Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Peter ja jestem dzisiaj taka szczęśliwa, w listopadzie poszło siedem psów, w grudniu już cztery w tym Kluska której nie moglam znaleźć domu tak strasznie długo ..... kolana mi drżą ze szczęścia bo wiem jak psiaki trafiły dobrze - jestem taka spokojna, chyba pięćdziesiątkę psów adoptowanych mamy przekroczoną - jak na rok wolontariatu....
Patrzę na zdjęcia Brajla, innych do nie tak dawna psich bied iiiii - ehhh mówię Wam to jedno z najcenniejszych uczuć jakie mam w sobie dzięki tym psom. Jestem z nich dumna, ze wszystkich oraz z ich właścicieli!

Posted

albiemu napisał(a):
Peter ja jestem dzisiaj taka szczęśliwa, w listopadzie poszło siedem psów, w grudniu już cztery w tym Kluska której nie moglam znaleźć domu tak strasznie długo ..... kolana mi drżą ze szczęścia bo wiem jak psiaki trafiły dobrze - jestem taka spokojna, chyba pięćdziesiątkę psów adoptowanych mamy przekroczoną - jak na rok wolontariatu....
Patrzę na zdjęcia Brajla, innych do nie tak dawna psich bied iiiii - ehhh mówię Wam to jedno z najcenniejszych uczuć jakie mam w sobie dzięki tym psom. Jestem z nich dumna, ze wszystkich oraz z ich właścicieli!

i z siebie Kochanie powinnaś i to bardzo :loveu:

Posted

albiemu napisał(a):

Kasiu,to dzięki Tobie przede wszystkim Brajl trafił do domu..Dzięki Tobie

Posted

albiemu napisał(a):
...ehhh mówię Wam to jedno z najcenniejszych uczuć jakie mam w sobie dzięki tym psom. Jestem z nich dumna, ze wszystkich oraz z ich właścicieli!

Chyba wiem o czym piszesz... Niech żałują Ci, którym nigdy nie będzie dane poznać smaku tego uczucia...

Posted

madziorna napisał(a):
Nie działa mi link :-(

To nie wiem czemu,mnie działa i jak na razie wszystkim działa,bo z Owczarka mam wieści.Moze spróbuj raz jeszcze?:-(

Posted

BajkaB napisał(a):
To nie wiem czemu,mnie działa i jak na razie wszystkim działa,bo z Owczarka mam wieści.Moze spróbuj raz jeszcze?:-(

Aaaaa... już chyba wiem czemu mi nie działa ten link... Mam zablokowaną w pracy Wrzutę ;-) W domku sobie zatem obejrzę. Już nie mogę się doczekać.