Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No cóż... Wieści nie są dobre... Jeden tymczas się wycofał, drugi potencjalny też.... Zostaje więc dla Tane kolejna klinika, tym razem SGGW :(
A ona przecież powinna być w domu, wśród ludzi... Wtedy zdrowiałaby szybciej....

Posted

Trzymanie kciuków i czerwona obroża Goni muszą w końcu zadziałać!!!

Wróciłam niedawno z niedzielnego spaceru z Tane. W niepamięć odszedł już spanikowany pies na końcu smyczy, obecnie Tane jak każdy porządny pies zaczyna spacer od siusiu, na smyczy chodzi jużo wiele lepiej (jest po prostu bardziej pewna), jak się zaplącze,to często podnosi przednią łapkę czekając na uwolnienie. W dalszym ciągu jest bardzo zainteresowana wszystkim co się dzieje dookoła, a w małym stopniu już mną, no chyba że będę miała w ręce kawałek jej ulubionej bułeczki z pasztetową. Dziwne, na kurczaka kręciła już noskiem, widać że w klinice najada się do syta.
Któregoś dnia, oddana już po spacerku, zobaczyła sprzątaczkę z mopem; wyrwała się w panice, usiadla przy moich nogach, a jak pochyliłam się nad nią to... dostałam buziaka. :lol::lol::lol: Drugiego buziaka,a właściwie całą serię, dostałam od niej w piątek, jak zciągnęłam ją ze stołu po zrobieniu kilku zdjęć rentgenowskich (dla małej był to ogromny stres, bo nie była usypiana do zdjęcia). A do tego w klinice mówią że jest radosnym psem o bardzo przyjaznym charakterze.:lol:
Mała jest kochanym psiakiem który musi sie jeszcze sporo nauczyć, również tego, że człowiek może stać się dla niej wszystkim, całym jej światem i największą miłością, to taka plastelinka o kochanym boksiowym serduszku, dając jej dużo miłości - otrzyma się o wiele więcej w zamian.
TRZYMAM KCIUKI ZA DOMEK DLA KRUSZYNKI !!!

Posted

Witajcie,

Moja mama czeka na Tane.Ja niestety pracuje i nie mam mozliwości pomocy w przewiezieniu Tane.
Moja mama uwielbia Szante i poznała serca boksiowe,chce bardzo pomóc, jest na emeryturze i ma sporo czasu.
PS
Pozdrowienia od Szanty dla Wszystkich.

Posted

Witaj :)

Gosia uwierz mi, że kombinuje ale nic, poprostu nic.
Jutro zawdzwonie do Ciebie, bo wyszła jedna nowa okolicznosc.

Na razie musimy wstrzymac transporty. Tane ma dodatkowe badania skóry, zobaczymy co z nich wyniknie.

Kto w weekend bedzie mógł wyspacerować Tane?