Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurczę... mnoży się to nieszczęście psiaków i mnoży... może czas zacząć dzielić lub przynajmniej odejmować??
Ale mi się matematyka włączyła:roll:

Posted

Co jest? Ja chce zdjecia imiona, wiek i i krotkie opisyt bullowatych na maila [email protected] prosze was. Jestem chora i nie mam jak podjechac do schronu a musimy byc na biezaco bo sie pogubimy. I co z Tixa? Poszla do domu czy przeniesiona? Dzisiaj bede sie widziec z Jarkiem to sie dowiem tez troche...

Posted

natalia_aa napisał(a):
Co jest? Ja chce zdjecia imiona, wiek i i krotkie opisyt bullowatych na maila [email protected] prosze was. Jestem chora i nie mam jak podjechac do schronu a musimy byc na biezaco bo sie pogubimy. I co z Tixa? Poszla do domu czy przeniesiona? Dzisiaj bede sie widziec z Jarkiem to sie dowiem tez troche...

Podjechała bym ale tak jak ty akurat jestem chora, jestem ciekawa co z Tixa i ja kwygląda Donxa ;]

a Natalia masz czas w ferrie jakiś dzień żeby pojechać do Tczewa bo chciałaś zerknąć ;D

Posted

Wiec tak i Donxe i ta niby Hexe ze starych widzialam. Oby dwie cudne, ale Donxa jest po prostu urocza, tej jej wielkie sterczace uszyska sa boskie :loveu: Sunie widzialam na fotkach od Jarka, ale tylko przez kraty, dzisiaj powinnam dostac fotki obydwoch psow ze spacerkow :)

Karolina jasne ze znajde czas zeby pojechac do Tczewa :P Za 2 dni powinnam miec neta do bedzie nam sie latwiej umowic :)

Posted

też kiedyś się chętnie do Tczewa zabiorę i Was odwiedzę :cool3:
Nie mam aparatu i wiesz jak to z moim podchodzeniem do bulli nie każdego dotknę, a poza tym w schronisku będę dopiero we wtorek...:roll: