Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]Trudno ...życie jest ciężkie ......trzeba do przodu iść .............. [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] Quote
Wola Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Biedna Axa [*] Nowa fala bidek... Kolejne bulle... To okropne... Natalia szczęście w nieszczęściu to nie ta Hexa.... Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Arial]Wychodzimy ....może to dla was jakaś szansa....[/FONT] Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Arial]Idziemy na 1szą .....................[/FONT] Quote
bombel_2302 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 tak jak pisala kolezanka kora to trafila do nas suczka mieszaniec asta z bullem ale nei nazywa sie bullka tylko donxa jutro porobie jej zdjecia i wysle natali zeby wrzucial na pierwsza strone. Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Arial]oj ...kolejna bida do podnoszenia ....dobranoc słoneczka :loveu:[/FONT] Quote
Wola Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 kurczę... mnoży się to nieszczęście psiaków i mnoży... może czas zacząć dzielić lub przynajmniej odejmować?? Ale mi się matematyka włączyła:roll: Quote
natalia_aa Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Co jest? Ja chce zdjecia imiona, wiek i i krotkie opisyt bullowatych na maila [email protected] prosze was. Jestem chora i nie mam jak podjechac do schronu a musimy byc na biezaco bo sie pogubimy. I co z Tixa? Poszla do domu czy przeniesiona? Dzisiaj bede sie widziec z Jarkiem to sie dowiem tez troche... Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Arial]Będą się mnożyć w schronach ... jak tylu nieodpowiedzialnych ludzi będzie brało psiaczki do opieki których się nie nadają :shake:[/FONT] Quote
karolina1 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 natalia_aa napisał(a):Co jest? Ja chce zdjecia imiona, wiek i i krotkie opisyt bullowatych na maila [email protected] prosze was. Jestem chora i nie mam jak podjechac do schronu a musimy byc na biezaco bo sie pogubimy. I co z Tixa? Poszla do domu czy przeniesiona? Dzisiaj bede sie widziec z Jarkiem to sie dowiem tez troche... Podjechała bym ale tak jak ty akurat jestem chora, jestem ciekawa co z Tixa i ja kwygląda Donxa ;] a Natalia masz czas w ferrie jakiś dzień żeby pojechać do Tczewa bo chciałaś zerknąć ;D Quote
natalia_aa Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Wiec tak i Donxe i ta niby Hexe ze starych widzialam. Oby dwie cudne, ale Donxa jest po prostu urocza, tej jej wielkie sterczace uszyska sa boskie :loveu: Sunie widzialam na fotkach od Jarka, ale tylko przez kraty, dzisiaj powinnam dostac fotki obydwoch psow ze spacerkow :) Karolina jasne ze znajde czas zeby pojechac do Tczewa :P Za 2 dni powinnam miec neta do bedzie nam sie latwiej umowic :) Quote
Wola Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 też kiedyś się chętnie do Tczewa zabiorę i Was odwiedzę :cool3: Nie mam aparatu i wiesz jak to z moim podchodzeniem do bulli nie każdego dotknę, a poza tym w schronisku będę dopiero we wtorek...:roll: Quote
karolina1 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ju nie moge si doczekac zdjec Donxy:cool3: Quote
Kora- Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No Donxa cudna jest ;) Ma uszka jak nietoperek :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 :razz::razz:to ja czekam też na te foteczki :loveu:...i domeczki :oops: Quote
karolina1 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Witaj Wojtek! :lol: No następny do podrzucania bullowatych ;D Quote
Kora- Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Witaj witaj.;)) Dziś do schroniska trafił pies bullowaty, mam zdjecie, ale na prawdę kiepskiej jakości (komórka) Quote
Recommended Posts