karolina1 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 jezu ja na pierwszy rzut oka myślałam że to POLA jest na plakacie :evil_lol: Quote
Wola Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 A no widzisz :evil_lol: trochę jednak rozpoznaje te bulle ;) ten maluszek o big rozmiarach,bardzo chce się bardzo bawić i na spacerze ciągle zaczepiał Fugę (sunia do kolan, mieszaniec), a Fuga na niego szczekała i przed nim uciekała :lol: bajecznie to wyglądało :loveu: Mały budzi postrach :eviltong: Quote
natalia_aa Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Kochane Sonia lub Monika, czy mozecie mi zidentyfikowac to malenstwo ktore wrzucilam na pierwsza? Dostalam info od Marcina i Jarka, ale nie jestem pewna czy to jest pies czy suka... Bo pamietam, ze Monika chyba wrzucala zdjecia jakiegos psiaka, nie wiem czy to ten sam? Quote
Wola Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Natalio to nie jest pies którego wrzuciła Monika. Najwyraźniej przyszło nowe maleństwo... W schronisku będę dopiero w sobotę więc niestety Ci nie pomogę... Z pyska jej patrzy jak kobitce, ale maleństwa to wszystkie takie delikatne... Monika jest w schronisku codziennie więc na pewno Ci napiszę dziś lub jutro ;) Quote
Kora- Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Natalia, to nie jest ten psiak co wstawiałam zdjęcia, ale muszę cie poinformowac ze nowy ast przyszedl, taki czarno bialy... Kurna... teraz znow jakis napad bullowatych w schronisku....Ale szczescie, w neiszczesciu ze same mlode Quote
karolina1 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 No a już ich było coraz mniej i tu znów...:shake: znaje tych ludzi co je zostawaiają :mad::mad: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Masakra .....kolejne :shake::shake::shake:...no nic ...wszyscy na 1 szą Quote
Wola Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 to ja Ci pomogę Natalio... Nie ma tak dobrze. Takim ludziom nie powinno to uchodzić na sucho. Dziś jadę do schroniska i zobaczę cóż to za cuda bullowate znów zawitały... Quote
Wola Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Eh... No tak. Jest ten pręgus co oni Ci przesłali Natalio... Jest pręgus na zdjęciu od Moniki. (nie ma niebieskich oczu) ale nikt nie wie a ja nie widziałam tego białego zwierza w czarne ciapki. Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 niezależnie od tego ile Was ...pokazać się trzeba ... Quote
Tengusia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Anex z pierwszej strony (ten co mial DT w hodowli Sentiel) ma juz domek :grins: Quote
karolina1 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 jeju jak się ciesze to wspaniale :multi::multi::multi: Quote
natalia_aa Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Dostalam meila od Asi, ze jest 4.5 miesieczny pregowany szczeniak, czy to ten, ktroego Monika wrzucala? bo szczerze mowiac juz sie pogubilam, a chce znowu zaktualizowac pierwsza stronke... A to w jakies czarne ciapki coz to? Ktos wie? Quote
Wola Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 4,5 miesiaca to chyba sunia którą wstawiłaś. Ten od Moniki chyba jest trochę starszy. Quote
natalia_aa Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Aisam i pisala, to na pierwszej stronie to 4 miesieczna sunia Xera, w schronisku jest jeszcze 4.5 miesieczny pregowany szczeniak i Poxipol - 5 miesieczny czarny mix asta... Jak tlyko, ktoras z Was bedzie miala zdjecia to slijcie mi na maila :) Quote
Kora- Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 To chyba jest ten co ja wstawiałam, bo jak go zobaczyłam to właśnie go tak na 4-5 msc oceniałam... No super że Anex ma domek ;)) Quote
Wola Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 a być może to ten od Moniki. Spory trochę mi się wydał ale cóż dzieci nie muszą być małe :cool3: Czarnulka nie widziałam... Karolinka zrobi fotki to będzie wszystko jasne ;) Quote
natalia_aa Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Tak Sonia, ten pregusek 4.5 miesieczny to ten, ktorego zdjecie wstawiła Monika, nazywa sie Stix, no ale musze poczekac na wyrazniejsze zdjecie... Z reszta jak dobrze pojdzie wybiore sie razem z Karolina w sobote do schronu :) Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Jestem w trakcie remontu ...ale już ogarniam ...zaraz zasuwam na 1szą stronke Quote
karolina1 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 tagże podrzucam i do soboty nowe pysie ***; Quote
Recommended Posts