Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyniki badań będą dopiero około piątku. Został pobrany wymaz, który przebadają w ludzkim laboratorium.
Ja niestety do Tane nie dotarłam w weekend i mimo starań o zastępstwo, nikt się chyba tego nie podjął...:-(

Posted

Nie martw się Cez, żadna przyjemność spacerować z człowiekiem na końcu swojej smyczy w taką pogodę jaka była w weekend. Dzisiaj rano Tane była wesolutka i szczęśliwa z możliwości spacerku. A ja dostałam nieśmiałego buziaczka ;)

Posted

:lol: Są wyniki wymazu ze skóry i antybiodiagram. Suńka może iść między ludzi, również do dzieci, zwykłe środki ostrożności, czyli przestrzeganie higieny - mycie rąk po zabawie, niecałowanie psa - całkowicie starczą. Tanieczko - DOBREGO DOMKU !!!

Posted

Trudno, domek nie wie co stracił. Tanieczka jest obecnie łysawą przekochaną boksereczką, za 2-3 miesiące będzie już ładną, przekochaną i łagodniutką bokserzą kruszynką - przypuszczalnie około 20 kg szczęścia do kochania. Pycholek ma uroczy, charakterek cudowny (cała klinika to mówi), wesolutka z niej psinka. :lol::lol::lol::lol::lol: Wydobrzeje w domku tymczasowym i, jak pisałam, będą się jeszcze bić o Tane.