Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mówiłam, że to Gall [B]"ANONIM"[/B]? Od razu wiedziałam, że ktoś taki nie będzie miał cywilnej odwagi, aby się podpisać. Ale widzę, że Edytce troszkę nerwy się uspokoiły, a to najważniejsze :p.

Edytko, ja też miałam podobne przejścia z bankiem. Chciałam przelać pieniądze a tu konto wyczyszczone :crazyeye:. Łącznie z oszczędnościami całego życia, została tylko prowizja do zapłacenia. Pamiętam, jak mało nie zemdlałam z wrażenia -- nie mogłam dojść do banku. I co? Ano był instalowany nowy, przyjaźniejszy dla klienta :mad: system i przez pierwsze dni jego działania mogą zdarzyć się takie rzeczy. No cóż, a kto by się tam przejmował emocjami tego klienta. :angryy:

Posted

Psiarz psiarzowi takie świństwo:shake::shake::shake:. Użytkownik Dogomanii :-(:-(. Wstyd po prostu.

Ale te brodawki na nosie:cool3::cool3:, rewelka

Posted

[quote name='Bila']Psiarz psiarzowi takie świństwo:shake::shake::shake:. Użytkownik Dogomanii :-(:-(. Wstyd po prostu.
[/quote]

wstyd to chyba za mało powiedziane... no to teraz trza się dowiedziec kto to:mad:

Posted

Wiecie co... nie mam siły...
Przy całym nieszczęściu którego jesteśmy świadkiem... Przy tych wszystkich akcjach jakie się dzieją, Policja, Brajl, p. Włodek... Każdy stara się jak może, ale czarne owce których imienia nie wymienie bo znowu usuną mi post za samo wyymienienie nicka (!) odbierają całą przyjemność z pomagania... Jeśli jakakolwiek fundacja zachwuje się w ten sposób, i wysyła takie wiadomości do ludzi z którymi się nie zna, obrażając - bo mnie uraziło stwierdzenie ":razz: pokazalas "klase" wiec juz wiem, ze mam do czynienia z rynsztokiem a nie milosnikiem zwierzat.EOT" to ja dziękuje...
Może wreszcie się ktoś zajmie podżegaczami bo inaczej wiele osób zacznie zamykać się w sobie po takim "wsparciu" ze strony tej całej "fundacji " czy ch*** wie jak to nazwać... Mnie ręce opadły.

Posted

Zycie Ci odda i nauczy "Ty" który tego dokonałeś i nie wynika to z mojej niechęci czy nienawiści ale żałości bo żałosnym człowiekem jesteś a jeśli nim nie byłeś to właśnie się stałeś ...

Ja wiem, że jakich słów nie użyjemy nie odda to ohydy z jaką mieliśmy do czynienia przy okazji tego donosu.

Edyta nie daj się, niech takie sytuacje wzmacniają a nie odbierają sił!

Posted

co za szuja...
Skoro uważa że dobrze zrobił, w końcu zgłosił dokonanie przestępstwa powinien sie tym chwalic, byc dumnym z tego że jest prawowitym obywatelem...więc dlaczego się nie ujawni ??? Przeciez (według niego) spełnił obywatelski obowiązek...no nie ??

ANONIMY PISZą TYLKO TCHóRZE !!!

Posted

Załamałam się... myślałam, że nie ma takich ludzi, ale się myliłam... Pani Edytko współczuje bardzo. Dobrze, że się wyjaśniło... A to, co się stało nie jest warte nawet skomentowania... Same niecenzuralne słowa mi się cisną na usta...

Posted

Jakiś czas temu ktos tu chciał narobić zamieszania i napisał jeden post - jakieś brednie.
Czy administrator może powiązac taką osobę, które wystepują pod dwoma imionami a wysyłaja posty z jednego komputera.

Posted

[quote name='Margo05']Tylko proszę nie podejrzewajmy teraz każdego Szczecianina. Sytuacja z pewnością się wyjasni.[/QUOTE]
Lo matko, przyznajé sié bez bicia- z pochodzenia szczecinianka- ze to nie ja, przysiégam i réczé zyciem za swojá mamé (emerytowaná policjantké).
No i dorzucam wégla do ognia piekielnego dla tego padalca.

Posted

Nic nie zrobią:mad:. To jest cholerne dogo - prawo dżungli. Ktoś może ANONIMOWO (do "[I]odważnych inaczej" [/I]świat należy:shake:) wejść i popsuć Ci opinię a MOD ma to gdzieś. Chyba, że ktoś ma znajomego moda to może wtedy coś da sie zrobić...

Posted

[quote name='ALMA2']Jakiś czas temu ktos tu chciał narobić zamieszania i napisał jeden post - jakieś brednie.
Czy administrator może powiązac taką osobę, które wystepują pod dwoma imionami a wysyłaja posty z jednego komputera.[/quote]

jedno IP może mieć chyba nawet całe osiedle, w zależności od rodzaju okablowania czyli np jedno urządzenie dostarczające internet do kilku bloków i każdy ma to samo IP (mam nadzieję, że nic nie pomieszałam:oops:)

Posted

Edytko, mam dla Ciebie dobrą informację... to ostatnie zdarzenie, to już było samo dno... od dna można się odbić i... w górę! także teraz to już musi być tylko lepiej!!!

Posted

Tez tak mysle, TO BYLO DNO! To ten ktos:mad: osiagnal DNO. Nizej nie mozna upasc.
P. Edytko- ma tu Pani Prawdziwych Przyjaciol i tylko o tym prosze pamietac. Wielu moze Pani pozazdroscic (tak zupelnie nieszkodliwie) tylu PRZYJACIOL. A tylko prawdzsiwie dobre osoby moga sie tyloma Przyjaciolmi pochwalic :p

Posted

Chodzi mi o to, ze jedna osoba może mieć jeden "Nic" - nazwę (nie wiem czy tak to się pisze, tak mi trochę ciężko nadążyć za współczesnym słownictwem:oops:) - wg regulaminu tak. Bo jak ma dwa, to usuwają ją z forum i nie może w nim uczestniczyć - tak.

Posted

[quote name='mariee']Jedna osoba moze miec zalozone dwa konta ,np. 1 w pracy a 2 w domu.[/quote]

Faktycznie, nie pomyślałam, więc takie dociekanie nie ma sensu.

Posted

Halbina,dokładnie tak myślałam zanim doczytałam do końca,to było dno,teraz juz tylko lepiej.Samo to ,że już Edytka trafiła na fajnego policjanta,dla mnie jest przesłaniem dobrego.Trzymaj sie kochana ,takie świnie zdarzają sie na szczęście rzadko.Mam nadzieje,ze to była ostatnia na Twojej drodze.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...