Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiście :) Pieszczoty od Cioci Alicji zawsze są na liście powinności schroniskowych ;)
Psiaki wiedzą że w całej Polsce mnóstwo Cioteczek trzyma za nie kciuki;)
A tymczasem na pierwszą.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest jedna nowa mix- amstafowata sunia, siedzi w starych boksach. Hexa bardzo przyjacielsko nastawiona do psów jak i do ludzi, ma cięte uszy. Zdjęc niestety nie mam, bo cyfrówka się rozwaliła
A Sauronek wyszedl czuudnie

Posted

Hexa?? sunia o takim imieniu juz u nas była chyba... Mam nadzieje że to nie ta sama, że nikt jej nie oddał. Dziś w schronisku będę ale niestety cyfrówki nie mam więc nie zrobię zdjęć.
PS. Cioteczki, próbuję dostać się na wątek Ady, takiego maleństwa po paraliżu co odzyskuje już władze w nóżkach, ale nie mogę znaleźć. Mogę prosić o link??

Posted

[quote name='Wola']Hexa?? sunia o takim imieniu juz u nas była chyba... Mam nadzieje że to nie ta sama, że nikt jej nie oddał. Dziś w schronisku będę ale niestety cyfrówki nie mam więc nie zrobię zdjęć.
PS. Cioteczki, próbuję dostać się na wątek Ady, takiego maleństwa po paraliżu co odzyskuje już władze w nóżkach, ale nie mogę znaleźć. Mogę prosić o link??
[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101975&highlight=Frotka

witam bullowate....i cioteczki;) nie było mnie, jestem i znów musze na tydzień zniknąć z kompka- bywam 10 min. dziennie sporadycznie.... ale ciągle trzymam kciukasy za psiaki
[/FONT]

Posted

Jesoo Hexa? mam nadzieje ze to nie ta chudzinka, ktora poszla do domku juz jakis czas temu. Tez byla mixem i miala ciete uszka. Dziewczyny blagam Was dowiedzcie mi sie czy to ta sama sunia i prosze o zdjecia...

Posted

Miłego wieczoru, przystojniaku!

Jak go będziecie odwiedzać, to do całusów od różnych cioć dołączcie i te ode mnie!!! W sam nosek!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='natalia_aa']Jesoo Hexa? mam nadzieje ze to nie ta chudzinka, ktora poszla do domku juz jakis czas temu. Tez byla mixem i miala ciete uszka. Dziewczyny blagam Was dowiedzcie mi sie czy to ta sama sunia i prosze o zdjecia...[/quote]
tez sie zastanawiam o jaką HEXE chodzi miejmy nadzieje ze to nie ta sama.

Posted

byłam zabiegana i szczerze zapomniałam ale na starych byłam i nic bullowatego nie widziałam. Cały dzień tam właśnie chadzałam od początku po sam koniec.
Dziękuję za linki do wątku Ady