Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
we wtorek się wszystko okaże....czy wredne babsko czy jednak człowiek...;)
Zależy mi nie tyle na wystawie co na powystawowym spacerze z Wami !!!

eria a jak Ty widzisz ten spacer,bo ja oprócz Tz będę tam z hodowcą i odrazu po samej wystawie nie dam rady pojechać:roll:Będziemy musieli,go potem odwieść na pociąg:roll:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm no właściwie nie wiem jak go widzę....Ale skoro będziecie obie z Weszką samochodami to może da radę dojechać do Rudy (rzut beretem). Odwieziecie hodowcę na dworzec, a potem przyjedziesz na spacer...
a w ogóle to o której będzie 'po wystawie' ? :evil_lol:

Posted

O której będziemy "po wystawie" to zależy od tego co uwalczymy :cool3: Wchodzimy na ring o 11, a czy później będzie któraś z nas walczyć w finałach to się okaże :roll:

Posted

gassira napisał(a):
no pewnie,że starczą:cool3:Gass ring dokładnie musi obwąchać,bo inaczej problem może być:evil_lol::roll:I razem poćwiczymy:cool3::multi:a eria będzie nam foty pstrykać:eviltong:;)

ja też ja też będę pstrykać :loveu:

Posted

weszka napisał(a):
Witaj Doginko :) Póki co to dyngus mokry ale od deszczu ze śniegiem :angryy: A chciałam iść na fajny spacer :angryy:

U nas niestety też śnieg z deszczem od rana:razz:

Posted

eria napisał(a):
hmmm no właściwie nie wiem jak go widzę....Ale skoro będziecie obie z Weszką samochodami to może da radę dojechać do Rudy (rzut beretem). Odwieziecie hodowcę na dworzec, a potem przyjedziesz na spacer...
a w ogóle to o której będzie 'po wystawie' ? :evil_lol:

ja zawsze moge na niedzielny poranny spacerek;)

weszka napisał(a):
O której będziemy "po wystawie" to zależy od tego co uwalczymy :cool3: Wchodzimy na ring o 11, a czy później będzie któraś z nas walczyć w finałach to się okaże :roll:

ale byłoby miodzio jakbyśmy we dwie walczyły:loveu:marzenia:roll:;)

malawaszka napisał(a):
ja też ja też będę pstrykać :loveu:

superaśno:multi:Tylko podejdz bo ja mam problemy z rozpoznawaniem ludzisk:evil_lol:a poza tym chyba nie wiem jak wyglądasz:roll::oops:

Posted

ja zawsze moge na niedzielny poranny spacerek;-)

ooo no to bosko !!!!! :multi:
a jutro sie dowiem czy bede miec wolne ale trza być dobrej myśli

aha....stała się tragedia....mama jedzie w przyszły weekend do zakopca i zabiera aparat :placz::placz::placz: także na piękne foty nie ma co liczyć:placz: na szczęście mam mojego małego canonika -żeby w ogóle jakieś foty były...

Posted

eria napisał(a):
ooo no to bosko !!!!! :multi:
a jutro sie dowiem czy bede miec wolne ale trza być dobrej myśli

aha....stała się tragedia....mama jedzie w przyszły weekend do zakopca i zabiera aparat :placz::placz::placz: także na piękne foty nie ma co liczyć:placz: na szczęście mam mojego małego canonika -żeby w ogóle jakieś foty były...

Jak mówisz,że z Katowic do Ciebie bliziutko to nie ma problemu;)Najwyżej u Ciebie zostawimy bagaże i z po spacerku ruszymy do Warszawy;)

a aparatem nie ma co się przejmować;)

Posted

Nooo ale ja w niedzielę to nie pójdę na spacer :shake: Musimy iść w sobotę jak się oczywiście czasowo i pogodowo uda to zorganizować.
Dzisiaj Dirki wyszalała się w parku, wytaplała w błocie i wróciła ogólnie szczęśliwa :loveu: Miały być foty w nowej policyjnej obroży i z szaleństw z psami ale wzięłam aparat ze zdechłymi bateriami :angryy: i nie udało się zrobić ani jednej foty.

Posted

eria napisał(a):
no to spacer z Weszką w sobotę a z Gassirą w niedzielę :evil_lol:
a w sumie to pewnie będzie lało :diabloti:

lepiej razem;)może w sobote dam rade...zobaczymy:cool3:

weszka napisał(a):
Może będzie cud i nie będzie lało... łaskawie.

nie może lać:angryy:

Posted

weszka napisał(a):
Dzisiaj Dirki wyszalała się w parku, wytaplała w błocie i wróciła ogólnie szczęśliwa :loveu:

Gdzie byłaś ?? Ja odwiedziłam AWF - ale nie było żywej duszy :p
Błoga cisza i spokój :razz:

Posted

monita napisał(a):
Gdzie byłaś ?? Ja odwiedziłam AWF - ale nie było żywej duszy :p
Błoga cisza i spokój :razz:

Też AWF :p Najpierw były puchy a potem nawet jakieś twarde sztuki się pojawiły :cool3: ale Was nie było :shake:

Ka-Vanga napisał(a):
Czesc sliczne olbrzymiaste pieprzaczki :multi: :loveu:.

Czeeeeść :loveu::multi:

Posted

eria napisał(a):
no to spacer z Weszką w sobotę a z Gassirą w niedzielę :evil_lol:
a w sumie to pewnie będzie lało :diabloti:

od piątku poprawa pogody i ocieplenie;)

Posted

gassira napisał(a):
a tu jeszcze lepsze:multi:

i słoneczko ma też być ;) niestety po niedzieli znów będzie ochłodzenie, więc prawdziwa wiosna przyjdzie na początku kwietnia;)