madziamn Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Weszko Dirki ślicznie wyszła na zdjęciach ona te oczka ma takie słodkie i to spojrzenie można się zakochac...:loveu: też bym ją chętnie wymyziała. Czekamy na fotki Buniulki w szelkach:loveu:.Kochane Suniulki. PS. byłam dziś na cmentarzu u mojej Skarbuni i zapaliłam jej światełko [*]. Ciężko się zyje bez ukochanego psiaka ale wiele osob tego nie zrozumie. Dziękuję Ci Weszko bo Ty mnie zrozumiałas.:Rose: Quote
AnkaG Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 madziamn napisał(a):Weszko Dirki ślicznie wyszła na zdjęciach ona te oczka ma takie słodkie i to spojrzenie można się zakochac...:loveu: też bym ją chętnie wymyziała. Czekamy na fotki Buniulki w szelkach:loveu:.Kochane Suniulki. PS. byłam dziś na cmentarzu u mojej Skarbuni i zapaliłam jej światełko . Ciężko się zyje bez ukochanego psiaka ale wiele osob tego nie zrozumie. Dziękuję Ci Weszko bo Ty mnie zrozumiałas.:Rose: Ludzie na dogo są wrażliwsi niż inni. Strasznie smutno ... (*) Quote
weszka Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 madziamn oczywiście że Cię rozumiem, to straszne przeżycie stracić psiego przyjaciela :-( To tak jakby odszedł ktoś z rodziny - Ci którzy nie mieli psa i go naprawdę nie kochali tego nie rozumieją. Na nas dogomaniaków możesz liczyć :loveu: A baBunia w szelkach zaraz będzie :cool3: Quote
weszka Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Dirki w szalonym pędzie baBunia w wersji sport ;) ogolona i zaszelkowana jakoś sobie tak kuśtykam Quote
weszka Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 wspólne niuchanie baBunia :) ciamiąca ziemię Quote
weszka Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 chudzinka moja starownika i dwie dziewczynki :loveu: Quote
Matusz Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 śliczna Babunia:loveu::loveu::loveu: pięknie jej w tych szelkach :) Quote
weszka Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Matusz napisał(a):śliczna Babunia:loveu::loveu::loveu: pięknie jej w tych szelkach :) baBunia bardzo dziękuje za komplementy :loveu: Quote
weszka Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Jednak szata zdobi ;) Ostrzyżona wygląda schludniej niż taki strzępik więc i latek ubywa :) Quote
łapeczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 sline sznupki .... fajnie masz ze masz dwie sznupelki ...;) ja mam jednego i sie ciesze ...ale nie kruje ze fajni bylo by miec jeszcze jednego sznupka xd Quote
Od-Nowa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 :loveu:Takiej Buni się nie spodziewałam!! wiedzałam,że będzie wesoło ale te zdjęcia zupełnie mnie rozłożyły :evil_lol: prawie jak w mini sukieneczce :diabloti: śliczna chociaż chyba zaskoczona własną kreacją :cool3: Quote
ariss Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 jestem:cool3:ciesze się,że się spotkałyśmy!!! mam jakieś wasze foteczki,ale to już jutro,dziś padam na pyszczek;) Quote
eria Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 dzień dobry ludziom pracy, poniedziałki są sraszne:shake::evil_lol: Quote
Doginka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Witam z poniedziałeczku:loveu: Cudne fotki - Bunia w szelkach:loveu: i Dirki na czerwonej kanapie:crazyeye::loveu::loveu::loveu: - szczególnie piękne foty te z czerwonym:loveu: Quote
madziamn Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ale BUNIULCE ślicznie w tych szelkach i nowa fryzurka. Wypiękniała baBUNIULKA.:loveu:Weszko mocno je ode mnie ukochaj.:loveu: Quote
madziamn Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Weszko mam pytanko o sznaucerkę Maję z Twojego bloga czy ona jeszcze szuka domku? Quote
anetta Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 :loveu: no rewelka :loveu: Szelki ManMata bardzo mi się podobają. Quote
ariss Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Marcin "troszkę":oops:przepalił Wasze fotki i chyba nie mam co ich wstawiać:shake: Quote
Od-Nowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Gass wstawiaj ;) a gdzie się podziała Wesz?:cool3: Quote
Doginka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 gassira napisał(a):Marcin "troszkę":oops:przepalił Wasze fotki i chyba nie mam co ich wstawiać:shake: Jak tylko troszkę, to przyciemnij w PSie:razz::diabloti: Quote
Recommended Posts