Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny mam świetny domek dla suczki tej prażkowanej
[FONT=Arial]http://img176.imageshack.us/img176/6526/pict0170aa2.jpg
chodzi mi o tego szczeniorka co niedawno do was trafił.
Chłopak ma 26 lat, kocha zwierzęta, wogóle jest bardzo wrazliwy i czuły. Sunia bedzie miała jak w niebie, znam go juz od dawna iwiem ze suni nie stanie sie krzywda, Napewno ją wysterylizuje przed pierwszą cieczką. Jest jeden problem, kawałąk drogi, ja moge dojechac do Białegostoku lub Olsztyna - wyszłoby po połowie drogi, ja 179 km, wy 162 do Olsztyna. Jak zrobimy?

[/FONT]

Posted

[quote name='emdziolek']Dziewczyny mam świetny domek dla suczki tej prażkowanej
[FONT=Arial]http://img176.imageshack.us/img176/6526/pict0170aa2.jpg[/FONT]
[FONT=Arial]chodzi mi o tego szczeniorka co niedawno do was trafił.[/FONT]
[FONT=Arial]Chłopak ma 26 lat, kocha zwierzęta, wogóle jest bardzo wrazliwy i czuły. Sunia bedzie miała jak w niebie, znam go juz od dawna iwiem ze suni nie stanie sie krzywda, Napewno ją wysterylizuje przed pierwszą cieczką. Jest jeden problem, kawałąk drogi, ja moge dojechac do Białegostoku lub Olsztyna - wyszłoby po połowie drogi, ja 179 km, wy 162 do Olsztyna. Jak zrobimy?[/FONT]

transport pilnie potrzebny zeby sunia zaczela nowy rok z nowym panem !!!!

Posted

[FONT=Arial]TRANSPORCIK POTRZEBNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz spacerek ....................................................................................
[/FONT]

Posted

[quote name='karolina1']A to już wiem dla kogo ona jest zarezerwowana..bo ją zarezerwował nie?
Nie:) O Suni dowiedział sie przedwczoraj ode mnie, pokazał rodzinie, wszyscy są na tak, zakochali sie w suczce, powiedział ze wychowa ją jak własne dziecko:evil_lol:
Także naprawde domek jest swietny za ich blokiem rozciąga się gigantyczna łąka a za nią las i jeziorko:) Bedzie miałą wspaniałe warunki, naprawde:)

Dziewczyny, a czy któraś z was nei poświęciłaby tych 3 godzinek i nie dowiozłaby jej pociągiem do Olsztyna? to ylko 150km, nowy właściciel wraz ze mna dojedzie do Olsztyna , my mamy 172 km. To jak bedzie?

Posted

Aha i mam świetny domek dla samca dorosłego od 8miesięcy do 3 lat, Pan który chce zaadoptować zna sie na psach, miał psa który mał wypadek, wpadł pod samochód kilka lat temu i teraz zdecydowali sie na kolejnego, pan mieszka w domku z ogrodem , za miastem ma jakąś duza posiadłość, kocha zwierzęta.
Poprosił zebym poszukała mu takowego psiaka, wydrukowałą zdjęcia wszystkich i on wybierze. Pan ma ok 48 lat ( nie pytałam bo nei wypada:oops:), wymienilismy sie telefonami:lol:
Jakich tutaj macie przystojniaków?:razz:

Posted

[quote name='karolina1']Też z astów?? To spójrz tam na pierwszą stronke ;D
Hmm tak tak widze... Pokaże mu Anexa le no jednak juz swoje latka ma, moze jednak sie zdecyduje, albo na tego rudego szczeniorka bo tez jest piękny:lol: