Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

no pies ma wszystko od linijki i równo zamiast płynnych ładnych przejść, ale ma dużo kudłów na łapach co ja bardzo lubię:loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak gdyby nie był wygolony tylko zrobiony jak trzeba to by fajniej wyglądał a tak to jak idiota z takimi cięciami. Że też tak można psa oszpecić :roll::shake: Ciekawe czy w opisie miał cokolwiek na ten temat :roll:

Posted

fajne te fotki samolotowe ale psinek nic nie przebije. Weszko Dirulec jest śliczny a ten sędzia to chyba okulary powinien miec. Siostrzyczka też fajna choc nawet dla zdrowia schudnąc powinna.

Posted

Waszko, Dirulec jest śliczna i ma piękną szatę - przynajmniej widać jakość włosa. A ten Zw. Rasy to nie wiadomo z czego zdobył ten tytuł - taki łysy i widać jak chamsko jechany maszynką:angryy:
Teraz chyba rozumiesz moje rozgoryczenie na temat sędziowania. Nie raz już widziałam jak wygrywa gorszy pies - i nie chodzi mi absolutnie o moje kundle:razz:
Nie martw się opisem - mój Raper sędzi też się nie spodobał i nawet wymyśliła sobie, że ma za małe P1:evil_lol:, chciała mu nawet początkowo dać bardzo dobrą:cool3:, ale jakoś zmieniła zdanie i dostał doskonałą - ufffffff, kamień spadł mi z serca, aż huknęło:diabloti:

Posted

madziamn miło że wpadłaś i dziękuję za dobre słowo :)

Doginko przejmować to się nie przejmuję bo za długo w tym siedzę i za bardzo to kocham żeby brać do siebie mało fachowe uwagi sędziego. Nie lubię tylko nieprofesjonalnego podejścia bo na taką ocenę to szkoda kasy i czasu - międzynarodówka i taki cyrk :angryy: A wartość Dirki znam :loveu: i sama potrafię ocenić - w końcu też jestem asystentem kynologicznym :eviltong: i od lat mam sznaucery :cool1: Nie mam nic przeciwko przegrywaniu ale z godnym przeciwnikiem i na podstawie trafionych uwag.

A tak w ogóle to siedzę w pracy i nic mi się nie chce. Weekend za szybko zleciał :shake:

Posted

Weszko masz całkowitą rację sędzia ślepy jak kret ja tam super znawcą nie jestem ale nawet na pierwszy rzut oka Dirulec ładniejszy a przede wszystkim ładniej przygotowany. Myzianko dla Dirulca:loveu: i Bunieczki:loveu:.

Posted

madziamn dziękuję za głaski dla suczek :)

Bunia dziś kiepska :( Strasznie kuleje na przednią łapę, nie wiem co się stało. Prawie nie może chodzić ani wstać bo tył kiepski, a tu jeszcze przód nawala :shake: Jak do jutra nie przejdzie to czeka nas wycieczka do wetki.

Posted

Ale super foty. Widać, że aparat porządny no i modele niczego sobie.
Dirulec i tak jest najpiekniejszy :loveu: Jeżeli Dirki miała źle przygotowaną szatę, to co można powiedzieć o szacie, której nie ma wcale, bo zniknęła pod maszynką?????

Trzymam mocno kciuki za babunię. Bunieczko - nie daj się!!!!:loveu:

Posted

Oj cioteczki dziś kiepski dzień :( Za chwilę cała grupa moich przyjaciół wylatuje do Egiptu, a ja przez gooopią pracę musiałam zrezygnować i nie jadę :shake::placz: Buuuuuuu :placz: Kolejny rok bez wakacji :shake:

Z Bunią byłam u weta ale właściwie nie wiadomo dlaczego kuleje. Dostała póki co zastrzyk przeciwzapalny i zobaczymy. Jeśli będzie lepiej to znaczy że to urazowe, a jeśli nie to sprawa może być neurologiczna. Przy okazji wet znalazł jej jakieś narośla na palcach tej łapy :shake: Biedna jest strasznie bo prawie nie ma jak chodzić ani wstać. Starość jest przykra :roll: