AguśSosnowiec Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 AAAA !!! Zostałam upubliczniona bez pytania!!! :crazyeye: Ja też tam dziś byłam i miałam okazję poznać wspaniałych Ludzi i równie wspaniałe Psiaki:loveu: Brajlik jest jak wielki misio i możnaby go tulić godzinami, jest bardzo ufny mimo całej krzywdy jakiej doznał od ludzi- byłam tam pierwszy raz, a on od razu przyszedł chętny na mizianko za uszkiem:lol: Zreszta- kochane pieski i co tu dużo mówić!! :lol:
egradska Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 [quote name='AguśSosnowiec']AAAA !!! Zostałam opubliczniona bez pytania!!! :crazyeye: Ja też tam dziś byłam i miałam okazję poznać wspaniałych Ludzi i równie wspaniałe Psiaki:loveu: Brajlik jest jak wielki misio i możnaby go tulić godzinami, jest bardzo ufny mimo całej krzywdy jakiej doznał od ludzi- byłam tam pierwszy raz, a on od razu przyszedł chętny na mizianko za uszkiem:lol: Zreszta- kochane pieski i co tu dużo mówić!! :lol:[/quote] Aguś, zostałaś upubliczniona, i to w jakim doborowym towarzystwie:loveu:;)
AguśSosnowiec Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Też tak myślę :lol: Patrzcie- jestem na forum od paru dni a juz trafiłam na TAKIE Towarzystwo :cool3: :loveu:
BajkaB Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 My też się cieszymy,że mamy tak blisko zapsioną towarzyszkę.:multi: I jeszcze krótki filmik z Brajlem z dzisiejszego spacerku [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=Mg3hNwDgR3Y[/URL]
Kazoo Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Miło wiedzieć i widzieć, że Brajl jest szczęśliwy :) Ja wierzę, że Brajl wyzdrowieje, bo przecież to, że wychodzą z niego choroby nie oznacza, że zostaną mu one na zawsze. Trzeba być dobrej myśli i wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Opiekę ma bardzo dobrą, więc wyzdrowienie to tylko kwestia czasu :)
Wiedźma Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='BajkaB'] I jeszcze krótki filmik z Brajlem z dzisiejszego spacerku [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=Mg3hNwDgR3Y[/URL][/quote] Za ten filmik to ja Ci osobiście zrobię krzywdę, choćbym miała przejechać całą Polskę! No bo posłuchajcie: zrobiłam sobie kaweczkę, zasiadłam, włączyłam i... po 3 sekundach NAPISY KOŃCOWE! A zatem: [B]Niniejszym wzywa się obywatelkę Edytę, ukrywającą się pod nickiem BajkaB, o nakręcenie i umieszczenie na forum[/B] [COLOR=red][B]PORZĄDNEGO FILMU PEŁNOMETRAŻOWEGO! [COLOR=black]Niezastosowanie się do powyższego[/COLOR] [COLOR=black]wezwania grozi poważnymi sankcjami, włącznie z osobistym najazdem rozjuszonych dogomaniaków![/COLOR][/B][/COLOR] [B]Otrzymują do wiadomości:[/B] [B]*BajkaB[/B] [B]*dogomaniacy[/B]
SZPiLKA23 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 :scared:Ja sie zaczynam bac tu wchodzic.....;):D zartowałam;) popieram rekami i nogami :laola: Chciałabym jeszcze zobaczyc Brajla na zywo..... ale juz poza siatka schronu..:)
BajkaB Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [quote name='Wiedźma']Za ten filmik to ja Ci osobiście zrobię krzywdę, choćbym miała przejechać całą Polskę! No bo posłuchajcie: zrobiłam sobie kaweczkę, zasiadłam, włączyłam i... po 3 sekundach NAPISY KOŃCOWE! A zatem: [B]Niniejszym wzywa się obywatelkę Edytę, ukrywającą się pod nickiem BajkaB, o nakręcenie i umieszczenie na forum[/B] [COLOR=red][B]PORZĄDNEGO FILMU PEŁNOMETRAŻOWEGO! [COLOR=black]Niezastosowanie się do powyższego[/COLOR] [COLOR=black]wezwania grozi poważnymi sankcjami, włącznie z osobistym najazdem rozjuszonych dogomaniaków![/COLOR][/B][/COLOR] [B]Otrzymują do wiadomości:[/B] [B]*BajkaB[/B] [B]*dogomaniacy[/B][/quote] Słyszycie?Słyszycie?Toż to groźba karalna i to publicznie wypowiedziana:diabloti: Pozwolicie osierocić Brajla i stadkoB?:p Mam moja Droga bardzo fajne filmiki i długasne,niestety mają taką pojemność,ze nawet nie mogę ich przesłać do umieszczenia.Ostatnio nawet syn je ,,spakował,,ale i tak są za duze.Jest jeszcze jedna opcja,ale spróbujemy jutro.Jak sie uda to od razu Ci powiem,żebyś kawkę robiłą. A przejchać Polskę do nas jak najbardziej mozesz...:multi:
Nela_ Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Wiedźmo, trzeba było oglądać tak jak ja 5 razy. Serce się raduje jak się patrzy na Brajla i tą małą pchełkę Bajkę.
