Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sto lat.!Sto lat.!Niech zyje,zyje naaaam.!
Sto lat.!Sto lat.!niech zyje,zyje naaam.!
Jeszcze raz,jeszcze raz.!Niech żyje,zyje naaaaaam.!
Niech zyje naaaam.!
Niech mu gwiazdka pomyslnosco nigdy nie zagasnie.!
Nigdy nie zagasnie.!
W zdrowiu,szczesciu,a pomyslnosci swieci coraz jasniej.!
W zdrowiu,szczesciu w pomyslnosci swieci coraz jasniej.!
Sto lat.!Sto lat.!Sto lat.!Sto lat.!
Niechaj zyje naam.!
Sto lat.!Sto lat.!Sto lat.!Sto lat.!
Niechaj zyje naaam.!
Niech żyje naaam.!Niech zyje naaam.!
W zdorwiu,w szczesciu,w pomyslnosci nie chaj zyje naaaam.!

I jeszcze jeden...:evil_lol:

Posted

HEPI BERSDEJ TU JU!!!!!!!!!!!!!!!!!!:new-bday:
BARTULKU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAAAAAAAAJJJJJJLEPSIEJSZEGO!!!!!
:loveu:RAZEM Z ZUZIĄ, MYSZĄ, PUSZKIEM I MORISKIEM PRZESYŁAM MNÓÓÓÓÓÓÓÓÓSTWO MIZIAKOWATYCH PRZYTULONEK I BUZIAKÓW!!!:loveu:
Ty przystojniaku, zgadzam się z przedmówcami- nie wyglądasz na swoje lata:cool3:
No to tam dziś pewnie niezła imprezka jest u Was!:lol: :bigcool::BIG::knajpa: hehehe:eviltong:

Sto lat!! Sto lat!! Niech żyje Bartuś nam!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Zdrowia, szczęścia, pomyslności... WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJLEPSZEGO dla BARTKA!!! :loveu::loveu::loveu::B-fly::tort::bday::BIG::new-bday:

Asior - a Wy trzymajcie się :) i równiez dużo zdrowia życzę.:p:p:p:loveu:

Posted

Ja kiedys musze sie z Peterem na gape zabrać do Was, to osobiscie wszystkie futra wymiziam za wszystkie urodziny :loveu: Wszystkiego najlepszego, Bartusiu! Zebys sie tak nie szczerzył na biednego Brajlusia, bo on zagrozeniem nie jest (!?) dla Twojej królewskiej pozycji ;)

Posted

Bartek dumny jak paw..Dziękuje wszystkim i wirtualnie częstuje:dwułapnych tortem i kawą,a czterołapnych uchem wędzonym i suszonym płuckiem:tort::kaffee_2:

Nanami-gorąco zapraszamy..Zresztą zapraszamy wszystkich,któzy mają chec nas odwiedzić.:multi:

Posted

BajkaB napisał(a):

Otóż mąz poszedł z Brajlem na wieczorny spacer..Akurat wracali do domu i przystanęłi przed jezdnią ,przy latarni.Nasz sąsiad również wracał do domu,w stanie jak zwykle wskazującym.Nie wiedział ,ze mamy kolejnego psa i to niewidomego.
Spojrzał na Brajla z pewnej odległości i mówi do męza:
,Oż,skurwy...!Ale mu się slepia na czerwono świecą!Panie,on pewnie chce mnie ujeb..ć,,
Włodek dusił się ze śmiechu,ale nie zaprzeczył...
Coś czuję,ze nasz sąsiad będzie często tu gościł...

aaaaaa dobre:turn-l::turn-l::turn-l::roflt::roflt::ylsuper:

Posted

To ja też składam spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe dla Bartusia!

A co u Was słychać - czy nic się dzisiaj nie wydarzyło? A może odpoczywacie po urodzinach?

Posted

Dzisiaj to ja Bartek Wam napisze,bo nasza Pani bardzo obolała..Nasza Edytka była dziś pół dnia u dentysty i mówię Wam,ze juz sie zacząłem denerwować..Bo zabrała mnie,Borysa i Bajke do samochodu,zebyśmy sobie trochę pobiegali na takich polach,co to są po drodze do dentysty.No i zaparkowała nas Edytka pod gabinetem i poszła..No mówię Wam,tak długo jej nie było,ze już miałem larma narobić,bo sikac nam się chciało okropnie..
I jak juz,już zacząłem ją wołac,to patrzę idzie..Ale jak idzie..Taaaka zmaltretowana,ze ani do nas nie powiedziała słowa..Tylko do Pańcia zadzwoniła i słyszymy,a ona mówi,ze usuwano jej kawałki dziąsłą i poszerzano kanały i coś tam jeszcze,nie mam pojęcia co.I,ze bardzo ją boli,to jedzie jeszcze do apteki i potem do domu..
No i myśleliśmy,ze znowu nici ze spaceru,ale Edytka nasza chyba nas kocha bardzo,to stanęła na tych polach i wypuściła nas..I fajnie by było,gdyby tan gnojek Borys nie poleciał obszczekać jakiegoś faceta co szedł sobie na skróty..Ja sie zastanawiałem,ale stwierdziłem,zę wprawdzie facet idzie po drugiej stronie pola i ledwo go widać,ale kto go tam wie..A moze on naszej Edytce chce krzywdę zrobić?No i też nie wytrzymałem i poleciałem za tym gnojkiem Borysem doszczekać z nim..No i Edytka się bardzo na nas złościła...Ale potem szybko wsiedliśmy do autka,wprawdzie łapy całe w błocie były,ale Edytka machneła ręką i nic już nie gadała..Chyba naprawdę chora jest..
I wiecie co Wam powiem?Trzymajcie kciuki za nasz a Edytkę,bo jutro rano znowu jedzie do tego dentysty i mówiła coś,ze musi usunąc kilka zębów....I,ze bardzo się boi i stresuje..A najgorsze,ze nas nie zabierze,tylko podobno Pańcio ma z nią jechac..I znow bede musiał z tą moją hołotą zostać i pilnować..I pewnie znowu przyjdzie mi jutro pisać,no chyba,zeby Bona mnie wyręczyła..Bo Brajl się dopiero uczy pisać,takim specjalnym alfabetem..
To wszystkim przybijam łapę i macham ogonem.Dobranoc