Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A no widzisz :evil_lol: trochę jednak rozpoznaje te bulle ;)
ten maluszek o big rozmiarach,bardzo chce się bardzo bawić i na spacerze ciągle zaczepiał Fugę (sunia do kolan, mieszaniec), a Fuga na niego szczekała i przed nim uciekała :lol: bajecznie to wyglądało :loveu:
Mały budzi postrach :eviltong:

Posted

Kochane Sonia lub Monika, czy mozecie mi zidentyfikowac to malenstwo ktore wrzucilam na pierwsza? Dostalam info od Marcina i Jarka, ale nie jestem pewna czy to jest pies czy suka... Bo pamietam, ze Monika chyba wrzucala zdjecia jakiegos psiaka, nie wiem czy to ten sam?

Posted

Natalio to nie jest pies którego wrzuciła Monika. Najwyraźniej przyszło nowe maleństwo... W schronisku będę dopiero w sobotę więc niestety Ci nie pomogę... Z pyska jej patrzy jak kobitce, ale maleństwa to wszystkie takie delikatne...
Monika jest w schronisku codziennie więc na pewno Ci napiszę dziś lub jutro ;)

Posted

Natalia, to nie jest ten psiak co wstawiałam zdjęcia, ale muszę cie poinformowac ze nowy ast przyszedl, taki czarno bialy...
Kurna... teraz znow jakis napad bullowatych w schronisku....Ale szczescie, w neiszczesciu ze same mlode

Posted

to ja Ci pomogę Natalio... Nie ma tak dobrze. Takim ludziom nie powinno to uchodzić na sucho.
Dziś jadę do schroniska i zobaczę cóż to za cuda bullowate znów zawitały...

Posted

Eh... No tak. Jest ten pręgus co oni Ci przesłali Natalio... Jest pręgus na zdjęciu od Moniki. (nie ma niebieskich oczu) ale nikt nie wie a ja nie widziałam tego białego zwierza w czarne ciapki.

Posted

Dostalam meila od Asi, ze jest 4.5 miesieczny pregowany szczeniak, czy to ten, ktroego Monika wrzucala? bo szczerze mowiac juz sie pogubilam, a chce znowu zaktualizowac pierwsza stronke... A to w jakies czarne ciapki coz to? Ktos wie?

Posted

Aisam i pisala, to na pierwszej stronie to 4 miesieczna sunia Xera, w schronisku jest jeszcze 4.5 miesieczny pregowany szczeniak i Poxipol - 5 miesieczny czarny mix asta... Jak tlyko, ktoras z Was bedzie miala zdjecia to slijcie mi na maila :)

Posted

a być może to ten od Moniki. Spory trochę mi się wydał ale cóż dzieci nie muszą być małe :cool3:
Czarnulka nie widziałam...
Karolinka zrobi fotki to będzie wszystko jasne ;)

Posted

Tak Sonia, ten pregusek 4.5 miesieczny to ten, ktorego zdjecie wstawiła Monika, nazywa sie Stix, no ale musze poczekac na wyrazniejsze zdjecie... Z reszta jak dobrze pojdzie wybiore sie razem z Karolina w sobote do schronu :)