madziorna Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Uwielbiam foteczki Brajlusia i jego PAŃCIÓW :loveu: Quote
polciuaa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pieeeekneee.!Piekne.!Piekne.!I jeszcze raz pieekne.!:loveu: Quote
albiemu Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Peter ja jestem dzisiaj taka szczęśliwa, w listopadzie poszło siedem psów, w grudniu już cztery w tym Kluska której nie moglam znaleźć domu tak strasznie długo ..... kolana mi drżą ze szczęścia bo wiem jak psiaki trafiły dobrze - jestem taka spokojna, chyba pięćdziesiątkę psów adoptowanych mamy przekroczoną - jak na rok wolontariatu.... Patrzę na zdjęcia Brajla, innych do nie tak dawna psich bied iiiii - ehhh mówię Wam to jedno z najcenniejszych uczuć jakie mam w sobie dzięki tym psom. Jestem z nich dumna, ze wszystkich oraz z ich właścicieli! Quote
olenka_f Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 albiemu napisał(a):Peter ja jestem dzisiaj taka szczęśliwa, w listopadzie poszło siedem psów, w grudniu już cztery w tym Kluska której nie moglam znaleźć domu tak strasznie długo ..... kolana mi drżą ze szczęścia bo wiem jak psiaki trafiły dobrze - jestem taka spokojna, chyba pięćdziesiątkę psów adoptowanych mamy przekroczoną - jak na rok wolontariatu.... Patrzę na zdjęcia Brajla, innych do nie tak dawna psich bied iiiii - ehhh mówię Wam to jedno z najcenniejszych uczuć jakie mam w sobie dzięki tym psom. Jestem z nich dumna, ze wszystkich oraz z ich właścicieli! i z siebie Kochanie powinnaś i to bardzo :loveu: Quote
BajkaB Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 albiemu napisał(a): Patrzę na zdjęcia Brajla, innych do nie tak dawna psich bied iiiii - ehhh mówię Wam to jedno z najcenniejszych uczuć jakie mam w sobie dzięki tym psom. Jestem z nich dumna, ze wszystkich oraz z ich właścicieli! Kasiu,to dzięki Tobie przede wszystkim Brajl trafił do domu..Dzięki Tobie Quote
Gugusia7 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Albiemu a ja jestem dumna z Ciebie. I tyle. Szacunek. Quote
gallegro Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 albiemu napisał(a):...ehhh mówię Wam to jedno z najcenniejszych uczuć jakie mam w sobie dzięki tym psom. Jestem z nich dumna, ze wszystkich oraz z ich właścicieli! Chyba wiem o czym piszesz... Niech żałują Ci, którym nigdy nie będzie dane poznać smaku tego uczucia... Quote
ANETTTA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 brajlus zdróweczka ........zdrowiej nam ...... Quote
ANETTTA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 sorki za offfa pomózcie uratowac mi te sunie .....schronisko krzyczki ......zaprasza sunia czeka http://www.dogomania.pl/forum/showth...17#post8962417 plissss Quote
LittleMy Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 piekne zdjecia :loveu: ciagle chce mi sie plakac ze wzruszenia.. Quote
BajkaB Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No wreszcie udało mi się umieścić filmik,który kiedyś obiecałam.Zatem jeszcze zaległy Brajluś i stadko na śniegu. http://bajkab.wrzuta.pl/film/wlCbM9oR0V/ Quote
madziorna Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 BajkaB napisał(a):No wreszcie udało mi się umieścić filmik,który kiedyś obiecałam.Zatem jeszcze zaległy Brajluś i stadko na śniegu. http://bajkab.wrzuta.pl/film/wlCbM9oR0V/ Nie działa mi link :-( Quote
BajkaB Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 madziorna napisał(a):Nie działa mi link :-( To nie wiem czemu,mnie działa i jak na razie wszystkim działa,bo z Owczarka mam wieści.Moze spróbuj raz jeszcze?:-( Quote
Aga76 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Śniegowy film obejrzany. Pozdrawiamy i prosimy o jeszcze. Quote
madziorna Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 BajkaB napisał(a):To nie wiem czemu,mnie działa i jak na razie wszystkim działa,bo z Owczarka mam wieści.Moze spróbuj raz jeszcze?:-( Aaaaa... już chyba wiem czemu mi nie działa ten link... Mam zablokowaną w pracy Wrzutę ;-) W domku sobie zatem obejrzę. Już nie mogę się doczekać. Quote
mysza 1 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Zdęcia sa piękne, bo jest na nich szczęśliwy Brajl i dobrzy ludzie, którzy go bez zastanowienia wzięli do siebie. A jaki kanapowiec i przytulak ;) Quote
Monia70 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Jaka miłość jest w waszym domku:loveu::loveu::loveu: Dobrze by było gdyby mozna ja było przeszczepiać ! Brajl i reszta BBBB jeteście w niebie !!!! Quote
polciuaa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 deer_1987 napisał(a):Widac ze jest jemu z Wami wspaniale Ojj.!Wspaniale to napewno mu jest.!:loveu: PS.Deer_1987 masz boski avatarek.:evil_lol: Quote
Goldenka 02 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Śliczne zdjęcia i cudowny filmik:) wiecej!:) Quote
taxelina Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dziekujemy :) Szczesliwy jest i to cieszy :) Quote
Recommended Posts