Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszko Dirki ślicznie wyszła na zdjęciach ona te oczka ma takie słodkie i to spojrzenie można się zakochac...:loveu: też bym ją chętnie wymyziała. Czekamy na fotki Buniulki w szelkach:loveu:.Kochane Suniulki.
PS. byłam dziś na cmentarzu u mojej Skarbuni i zapaliłam jej światełko
[*]. Ciężko się zyje bez ukochanego psiaka ale wiele osob tego nie zrozumie. Dziękuję Ci Weszko bo Ty mnie zrozumiałas.:Rose:

Posted

madziamn napisał(a):
Weszko Dirki ślicznie wyszła na zdjęciach ona te oczka ma takie słodkie i to spojrzenie można się zakochac...:loveu: też bym ją chętnie wymyziała. Czekamy na fotki Buniulki w szelkach:loveu:.Kochane Suniulki.
PS. byłam dziś na cmentarzu u mojej Skarbuni i zapaliłam jej światełko
  • . Ciężko się zyje bez ukochanego psiaka ale wiele osob tego nie zrozumie. Dziękuję Ci Weszko bo Ty mnie zrozumiałas.:Rose:

• Ludzie na dogo są wrażliwsi niż inni. Strasznie smutno ... (*)

Posted

madziamn oczywiście że Cię rozumiem, to straszne przeżycie stracić psiego przyjaciela :-( To tak jakby odszedł ktoś z rodziny - Ci którzy nie mieli psa i go naprawdę nie kochali tego nie rozumieją. Na nas dogomaniaków możesz liczyć :loveu:

A baBunia w szelkach zaraz będzie :cool3:

Posted

:loveu:Takiej Buni się nie spodziewałam!! wiedzałam,że będzie wesoło ale te zdjęcia zupełnie mnie rozłożyły :evil_lol: prawie jak w mini sukieneczce :diabloti:
    śliczna chociaż chyba zaskoczona własną kreacją :cool3:

Posted

Witam z poniedziałeczku:loveu:
    Cudne fotki - Bunia w szelkach:loveu: i Dirki na czerwonej kanapie:crazyeye::loveu::loveu::loveu: - szczególnie piękne foty te z czerwonym:loveu:

Posted

gassira napisał(a):
    Marcin "troszkę":oops:przepalił Wasze fotki i chyba nie mam co ich wstawiać:shake:

Jak tylko troszkę, to przyciemnij w PSie:razz::diabloti: