Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej [pisze w sprawie adopcji pieska o imieniu Xero czy jest jeszcze taka możliwość od dawna oszukuje już szczeniak rasy pit bull bądź amstaf..wiem ze te psy wymagaj większej uwagi,odpowiednich warunków,tresury,traktowania wiem i jestem gotowa na takiego psa..od bardzo dawna uczę sie o nich,wiele czytam i wo gole..czy mogę prosić o jakiś kontakt pod numerem gg 11035465 bądź telefonicznie pod numerem 886263469 Naprawdę bardzo mi zależy i jestem gotowa na wszystkie obowiązki mnie czekające ...mam swoje trzy konie za miastem i tam piesek przebywał by ze mną zawsze...z góry dziękuje:loveu:

Posted

tattwa napisał(a):
pisał do mnie maila dzisiaj jeden - wydaje się - sensowny pan, na razie pytał o warunki adopcji Xero, napisałam co i jak, to co wiem (mega wyczerpująco i długo) na temat żywienia, warunków mieszkaniowych, kastracji, opieki, odpowiedzialności, umowy wizyty przedadopcyjnej itd

wiem na razie że ma już jednego, rocznego amstaffa i pytał o odległości, bo dalego mieszka i czy ewentualnie w ogóle byłaby taka opcja żeby psiaka przewieźć

zobaczymy, może się odezwie

z maila sympatyczny i gramatyka na poziomie dorosłego poważnego człowieka więc czekam czy odpisze :)

Samca do samca?
Dowoz? Z kokardka, w paczce czy listem poleconym? Powodzenia. Ja bym go nie oddala.

Mlody pojechal dzis do Gdanska do domku z ogrodem, mlode malzenstwo z 4 letnim synkiem.
Jestem w stalym kontakcie z Agnieszka - nowa pancia Xero, takze mysle, ze bedzie dobrze.
Allegro mozna zdejmowac.
Dzieki tattwa, naprawde duzo dalo :)

Posted

karolinkasweet napisał(a):
hej [pisze w sprawie adopcji pieska o imieniu Xero czy jest jeszcze taka możliwość od dawna oszukuje już szczeniak rasy pit bull bądź amstaf..wiem ze te psy wymagaj większej uwagi,odpowiednich warunków,tresury,traktowania wiem i jestem gotowa na takiego psa..od bardzo dawna uczę sie o nich,wiele czytam i wo gole..czy mogę prosić o jakiś kontakt pod numerem gg 11035465 bądź telefonicznie pod numerem 886263469 Naprawdę bardzo mi zależy i jestem gotowa na wszystkie obowiązki mnie czekające ...mam swoje trzy konie za miastem i tam piesek przebywał by ze mną zawsze...z góry dziękuje:loveu:

Jakby zalezalo na pierwszej stronie jest podany numer do mnie, wystarczylo troche checi :)
Xero (co pisalam wyzej) pojechal do nowego domu.
Jakby interesowal inny ast, prosze dzownic 661-665-695 postaram sie pomoc.

Posted

natalia_aa napisał(a):
Samca do samca?
Dowoz? Z kokardka, w paczce czy listem poleconym? Powodzenia. Ja bym go nie oddala.

Mlody pojechal dzis do Gdanska do domku z ogrodem, mlode malzenstwo z 4 letnim synkiem.
Jestem w stalym kontakcie z Agnieszka - nowa pancia Xero, takze mysle, ze bedzie dobrze.
Allegro mozna zdejmowac.
Dzieki tattwa, naprawde duzo dalo :)

wiesz,to nie zawsze jest tak że 2 samce to jest zły pomysł, najwięcej zalezy od charakteru i od wieku psów, wielu moich znajomych ma 2 psy, moja znajoma ma np 2 rodowodowe reproduktory ONa, niekastrowane więc niby powinny być bardziej "męskie" i wojownicze, a nic takiego nie ma miejsca - chyba że to faktycznie kwestia rasy, ale w to średnio wierzę...

no ale w każdym razie super że psiak ma nowy dom ;) jeśli allegro faktycznie choć trochę pomogło, to się cieszę, Xero zdejmuję już ;) oby więcej takich informacji!!

Posted

no i dobre wieści :)
A że ja z Gdańska to może kiedyś go spotkam na żywo gdzieś na spacerku, tak jak mi się zdarzyło zobaczyć ze dwa razy Krówkę i to raz ostatnio nawet. taka wesoła chodzi ;) (chyba że w okolicy jest jej kopia ale wątpię bo tego pychola nie da się zapomnieć)

Posted

ehhh... kiedy ja bede miała odrobine wiecej czasu na posiedzenie na dogo... co poczytam aktualności na wątku, to znikam i jak wchodze zaś nie wiem o co biega....
Psiurom życze szybkiego powrotu do zdrowia :oops: jak cos zamotałam to sory... no i domków

Natalia- wysłałam Ci PW z fantami na bazarki dla Waszych podopiecznych .... dostałaś??

Posted

Przed chwila dzwonili do mnie ze schroniska.
Przyszedl pan (kiedys chcial adotpowac Poxipola, dzwonił do mnie w jego sprawie codziennie, tylko chodzil wtedy o kulach, pojechal do santorium i juz jest ok), w kazdym razie dziewczyny z biura dzwonily z zapytaniem czy go wydac.
W koncu staneło na tym, ze w srode osobiscie porozmawiam z tym panem, przejde sie na spacer i zobaczymy...

Posted

Ciotka Alicja, Twoje książki dorzucilam do mojego zbiorczego bazarku z książkami, link tutaj (gdyby coś trzeba było poprawić daj znać)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105455

Ciotka clockwork tu jest link do bazarku z Twoimi przedmiotami:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109641

PS: Czy te kadzidła to 3 zl za opakowanie? Jesli chodzi o przesyłkę to do Ciebie bedzie szla kasa za nia, a do mnie za przedmioty...

Raz jeszcze dzieki kochane :loveu:

Posted

[quote name='natalia_aa']Przed chwila dzwonili do mnie ze schroniska.
Przyszedl pan (kiedys chcial adotpowac Poxipola, dzwonił do mnie w jego sprawie codziennie, tylko chodzil wtedy o kulach, pojechal do santorium i juz jest ok), w kazdym razie dziewczyny z biura dzwonily z zapytaniem czy go wydac.
W koncu staneło na tym, ze w srode osobiscie porozmawiam z tym panem, przejde sie na spacer i zobaczymy...

mam nadzieję że ktoś zakupi .......podniosę i zareklamuję

Posted

[quote name='Alicja']
mam nadzieję że ktoś zakupi .......podniosę i zareklamuję

Dziekuje przy bazarkach to jedyne co mozna robic:)
Ja powrzucam linki jeszcze na amstaffowe watki...

Posted

Poprawione, kolczyki tez zrobilam w opjci kup teraz, bo duzo ich to aukcja by nie przeszla...
Juz pojaiwli sie chetni, wiec zajrzyj na watek i wyslij Ani i Kropce numer Twojego konta, zeby za przesylek wyslala. Mi tez mozesz wsylac, zebym w razie co mogla podac.

Posted

Wczoraj wzielysmy z Ada (Methooda) Luxa do domku i go rehabilitowałysmy...Mlody swietnie zniosl podroz samochodem, w domu od razu sie ozywil, zupelnie inny pies, drepta sobie na 4 lapkach, a to kilka fotek...l

Posted

Wielkie dzieki :)
W aukcji Luxa uwzglednij, ze jedzie do DT do Warszawy, ze zaczyna juz normalnei chodzic na 4 lapkach i, ze wymaga rehabilitacji.

PS: Fotki bede dorzucac jak tylko dostane...