Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natalia_aa']Masz Ci los z tym TZ :roll:
Ty uwazaj, bo jak on taki anty kłaczek, to jeszcze Cie na łyso każe opitolić :evil_lol:

Btw Qdlaczek jest pikny.

:hmmmm: ale ja mam wlosy serio sciete na jeża :roflt:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: ale ja mam wlosy serio sciete na jeża :roflt:

Gadasz?
A to Ci dopiero :evil_lol:
Eee tam, jeżykowi do łysiny jeszcze troszku brakuje.

Ja tyz mialam kiedys jeżyka (przyznaje sie bez bicia), ino juz nie chcem, już nie :diabloti:
A teraz ciotka idem sobie, bo moj pies jest niezadowolony, że kojec w praniu no i łóżko niepościelone, się nie ma gdzie podziać.
Morderca cholerny no!

Posted

[quote name='natalia_aa']Gadasz?
A to Ci dopiero :evil_lol:
Eee tam, jeżykowi do łysiny jeszcze troszku brakuje.

Ja tyz mialam kiedys jeżyka (przyznaje sie bez bicia), ino juz nie chcem, już nie :diabloti:
A teraz ciotka idem sobie, bo moj pies jest niezadowolony, że kojec w praniu no i łóżko niepościelone, się nie ma gdzie podziać.
Morderca cholerny no!

morderce do łóżka wpuszczasz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....ja to nie pozwalam do mojego wchodzić :razz::razz:ja wchodzę do jego wyra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dobrołnoc ;)

Posted

Powiem Ci ciotka, ze ja tyz lubie kojec mojej niuni :evil_lol:

Poza tym moja sucz to z reguly cala noc na poslaniu przespi, wcale nie chce ze mna spac i tylko nad ranem wchodzi i sprawdza czy żyję :roll:
Za to cale dnie sie wyleguje na wszlekich mozliwych sofach, jakie mam w domu.

Posted

a ja wiem że jedna z naszych wolontariuszek czai się na Sklejkę i jak się przeprowadzi do wiekszego mieszkania to ją chce wziąć. czy to dobry pomysł. Nie wiem... pewnie jeszcze sama się o tym dowiesz i to sprawdzisz Natalio

Posted

SXLEJKA jest slodziutka :loveu:

Onyx az dziw ze jeszcze siedzi w schronie to taki piekny psiak, no i blekitna tez slodziachna :loveu::loveu::loveu:

a fotek tylko pozazdroscic :eviltong:

Posted

Wola napisał(a):
a ja wiem że jedna z naszych wolontariuszek czai się na Sklejkę i jak się przeprowadzi do wiekszego mieszkania to ją chce wziąć. czy to dobry pomysł. Nie wiem... pewnie jeszcze sama się o tym dowiesz i to sprawdzisz Natalio

Jesli to ta o ktorej mysle, to lipa...
I raczej psa nie dostanie :evil_lol:

Ale jutro bede pewnie to sie wywiem dokladnie.

Posted

NEBER - Słynny bullterrier, którego dziś odebrałam. Mial być 4 letni, rodowodowy, jest 5,5 roczny, pseudo bull, z wyłysieniami, wychodził na spacer raz, góra 2 razy dziennie, mieszkał sam w mieszkaniu, gdzie mógł sie poruszać na kilku metrach kwadratowych, bo reszta pomieszczenia zawalona kartonami.

Jesli chodzi o charakter i zachowanie, obcy, nie obcy, do wszystkich sie cieszy. Dzieci uwielbia, da sobie robic wszystko. Do psow na pewno agresor (czego dal popis jak go zabieralam), do suk, wlasciciel twierdzi, ze ok, ale sama sprawdze.
Dal sie grzecznie wykapac, zdjac ostra kolczatke (od ktorej na szyi az strupy sa).
Pies ma chipa.

Oto on:

Ufoludek:

Posted

Ada_ napisał(a):
ejj natalia czy myślisz o tej o ktorej ja rowniez mysle?przesiana? bo jesli tak to tez bym jej psa nie dala:D

Wiesz, ze my z reguly jednomyslne, wiec przesianym mowimy NIE!

Posted

Ada_ napisał(a):
ojj tak przesianym STANOWCZE NIE! nawet ladny ten pseudo bullek (przynajmniej na zdjeciach:P) jest w domu zastepczym czy w schronie?

Nie no wyciagnelam go na siebie, jest w domu tymczasowym u mojej znajomej.
Takze lecze, szczepie i mozliwe ze kastruje na wlasny koszt.
Ale co, jak se takei drogie hobby wybralam.

PS: U jego bylego wlasciciela zostawilam nowo kupione buty i musze jechac do niego wieczorem je odzyskac.
Psia jego mac, blondynka no :evil_lol:

Posted

Ada_ napisał(a):
ale sie poświecasz finansowo:D:D ale dobrze ze nie przejdzie przez schronisko! to jak wyszlas na boso? :P

Daj spokoj, splukana jestem, a tu jeszcze takie wydatki, rzedu kilku stowek...
Kochana, mialam jedne na nozkach, ale czekajac na Darie (od fotek) nudzilo mi sie i poszlam kupilam sobie nowe i... je zostawilam :roll:

Posted

ja szczerze to bym też jej nie dała ale co ja tam mogę wiedzieć :D

Dziwna dziewczyna i tyle. Białasek jest śliczny :loveu:
jedziesz jutro do schronu w końcu?
To i może ja wpadnę na chwilę.

Posted

Wola napisał(a):
ja szczerze to bym też jej nie dała ale co ja tam mogę wiedzieć :D

Dziwna dziewczyna i tyle. Białasek jest śliczny :loveu:
jedziesz jutro do schronu w końcu?
To i może ja wpadnę na chwilę.

Tak jade :)