Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolina1 napisał(a):
miejmy nadzieje że strachać sie nie bedą.

ach ten sylwester, moja Faza jest przerazona :( wlasnie bylam z psiakami na spacerku i myslalam ze Faza mi sie udusi tak ciagla (z amstaffa zrobila sie jamnikiem bo brzuchem prawie po ziemi ciagla :placz:), dobrze ze Bolek nie boi sie strzalow bo dopiero mialabym wesolo :shake:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]:-(znam ten ból .....mój boxio Harley tak się bal strzalów ze zerwal nam skórzaną smycz jak się wystraszył :shake:.....potem dawaliśmy mu leki na uspokojenia ale malo to dawało :shake:[/FONT]

Posted

Moja sunia biega po domu i szczeka... Mama zabrała ją do dziadków, tam choć trochę spokojniej. Poza tym dwa psy do towarzystwa to może będzie jej raźniej (rodzinkę do towarzystwa też miała oczywiście ale co się może równać z psim kumplem u boku). A o wieczornym spacerze to mowy nie ma, siq i do domu bo tak rwie spowrotem...:shake:

Posted

[FONT=Arial]:hmmmm: raz w roku powiadasz ....u mnie na zadupiu prawoe jak na froncie od kilku dni:angryy:....mam szczęście ze mój Ozzy się nie boi ale co maja zrobić te bojące ....

bereczek pieski :loveu:
[/FONT]

Posted

No moja Drocia na lekach uspokajajacych byla a i tak chowala sie gdzie tylko mogla, w szafie, pod lozkiem, pod zlewem w lazience wszedzie... Trzesla sie przy tym okropnie, no i dodatkowego stresa miala bo Polcia jej sie po domu panoszyla a ona biedna miala kaganiec na ryjku , zeby jej nie zjesc... (normalnie Pola jest na drugim mieszkaniu, ale nie chcialam by w sylwestra byla sama) W kazdym razie ona miala wystrzaly gleboko w nosie, spala sobie w najlepsze, brzucholem do gory :P Nawet na spacer chetnie szla i wcale do domu jej spieszno nie bylo...

Posted

No podnosze nasze bullowate na pierwszą. :)
A już w sobotę do schroniska to zobacze czy moze jakieś poszły, albo co gorsza przyszły (oby nie)