ariss Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 eria napisał(a):we wtorek się wszystko okaże....czy wredne babsko czy jednak człowiek...;) Zależy mi nie tyle na wystawie co na powystawowym spacerze z Wami !!! eria a jak Ty widzisz ten spacer,bo ja oprócz Tz będę tam z hodowcą i odrazu po samej wystawie nie dam rady pojechać:roll:Będziemy musieli,go potem odwieść na pociąg:roll: Quote
eria Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 hmmm no właściwie nie wiem jak go widzę....Ale skoro będziecie obie z Weszką samochodami to może da radę dojechać do Rudy (rzut beretem). Odwieziecie hodowcę na dworzec, a potem przyjedziesz na spacer... a w ogóle to o której będzie 'po wystawie' ? :evil_lol: Quote
weszka Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 O której będziemy "po wystawie" to zależy od tego co uwalczymy :cool3: Wchodzimy na ring o 11, a czy później będzie któraś z nas walczyć w finałach to się okaże :roll: Quote
weszka Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Witaj Doginko :) Póki co to dyngus mokry ale od deszczu ze śniegiem :angryy: A chciałam iść na fajny spacer :angryy: Quote
malawaszka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 gassira napisał(a):no pewnie,że starczą:cool3:Gass ring dokładnie musi obwąchać,bo inaczej problem może być:evil_lol::roll:I razem poćwiczymy:cool3::multi:a eria będzie nam foty pstrykać:eviltong:;) ja też ja też będę pstrykać :loveu: Quote
Doginka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 weszka napisał(a):Witaj Doginko :) Póki co to dyngus mokry ale od deszczu ze śniegiem :angryy: A chciałam iść na fajny spacer :angryy: U nas niestety też śnieg z deszczem od rana:razz: Quote
weszka Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Coś się przejaśniło to może uda się nos i szare łapy wyściubić gdzieś dalej. A wczoraj było tak ładnie. Idziemy sprawdzić ;) Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 eria napisał(a):hmmm no właściwie nie wiem jak go widzę....Ale skoro będziecie obie z Weszką samochodami to może da radę dojechać do Rudy (rzut beretem). Odwieziecie hodowcę na dworzec, a potem przyjedziesz na spacer... a w ogóle to o której będzie 'po wystawie' ? :evil_lol: ja zawsze moge na niedzielny poranny spacerek;) weszka napisał(a):O której będziemy "po wystawie" to zależy od tego co uwalczymy :cool3: Wchodzimy na ring o 11, a czy później będzie któraś z nas walczyć w finałach to się okaże :roll: ale byłoby miodzio jakbyśmy we dwie walczyły:loveu:marzenia:roll:;) malawaszka napisał(a):ja też ja też będę pstrykać :loveu: superaśno:multi:Tylko podejdz bo ja mam problemy z rozpoznawaniem ludzisk:evil_lol:a poza tym chyba nie wiem jak wyglądasz:roll::oops: Quote
eria Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ja zawsze moge na niedzielny poranny spacerek;-) ooo no to bosko !!!!! :multi: a jutro sie dowiem czy bede miec wolne ale trza być dobrej myśli aha....stała się tragedia....mama jedzie w przyszły weekend do zakopca i zabiera aparat :placz::placz::placz: także na piękne foty nie ma co liczyć:placz: na szczęście mam mojego małego canonika -żeby w ogóle jakieś foty były... Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 eria napisał(a):ooo no to bosko !!!!! :multi: a jutro sie dowiem czy bede miec wolne ale trza być dobrej myśli aha....stała się tragedia....mama jedzie w przyszły weekend do zakopca i zabiera aparat :placz::placz::placz: także na piękne foty nie ma co liczyć:placz: na szczęście mam mojego małego canonika -żeby w ogóle jakieś foty były... Jak mówisz,że z Katowic do Ciebie bliziutko to nie ma problemu;)Najwyżej u Ciebie zostawimy bagaże i z po spacerku ruszymy do Warszawy;) a aparatem nie ma co się przejmować;) Quote
weszka Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Nooo ale ja w niedzielę to nie pójdę na spacer :shake: Musimy iść w sobotę jak się oczywiście czasowo i pogodowo uda to zorganizować. Dzisiaj Dirki wyszalała się w parku, wytaplała w błocie i wróciła ogólnie szczęśliwa :loveu: Miały być foty w nowej policyjnej obroży i z szaleństw z psami ale wzięłam aparat ze zdechłymi bateriami :angryy: i nie udało się zrobić ani jednej foty. Quote
eria Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 no to spacer z Weszką w sobotę a z Gassirą w niedzielę :evil_lol: a w sumie to pewnie będzie lało :diabloti: Quote
weszka Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Może będzie cud i nie będzie lało... łaskawie. Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 eria napisał(a):no to spacer z Weszką w sobotę a z Gassirą w niedzielę :evil_lol: a w sumie to pewnie będzie lało :diabloti: lepiej razem;)może w sobote dam rade...zobaczymy:cool3: weszka napisał(a):Może będzie cud i nie będzie lało... łaskawie. nie może lać:angryy: Quote
monita Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 weszka napisał(a):Dzisiaj Dirki wyszalała się w parku, wytaplała w błocie i wróciła ogólnie szczęśliwa :loveu: Gdzie byłaś ?? Ja odwiedziłam AWF - ale nie było żywej duszy :p Błoga cisza i spokój :razz: Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Czesc sliczne olbrzymiaste pieprzaczki :multi: :loveu:. Quote
weszka Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 monita napisał(a):Gdzie byłaś ?? Ja odwiedziłam AWF - ale nie było żywej duszy :p Błoga cisza i spokój :razz: Też AWF :p Najpierw były puchy a potem nawet jakieś twarde sztuki się pojawiły :cool3: ale Was nie było :shake: Ka-Vanga napisał(a):Czesc sliczne olbrzymiaste pieprzaczki :multi: :loveu:. Czeeeeść :loveu::multi: Quote
Doginka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 eria napisał(a):no to spacer z Weszką w sobotę a z Gassirą w niedzielę :evil_lol: a w sumie to pewnie będzie lało :diabloti: od piątku poprawa pogody i ocieplenie;) Quote
Matusz Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Doginka napisał(a):od piątku poprawa pogody i ocieplenie;) a w Katowicach nawet do 12 stopni ;) Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Doginka napisał(a):od piątku poprawa pogody i ocieplenie;) jak ja lubie jak ktoś rozprowadza dobre informacje:loveu: Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Matusz napisał(a):a w Katowicach nawet do 12 stopni ;) a tu jeszcze lepsze:multi: Quote
Matusz Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 gassira napisał(a):a tu jeszcze lepsze:multi: i słoneczko ma też być ;) niestety po niedzieli znów będzie ochłodzenie, więc prawdziwa wiosna przyjdzie na początku kwietnia;) Quote
weszka Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Doginka, Matusz - wspaniałe macie informacje! Oby okazały się prawdziwe! Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 weszka napisał(a):Doginka, Matusz - wspaniałe macie informacje! Oby okazały się prawdziwe! już niedługo zweryfikujemy;) Quote
Recommended Posts