BajkaB Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Monia70 napisał(a):Przez życie trzeba przejść jak najwygodniej ;) Więc skoro mozna na leżąco i koleżanki tak robia to dlaczego nie ????:evil_lol: Brajl Jest boski :loveu::loveu::loveu: Trafiłaś w dziesiątkę..Specjalistką od jedzenia na leżąco jest u nas ..Bona..Jej pozycje czasem powalają na łopatki.Jak znajdę fotki to Wam pokaże.A dzisiaj bedzie sporo fotek Brajla...:loveu: No i KUPA super! Quote
AguśSosnowiec Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Hurra!:multi: To świetnie, że kupka jest OK:lol: Czekamy z niecierpliwością na foteczki:loveu: Quote
AguśSosnowiec Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 I zgadzam się z Monia70- BRAJL JEST NAPRAWDĘ BOSKI!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Odi Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Czosnek jest dla psów szkodliwy, gdyż uszkadza śluzówkę żołądka i jelit. Ma działanie drażniące, a w nadmiarze powoduje nadżerki. BajkoB, nic nie piszesz, jak przebiegają relacje pomiędzy Brajlem, a Panią Anią - Twoją aktualną pomocą domową. Całe szczęście, że możesz sobie pozwolić finansowo na zatrudnianie osoby na etacie pomocy domowej, bo dzięki temu możesz bez przeszkód i ograniczeń pisać na forach. Quote
BajkaB Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Odi napisał(a):Czosnek jest dla psów szkodliwy, gdyż uszkadza śluzówkę żołądka i jelit. Ma działanie drażniące, a w nadmiarze powoduje nadżerki. BajkoB, nic nie piszesz, jak przebiegają relacje pomiędzy Brajlem, a Panią Anią - Twoją aktualną pomocą domową. Całe szczęście, że możesz sobie pozwolić finansowo na zatrudnianie osoby na etacie pomocy domowej, bo dzięki temu możesz bez przeszkód i ograniczeń pisać na forach. Niestety iformacje sa błędne i nieaktualne.Pani Ania już nie jest u nas pomocą domową,więc sprzątanie spada na mnie i na męża.Zresztą nie narzekamy,bo przeprowadziliśmy się do połowę mniejszego mieszkania. Na forach piszę,bo mnie o to proszono.Niestety nie każdy ma czas śledzić i czytać wszystkie fora,wieć dostawałam całe mnóstwo maili,zeby chociaż przeklejać wiadomosci.I to jest powód ich umieszczania,jak widać niektórych to kłuje w oczy. Moim Forum jest i był zawsze Owczarek i tam też głównie spędzam czas.To dzięi tej stronie mam Bonę i Brajla,czy to sie komus podoba,czy nie. Quote
Asior Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ja też to odebrałam raczej jako chamską docinkę.... :roll: Quote
Wiedźma Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Odpaliłam mojego nimbusa i wpadłam zobaczyć, co u Was. Edytko, jako ta, która WIE (no Wiedźma w końcu) proponuję całkowite zlekceważenie wypowiedzi takich jak ta 2 posty wcześniej. Komentarz, jak sądzę, zbędny. Bądźmy ponad to. Miziaki, serdeczne uściski, ciomasy dla Ciebie i pozostałych domowników (porozdzielaj wg uznania :) ). Quote
Peter Beny Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Olewam ODI , wiem że to jest osoba , która ma sporo jadu w sobie , znam jej wypowiedzi z innego forum :angryy::angryy: Wyręczę Edytę i przyklejam z Owczarka :lol: Wogóle moje stadko jest podobnego umaszczenia..No,poza małym ,czarnym potworem i Bartkiem,który ma długą sierść. A teraz pragne donieśc,że poranna KUPA dobra i to nawet bardzo.. Wczoraj mieliśmy przemiłych gości i bedzie dziś sporo fotek,tylko później,bo ja znowu musze do pracy.... Ale na dobry początek dnia to Wam opowiem,co mi wczoraj mały potówr wywinał.. Zabrałam ją za sobą na uczelnię.Zwykle siedzi w samochodzie,ale ,ze zimno,mała po zabiegu,to mi jej troche zal było.Potuptała ze mną na salę i miała siedzieć pod biurkiem,aż skończę gadać..Na początek obszczekała spóźnioną studentke(moze i dobrze),potem..narżnęła kupę na środku.Z pomoca studentów szybko uprzatnełam,ale wietrzyć trzeba było dłuuugo mimo pogody.Oj mieli uciechę mieli.Zeby tego było mało,to w drodzej powrotnej narzygała mi w samochodzie.I wtedy sie okazało,ze zeżarła nową piłeczkę Bony,bo to własnie ją zwróciłą... Nie chce ktoś małego,czarnego,miłego pieska? Quote
Mysia222 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 hahaha xDD sliczna ta opowiesc :loveu: Quote
gallegro Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Peter Beny napisał(a):Olewam ODI , wiem że to jest osoba , która ma sporo jadu w sobie , znam jej wypowiedzi z innego forum :angryy::angryy:... A ja myślałem, ze to tylko niefortunnie sformułowana wypowiedz... No cóż... jeśli to prawda co piszesz, to tylko pozazdrościć (ODI) tupetu... Wszak to ledwo 57-my jej wpis na dogo :cool3:. W takich chwilach, aż mnie korci zadać pytanie ludziom pokroju ODI... Co oni w swoim życiu zrobili dla psiaków w szczególnej potrzebie... Quote
SZPiLKA23 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Dobra opowiesc :D:D:D bedzie z niej wykształcony pies:) - tylko nie wykształciuch;) Quote
Peter Beny Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 gallegro napisał(a):A ja myślałem, ze to tylko niefortunnie sformułowana wypowiedz... No cóż... jeśli to prawda co piszesz, to tylko pozazdrościć (ODI) tupetu... Wszak to ledwo 57-my jej wpis na dogo :cool3:. W takich chwilach, aż mnie korci zadać pytanie ludziom pokroju ODI... Co oni w swoim życiu zrobili dla psiaków w szczególnej potrzebie... No może coś zrobiła , ma dwa schroniskowe psy , wiec nie mnie ją oceniać :shake::shake: Ale niestety ciągłe rozpoczyna kłótnie :angryy: Quote
egradska Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Myślę, że wypowiedzi w stylu niejakiej ODi nie są warte żadnego komentarza, doprawdy:diabloti: A nawiązując do studenckiej przygody psiaka p. Edytki - przypomniało mi się, że jedna z naszych anglistek też przybywała na lektorat z dwoma czworonogami, dogami bodajże:lol: Niestety, psy były niewidoczne w czasie zajęć i nijak nie chciały odwrócić uwagi swojej Pani do nękania nas następstwem czasów:evil_lol: A tak w ogóle - studiowałam w Sosnowcu, a imię p. anglistki zaczynało się od "E":evil_lol: Quote
olenka_f Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 a wiecie że ja myślałam że to tylko moja Figa zapaskudziła cały gabinet wet, bo stwierdziła że własnie tam trzeba kupeczkę zrobić a smród był taki że pani doktor wyszła na czas wietrzenia, Figa miała to głęboko pod ogonkiem ale ja...:oops: widzę że Figulec ma koleżankę po fachu:evil_lol: Quote
BajkaB Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No widzicie,ile radości moze dać taki mały potwór?Komu,komu? Brajl właśnie przed chwilką włożył mordę do talerza z moją pomidorową..Talerz przechylił,pomidorowa wylała się na podłogę,co Brajluś skrżetnie wykorzystał pożerajac wylaną zawartość. I kto dostał ochrzan,jak myślicie?Oczywiście ja!Bo niby talerz postawiłam za blisko brzegu...A Brajluś niewinny przecież..:diabloti: Quote
olenka_f Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 nie no talerz na stole:mad: z brzegu :mad: wstydzić sie trza i już :evil_lol: Quote
albiemu Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Odi napisał(a):Całe szczęście, że możesz sobie pozwolić finansowo na zatrudnianie osoby na etacie pomocy domowej, bo dzięki temu możesz bez przeszkód i ograniczeń pisać na forach. minuty ciszy za głupią -1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25, 26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47, 48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60..... i tak za dużo :shake: Ukochaj Edyciu słodkie stadko BBB mnie to mało troche na wątkach ale to dlatego, że ratujemy kolejne biedy. Ukochaj też Petera ;) KONIECZNIE! Quote
BajkaB Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Wczoraj mieliśmy przemiłych gości.Bogusia z mężem Marcinem odwiedzili nasze stadko.Bogusia to Wiata z Forum Wieluńskiego Zwierza.Dzięki Marcinowi mamy caaała porcyjkę fotek.Natrafili akurat na karmienie stadka. Oto efekt: No,czekam... Cierpliwy jestem... Co tam tyle czasu mieszasz.. Nareszcie... Aleee dobre.. Nam też smakuje.. No dołóz jeszcze,dołóż.. Skończyłem! Dokończę po Bajce... Teraz sjesta... Drzemka koniecznie wskazana.. Czy Brajl nie wygląda już lepiej? CDN... Quote
madziorna Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 BajkaB napisał(a): Czy Brajl nie wygląda już lepiej? Wygląda o wiele lepiej! I wszystko dzięki Tobie Edytko! :loveu: Quote
albiemu Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Edyta przybrał i robi naprawdę olbrzymie wrażenie - kurcze, jeszcze trochę, jak włos dojdzie do siebie, mięśnie nabiorą sił to chyba się do Ciebie wprowadzę i w miczeniu po cichu w kącie będę siedzieć i go podziwiać - MISKI MU NIE RUSZĘ -SŁOWO! Quote
BajkaB Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 albiemu napisał(a):Edyta przybrał i robi naprawdę olbrzymie wrażenie - kurcze, jeszcze trochę, jak włos dojdzie do siebie, mięśnie nabiorą sił to chyba się do Ciebie wprowadzę i w miczeniu po cichu w kącie będę siedzieć i go podziwiać - MISKI MU NIE RUSZĘ -SŁOWO! E,tam..Miejsce honorowe sie znajdzie dla Ciebie.Co do miski to nie mam wątpliwości,ze nie ruszysz,bo Brajl nie pozwoli.To znaczy ja i maz możemy mu michę odbierać jak je,ale nie daj Boże żeby któryś psiak sie zbliżał..Chłopak mruczy i marszczy nos.Bartek sie przekonał dzisiaj,jak usiłował podebrać mu resztki pomidorowej...:mad:Ale nic się nie martw Kasiu,micha i dla Ciebie się znajdzie.:loveu: Quote
halcia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jesli napisalam o czosnku glupoty ,to przepraszam ale tak mi doradzal wet.przy moim pierwszym psie.Nie naduzywalam ale stosowalam.Zapytam obecnego wet.Psarnia wyglada piekni ,szczegolnie gdy w rzadku pochlaniaja jedzonko Quote
Peter Beny Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 A ta Wiata :evil_lol::evil_lol: Znam ją z Wielunia :lol: Zdjęcia pierwsza klasa Edytko , napewno się znów za niedługo spotkamy :lol: Kasiu powiem ci że żałuje że tak daleko mieszkasz , pewnie mielibyśmy częste spotkania jak byś była bliżej ;) Podziwiam was za to co robicie dla Orzechowskich bied :modla::modla::modla::modla: P.S. Cosik słyszałem że transport z Niemiec jakiś sie szykuję , z pomocą ;) Quote
BajkaB Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No to jeszcze trochę fotek stadka.. Które to? Pora na deser... Ale Ciocia Bogusia trafiła... Śpiochy... Bonka znalazła nową zabawkę... Posuńcie się.. Piłeczki nie odpuszczę.. A to ciekawe... Kocham cię Brajl... Quote
Recommended Posts