Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

go-sia napisał(a):
Moja Mama mówi ,że Tane jest cudowna.
Potem załącze fotki, tylko poproszę brata, żeby pstryknął kilka.
W sobotę zobaczę ją osobiście.

Ojej, a napisz coś więcej, bo my tu tęsknimy i zachodzimy w głowę jak sobie nasza dziewczynka radzi....

Posted

I ja dołączam się do prośby.... chociaż kilka słów o maleńkiej.
Go-siu, dzisiaj wieczorem odebrałam wypis Tane z Kliniki i zalecenia weterynarza co do dalszego leczenia. Zeskanuję to jeszcze dzisiaj i prześlę albo Adze, albo Tobie bezpośrednio, ale musiałabym mieć namiar na Ciebie. A co do Tane to święta racja - jest cudowna. :lol:

Posted

Cez...

Faktura w kwocie 1714,00 zł właśnie została opłacona.
Wpłaty Cez wystarczyły na całą fakturę :Rose::Rose:

Powiem szczerze Cez, że jak weszłam na konto, to zakręciło mi się w głowie, ze szczęścia:huh:

Wszystkie pozostałe pieniążki wykorzystane zostaną na dalsze leczenie Tane i na boksie na pewno, nie zmarnuje się ani złotóweczka. Obiecuje i Dziękuję!

W ogóle to tak jak wczoraj byłam załamana, zdruzgotana całym nieszczęściem, tak dzisiaj tchnęło we mnie nową nadzieję.

Damy radę Ludziska, bo czynimy dobro :)
Masz racje Słonko :*

Posted

Włąśnie dojechałam do Mamy.
Tane upodobała sobie wygodne łóżeczko.Jest pogodna i bardzo bardzo grzeczna.Nie myślałam. ze to taka kruszynka(w porównaniu z moją Szantą).

Posted

Tane jest szczęśliwa i myśle ,że czuje się u mojej mamy dobrze.Sypia w łóżku a moja mama cały czas do niej mówi.Tane czasem ma problemy z trzymaniem moczu, ale myślimy ,że to chwilowe.
Odpoczywa cały czas na wersalce i jest kochana.
Na specjalnych warunkach.

Posted

Tane trafiła naprawde świetnie.
Śpi w łóżku, w dzień na fotelu pod kocykiem ("bo wie pani ona tak lubi pod kocykiem uśmiecha się wtedy")
Zajada duzo i chetnie.
W domu nic nie niszczy. Mieszka z jeszcze jednym pieskiem i kotem.

"oj wie pani ja to nie wiem co bym bez niej zrobiła, to kruszynka taka, szukajcie domku ale bez pośpiechu, bez niej bedzie smutno. Szaleje, bawi sie, to mloda szalona głowa"

Posted

Taneczko, życzę twojemu Tymczasowemu Domkowi wspaniałych, uśmiechniętych i pogodnych Świąt; powiedz swojej Pani coś miłego dziś o północy - najlepiej w tercecie z kotem i psiakiem rezydentem:tree1::tree1::tree1::lol::lol::lol: