Tengusia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 karolina1 napisał(a):miejmy nadzieje że strachać sie nie bedą. ach ten sylwester, moja Faza jest przerazona :( wlasnie bylam z psiakami na spacerku i myslalam ze Faza mi sie udusi tak ciagla (z amstaffa zrobila sie jamnikiem bo brzuchem prawie po ziemi ciagla :placz:), dobrze ze Bolek nie boi sie strzalow bo dopiero mialabym wesolo :shake: Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Arial]:-(znam ten ból .....mój boxio Harley tak się bal strzalów ze zerwal nam skórzaną smycz jak się wystraszył :shake:.....potem dawaliśmy mu leki na uspokojenia ale malo to dawało :shake:[/FONT] Quote
karolina1 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 no mój psiak aż tak sie nie boi zawsze śpi grzecznie w domku. Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 karolina1 napisał(a):no mój psiak aż tak sie nie boi zawsze śpi grzecznie w domku. Ozzy ma w nosie wystrzały ....i cale szczęście :razz::razz: Quote
Wola Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Moja sunia biega po domu i szczeka... Mama zabrała ją do dziadków, tam choć trochę spokojniej. Poza tym dwa psy do towarzystwa to może będzie jej raźniej (rodzinkę do towarzystwa też miała oczywiście ale co się może równać z psim kumplem u boku). A o wieczornym spacerze to mowy nie ma, siq i do domu bo tak rwie spowrotem...:shake: Quote
Vicuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 biedne psiaki :/ wiem co przezywał mój królik xD ach dobrze że sylwester raz w roku :) Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]:hmmmm: raz w roku powiadasz ....u mnie na zadupiu prawoe jak na froncie od kilku dni:angryy:....mam szczęście ze mój Ozzy się nie boi ale co maja zrobić te bojące .... bereczek pieski :loveu:[/FONT] Quote
natalia_aa Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 No moja Drocia na lekach uspokajajacych byla a i tak chowala sie gdzie tylko mogla, w szafie, pod lozkiem, pod zlewem w lazience wszedzie... Trzesla sie przy tym okropnie, no i dodatkowego stresa miala bo Polcia jej sie po domu panoszyla a ona biedna miala kaganiec na ryjku , zeby jej nie zjesc... (normalnie Pola jest na drugim mieszkaniu, ale nie chcialam by w sylwestra byla sama) W kazdym razie ona miala wystrzaly gleboko w nosie, spala sobie w najlepsze, brzucholem do gory :P Nawet na spacer chetnie szla i wcale do domu jej spieszno nie bylo... Quote
natalia_aa Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Zobaczcie kochani te filmiki boskie sa: http://www.youtube.com/watch?v=HkZE7H4tvxc http://www.youtube.com/watch?v=ov3U9yyRP9M Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 :loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:koffane psiska .......filmiki :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [FONT=Arial]....bereczek pieseczki....[/FONT] Quote
Kora- Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='natalia_aa']Zobaczcie kochani te filmiki boskie sa: http://www.youtube.com/watch?v=HkZE7H4tvxc http://www.youtube.com/watch?v=ov3U9yyRP9M Niezłe filmiki!! Rewelacja :loveu: Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [FONT=Arial]no nie :shake::shake:znowu tak daleczko :razz::razz:[/FONT] Quote
Wola Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 i ja znów zabiorę na spacer na stronkę pierwszą;) Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]Doberek ........u mnie dziś bardzo zimno :shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz:.....hey gdzie wszyscy ......[/FONT] Quote
Kora- Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No podnosze nasze bullowate na pierwszą. :) A już w sobotę do schroniska to zobacze czy moze jakieś poszły, albo co gorsza przyszły (oby nie) Quote
karolina1 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 wkońcu na kompie ;P podnoszę mordyyy ;* Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]Zaglądamy na 1szą stronkę .....[/FONT] Quote
Wola Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 no to ja od rana też podrzucę. Ja będę w niedziele w schronisku bo sobota mi ni jak nie pasuje. Ale odwiedzę mordeczki;) Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Arial]Liczę na pieszczoty od cioteczki Alicji .... a teraz śniadanko ....[/FONT] Quote
karolina1 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 szybko zabieram bo sie pieski posiusiają!! Quote
Recommended Posts