Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam dzisiaj wiadomos cze kolejny amstaff (z interwencji) trafił do gdynskiego schroniska. Biały, w pręgowane łatki (chyba). Ale zdjęcia, myślę, że najszybciej w sobote będą... Ehh a już myślałam, że w końcu spokój będzie z bullowatymi. A tu to co na pierwszej stonie + 2 szczyle i 1 dorosly...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia filmiki są świetne. Bardzo mi się metamorfozy spodobały ;) oby i nasze bulle poszły do domków i taki filmik będzie można zrobić ;)

Posted

natalia_aa napisał(a):
Dostalam dzisiaj meila od Asi i na szczescie nowego odebral dzis wlasciciel :) Takze narazie stan takie jak na pierwszej + 2 szczyle...

no to dobrze ze chociaż coś..

Posted

Wola napisał(a):
choć o jednego mniej... A szczylki jak to szczylki, długo nigdy nie siedzą ;)

:shake: oby tylko nie wróciły jako dorosłe .....tfu tfu ....znów uprawiam czarnowidztwo :razz:

na 1szą z raneczka

Posted

natalia_aa napisał(a):
Tak, pierwsza strona juz zostala zaktualizowana...

Widze Alicja, ze nie tylko Ty masz tutaj czarne mysli, ja tez zawsze przy adopcji bullowatych szczeniakow mam mase watpliwosci...

oj ja to już nie raz za to po uszach dostałam :roll:

A swoja drogą to jak naoglądałam się ile bullowatych przebywa w schroniskach i ile u nieodpowiednich ludzi zaważyło na tym że mój papierowy AST został pieskiem wyłącznie do kochania ... nie bawimy się w wstawianie , nie będzie miał dzieci , bo chyba bym spokojnie nocy nie przespała bo ciągle myślałabym czy moje ,,wnuki '' nie trafiły gdzieś w nieodpowiednie środowisko ...
a jak ktoś mnie pyta o tą sprawę odsyłam na stronki schronów i takim sposobem zostałam uznana za dziwadło :razz::razz:

Posted

Z pierwszej strony zdjelam Polcie, ktora znalazla nowy domek :multi: Nawet nie wiecie jak sie ciesze, miala ja zaledwie miesiac a tak za nia tesknie i az zadroszcze nowym wlascicielom takiego aniola :evil_lol: Sunia zamieszkala u przyjaciol IssuniaKiara, do ktorej zawiozlam ja na dalszy DT. Mam nadzieje ze nie dlugo pojawia sie fotki z nowego domku...

A w naszym schronisku cichutko, adopcje cos ucichly...

Posted

[quote name='natalia_aa']Z pierwszej strony zdjelam Polcie, ktora znalazla nowy domek :multi: Nawet nie wiecie jak sie ciesze, miala ja zaledwie meisiac a tak za nia tesknie i az zadroszcze nowym wlascicielom takiego aniola :evil_lol: Sunia zamieszkala u przyjaciol IssuniaKiara, do ktorej zawiozlam ja na dalszy DT. Mam nadzieje ze nie dlugo pojawia sie fotki z nowego domku...

A w naszych schronisku cichutko, adopcje cos ucichly...

chociaż dla 1 zaświeciło się słoneczko :loveu::loveu:

Posted

Świetnie :) w ostatnich dniach robiłam porządki na innych forach i przerzuciłam Donxę i Xenę i zastanawiałam się nad Polą ale coś mi świtało żeby nie wrzucać i nie wrzuciłam. Ale miałam nosa :evil_lol: no i szczeniaków tam też nie wrzucam, bo szybko idą a ja zaglądam sporadycznie. Drażni mnie tam to że nie mogę edytować postów i tam jeszcze jest Bela, Bullgotek itd. Mogę tylko w nowym poście napisać że są już w domu a to się trzeba przebić przez cały wątek.

Posted

Znowu niose dobre wiesci :D Ale takie najlepsze i dla wielu z nas wymarzone :) Sauron w NOWYM DOMKU i Donxa rowniez :D

Sauron trafil do mlodych ludzi, dziewczyny z chlopakiem, mieli juz asta i bulterriera, obydwa psy pogodzili z jamnikiem swojej mamy. Saurona jednak nie beda probowac z nim socjalizowac, zwlaszcza, ze to juz 12 letni pies i mglby psychcznie tego nie przezyc wiec wraca do swojej panci

Donxa poszla do pani z dzieckiem, ktora interesowala sie nia juz od dluzszego czasu. Mam nadzieje ze sobie poradzi, widac byla ze kobieta jest zdecydowana i odpowiedzialna no i wie co to znaczy silna reka :)

No ale poniewaz nie wszystko moze byc takie rozowe, na dniach jutro badz pojutrze ma trafic nowy plowy amstaff, zostawiony przez wlasiciela w mieszkaniu...

Posted

[quote name='natalia_aa']Znowu niose dobre wiesci :D Ale takie najlepsze i dla wielu z nas wymarzone :) Sauron w NOWYM DOMKU i Donxa rowniez :D

Sauron trafil do mlodych ludzi, dziewczyny z chlopakiem, mieli juz asta i bulterriera, obydwa psy pogodzili z jamnikiem swojej mamy. Saurona jednak nie beda probowac z nim socjalizowac, zwlaszcza, ze to juz 12 letni pies i mglby psychcznie tego nie przezyc wiec wraca do swojej panci

Donxa poszla do pani z dzieckiem, ktora interesowala sie nia juz od dluzszego czasu. Mam nadzieje ze sobie poradzi, widac byla ze kobieta jest zdecydowana i odpowiedzialna no i wie co to znaczy silna reka :)

No ale poniewaz nie wszystko moze byc takie rozowe, na dniach jutro badz pojutrze ma trafic nowy plowy amstaff, zostawiony przez wlasiciela w mieszkaniu...

:multi: :multi: :multi: :multi:SUPER:loveu: :loveu: :loveu:

[SIZE=2]:shake:ale cd już nie super