Wola Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 a nie mówiłam że szczeniorki szybko idą :) Dziś Pluskwa poszła do domu;) A Gdzie Natalia?? bo to ona dogaduje tutaj adopcje psiaków. Quote
clockwork Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]i TU tez życze psiaczkom nie tylko z okazji świąt... najlepszych domeczków w układzie słonecznym :roll::roll::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]:loveu:brej nocki slodziaczki [/FONT] Quote
doddy Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Emdziolek pokaz temu Panu naszego Margo. Ma 2 lata a juz ponad pol roku szuka domu... Quote
emdziolek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='doddy']Emdziolek pokaz temu Panu naszego Margo. Ma 2 lata a juz ponad pol roku szuka domu... A któraśny to bo nie kojarze?:hmmmm: U kogo jest teraz ta suńcia dla której szukamy transportu? Ma ktoś do tej osoby nr tel? chciałabym z nia pogadac, uzgodnic wszystko, chłopak nie moze sie doczekać, cały czas gada tylko o suni, że nie moze sie doczekać i wogóle:evil_lol: Quote
doddy Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Margo jest wykastrowany, lagodny i gotowy do adopcji. Teraz jest w hotelu w Krakowie ale jak cos to bedziemy transportowac. http://www.fundacja-ast.pl/content/view/302/65/ Quote
emdziolek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='doddy']Margo jest wykastrowany, lagodny i gotowy do adopcji. Teraz jest w hotelu w Krakowie ale jak cos to bedziemy transportowac. http://www.fundacja-ast.pl/content/view/302/65/ Pikny , juz kojarze, czytałam o nim:lol: Pokaże mu Margo i reszte bullowatych:lol: Mam nadzieje ze sam sobie czegos nei przytacha z polski:eviltong: Quote
Wola Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Szczeniorka jest w schronisku... To ja tak może skromnie zapytam, gdzie ten Pan mieszka, jakie ma warunki na psa i czy miał już kiedyś asta?? to pytanie zawsze zadaje Natalia,ale skoro jej nie ma to pozwolę sobie sama je napisać. To bardzo ważne. to jednak psy które trzeba umieć ustawić i wychować... Nie powinno się brać psiaka bo się podoba. Trzeba wiedzieć coś więcej o nich... Nie chce tu broń Boże zrażać Pana do adopcji, jak dla mnie to świetnie że sunia tak ekspresowo pójdzie do domu pełnego miłości. Poza tym jest młodziutka i na pewno o wiele łatwiej będzie ją ułożyć. Ale to taka moja czysta ciekawość, bo w sumie to niewiele o Panu się dowiedzieliśmy. Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Arial]Witanko psiaczki i cioteczki z samego ranka A może panu od Emi pokazać Sauronka :razz::razz:[/FONT] Quote
Tengusia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 jaka slicznosc i ta biala glowka zupelnie jak moj Bolus :loveu: Quote
emdziolek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Wola']Szczeniorka jest w schronisku... To ja tak może skromnie zapytam, gdzie ten Pan mieszka, jakie ma warunki na psa i czy miał już kiedyś asta?? to pytanie zawsze zadaje Natalia,ale skoro jej nie ma to pozwolę sobie sama je napisać. To bardzo ważne. to jednak psy które trzeba umieć ustawić i wychować... Nie powinno się brać psiaka bo się podoba. Trzeba wiedzieć coś więcej o nich... Nie chce tu broń Boże zrażać Pana do adopcji, jak dla mnie to świetnie że sunia tak ekspresowo pójdzie do domu pełnego miłości. Poza tym jest młodziutka i na pewno o wiele łatwiej będzie ją ułożyć. Ale to taka moja czysta ciekawość, bo w sumie to niewiele o Panu się dowiedzieliśmy. Wiec tak, ten chłopak ma 25 lat, amstaffa własnego nie miał ale ma z nimi doczynienia bo czesto jest u mnie, pomagał mi z moja sunia jak była mała, etarz jak przychodzi to zawsze on trzyma moją suke bo silna jest a on potrafi dobrze utrzymać na obrozy, ja musze z nią w halti wychodzic bo rwie do przody;) miał inne psy, duze, przygarnał z ulicy,chyba było ich 2 lub 3, okazały sie chore i po jakimś czasie musiały przejsc przez tenczowy most. Takze naprawde sunia bedzie miala świetnie, do dyspozycji mnóstwo miejsca do biegania, pola, łaki, lasy, jeziora, rzeki - wkońcu to podlasie:cool3: Ja osobiscie dopilnuje aby sunia była socjalizowana ze zwierzakami wszelkiego rodzaju, jak bedzie potrzebował pomocy to ja jestem czynna 24h na dobe:evil_lol::lol: Pomoge mu w szkoleniu suni - wszystko będzie dobrze:lol: Quote
karolina1 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 No niestety ale sunia jest zarezerwowana, a mówiłaś że jej nie zarezerwował to nistety ktoś był pierwszy. Quote
emdziolek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='karolina1']No niestety ale sunia jest zarezerwowana, a mówiłaś że jej nie zarezerwował to nistety ktoś był pierwszy. NIe wiedziałam, nikt mi tego nie mówił....:shake: A skąd jest osoba która sunie zarezerwowała? Quote
karolina1 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Ale pan może też obejrzeć psy tu: http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewforum.php?f=19&sid=f95ab602bc99bd572774374752881390 tu jest pare szczylów i nie tylko. Może tu się coś spodoba, bo nasza mała już zarezerwowana i czeka tylko aż kwarantanna minie. Quote
karolina1 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='emdziolek']NIe wiedziałam, nikt mi tego nie mówił....:shake: A skąd jest osoba która sunie zarezerwowała? Nie mam pojęcia z kąd, ale wiem że jestes zarezerwowana po wczoraj zerknełam w zeszyt.. Quote
emdziolek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='karolina1']Ale pan może też obejrzeć psy tu: http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewforum.php?f=19&sid=f95ab602bc99bd572774374752881390 tu jest pare szczylów i nie tylko. Może tu się coś spodoba, bo nasza mała już zarezerwowana i czeka tylko aż kwarantanna minie. Ja tam szczylków nie widze:shake: A ten rudy szczeniak jeszcze u Was jest? Quote
emdziolek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='karolina1']tak tak jest Hmm ten też jest sliczny, taka bida w schronisku. Może zaadoptuje tego, porozmawiam z nim:) Quote
karolina1 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 o to by było super!! Porozmawiamy póżniej bo ja niestety już lece podam ci moge gg: 8188654. Tam se pogadamy o maluchu. :loveu: Quote
Kora- Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Zgadnijcie kto nam się ożywił? :cool3: Pierwsza Sunia z pierwszego boksa, co jeszcze nie dawno była strasznie nieufna. No i hop w górę ;D My Psy Bullowate zawsze na 1 stronie musimy byc No choć, no choć, pobaw się ze mną :evil_lol: I rudziaczek :loveu: Quote
karolina1 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Taak z niej się diabełek zrobił :diabloti: , a rudziaszek :angel: :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102260 dziewczyny pomozcie! Quote
Wola Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dziabełek?? mało powiedziane... Natalia tu pisze pies smutny, wbity w kąt... Ja myślę zje mnie to nie ruszam. Ale Monika ją wyjęła, ja miałam potrzymać do zdjęć. Yhym! już to widzę :eviltong: wulkan energii tylko baw się i baw się, a jak smycz jej zabrałam to mnie za rękaw ciągnie i ciągnie. Ale wie kiedy przestać, bo jak powiedziałam nie gryź to przestała i się na mnie patrzy taka smutna, no to pomyślałam chwila wolności to niech sobie ciągnie. W boksie jest z Jacusiem i bardzo się polubili, ale naszego Bokserka facecika nie bardzo akceptuje(dziś go mijałyśmy) nie wiem od czego to zależy. Szczyle są wszystkie, ale pręguska zarezerwowana. Ten rudziaszek co teraz Monika zdjęcia wstawiła za to jest piękny i nie zarezerwowany, więc może on?? Quote
Alicja Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Arial]:multi:widzę ze jakiś ruch się zrobił .... Witaneczko w przedświątecznym rozgardiaszu cioteczka zabiera na spacerek [/FONT] Quote
karolina1 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Soniu moze tak emdzionek spyta sie co do rudziaszka i moze mu sie uda :multi: Quote
Recommended Posts