BajkaB Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Na razie wieści poranne:KUPA bardzo dobra. Brajluś w nocy pobuszował troszkę i dorwał sie do kosza na śmieci..Na szczęście poza papierami i kawałkiem folii po pasztetowej nic w nim nie było.Nie mniej jednak chłopak rozwłóczył co się dało po pokoju...[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley5.gif[/IMG] W życiu tak nie pilnowałam wyrzucania śmieci na bieżąco...[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley36.gif[/IMG] No i zaczyna być Brajl psem stróżującym..Poleguje w przedpokoju pod drzwiami(wiąże sie to z tym,ze on zawsze chętny do wyjścia na spacerek) i czujnie nadstawia ucha.Wczoraj nasz ulubiony sąsiad wracał około 23-ciej ,jak zwykle w stanie wskazujacym,i Brajl ostrzegawczo poszczekał pod drzwiami wejściowymi. Obserwuję wzajemne relacje w stadzie i nasunęły mi się takie oto spostrzeżenia. Zawsze drzwi wejściowych pilnował Bartek.On też pierwszy dawał sygnał,ze ,,wróg,,sie zbliża.Po śmierci Billa Bartek objął przywództwo,ale dalej jednocześnie pilnował,bo tym leniom moim się nie chce.Włączają się już później. Teraz Bartek przeszedł do pokoju,a Brajl pilnuje drzwi wejściowych. Eh,żeby to ludzie potrafili tak sobie poukładać wzajemne relacje. Teraz mi się nasuneło,ze przecież Wy nie znacie jeszcze opowieści o naszym ,,ulubionym sąsiedzie,,.Pisałam to na innym Forum powodując oplucie monitora i posikanie w majty...[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley9.gif[/IMG] Ale to już później jak zechcecie,bo teraz idę do pracy,a potem do weta na badania z Brajlem.
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='BajkaB'] Teraz mi się nasuneło,ze przecież Wy nie znacie jeszcze opowieści o naszym ,,ulubionym sąsiedzie,,.Pisałam to na innym Forum powodując oplucie monitora i posikanie w majty...[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley9.gif[/IMG] [/quote] Brzmi obiecująco :evil_lol: Pozdrowienia dla całej Rodzinki :loveu:
Monia70 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Chemy, chcemy :multi::multi::multi::multi: i czekamy niecierpliwie. Buziaki dla Brajla i reszty cudownego stadka :loveu:
gallegro Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='BajkaB']...Teraz mi się nasuneło,ze przecież Wy nie znacie jeszcze opowieści o naszym ,,ulubionym sąsiedzie,,.Pisałam to na innym Forum powodując oplucie monitora i posikanie w majty...[IMG]http://www.owczarek.pl/forum/smileys/smiley9.gif[/IMG] Ale to już później jak zechcecie,bo teraz idę do pracy,a potem do weta na badania z Brajlem.[/quote] Monitor osłonięty folią, Pampersy w pogotowiu, a ja czekam ;)
red Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='gallegro']Monitor osłonięty folią, Pampersy w pogotowiu, a ja czekam ;)[/quote]Wszyscy czekamy....:evil_lol:
BajkaB Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No to Moi Drodzy na koniec tygodnia i poprawę humoru .. Brajl po badaniach,czekamy na wyniki,mamy dzwonić około 20-tej. A teraz obiecane historyjki. A wszystko przez Borysa,naszego turyste,wędrownika i włóczykija w jednym psie. Mój słynny stryszek jest od rana do wieczora ,,czynny,,w tym sensie,że częstotliwośc wizyt jest tak duża,iż tylko na noc [IMG]http://www.czarna.cyberdusk.pl/forum/images/smiles/107zamkniete.gif[/IMG]y kłódkę..Było już około 23-ciej,kiedy w koszuli nocnej i szlafroku poszłam powiesić pranie..Dzrzwi od mieszkania otwarte na oścież,światło w przedpokoju,wiec na korytarzu nie świeciłam.Cisza,spokój,pustki totalne.Bartek z Bajką pobiegły za mną i jak zwykle się tarzały.Wychodzę ze strychu,zakładam kłódkę i widzę,ze u szczytu schodów stoi Borys,tęsknie spoglądając na dół.Pełna obaw,ze już w jego łepetynie zrodził się plan wycieczki wycedziłam stanowczo ,,Ty sk..synu,w tej chwili do domu,,.W tym samym momencie w ciemnościach rozległ się głos,,No już idę,idę,,Zdębiałam i natychmiast zapaliłam śwatło na korytarzu.Moim oczom ukazał się stojacy na schodach sąsiad,który właśnie wracał do domu po niezłym kielichu..Nie mniej osłupiały spojrzał na mnie i wyjąkał,,Aaa,to pani do psa mówi...A ja myślałem,że to matka...,, Wpadąłm do mieszkania dusząc się ze śmiechu..Mąż miał ubaw po pachy,a wszyscy ,którym opowiadałam jeszcze większy...Sąsiad mój to już niemłody człowiek,lubiący wypić i wracajacy często do domu wieczorem.Mieszka z matką staruszką,która zawsze na niego czeka.Jest bardzo grzeczny i spokojny.Gdzieżby mi przyszło do głowy,że akurat bedzie o tej porze wracał i w dodatku światła nie zapali... A druga historia już z Brajlem.. Otóż mąz poszedł z Brajlem na wieczorny spacer..Akurat wracali do domu i przystanęłi przed jezdnią ,przy latarni.Nasz sąsiad również wracał do domu,w stanie jak zwykle wskazującym.Nie wiedział ,ze mamy kolejnego psa i to niewidomego. Spojrzał na Brajla z pewnej odległości i mówi do męza: ,Oż,skurwy...!Ale mu się slepia na czerwono świecą!Panie,on pewnie chce mnie ujeb..ć,, Włodek dusił się ze śmiechu,ale nie zaprzeczył... Coś czuję,ze nasz sąsiad będzie często tu gościł...
monita Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 HaHaHaHa ta druga jest lepsza :D:D:D Facet ma rewelacyjne spostrzeżenia :D
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Biedny sąsiad, wciąż na niego ktoś dybie... Historie przednie [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG] I czekamy na wyniki badań.
monita Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ja tam bym chciała takich sąsiadów :diabloti:
rita60 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:jak dobrze miec sasiada.
albiemu Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 sąsiedzi fajna sprawa :D hehehehehe - to sobie gość popłynął z tekstami .... ręce opdają ale gęba się cieszy :D
Goldenka 02 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 No, z takimi sąsiadami to się chyba nigdy nie nudzicie:evil_lol:! Pierwsza historyjka jest świetna. a druga to już po prostu... :roflt::roflt: Trzymam kciuki za zdrówko psiaka!!!
Mysia222 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 super :) ciesze sie ze pies jest szczelsiwy i ma ciekowo u siebie ;-)
Recommended Posts