Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rewelacja :lol: życzę spokojnej drogi bez żadnych sensacji, choć z tego co wiem Jacuś autami umie jeździć grzecznie;)
Koniec objadania się, teraz czas sie podzielić z psiakami. Przynosimy schabik ze stołu i uzupełniamy miseczki

Posted

Wiec tak Jacus jest juz w drodze do Wawy (albo moze nawet na miejscu) o 11 Kasia byla w Gdynii i zrobiłyśmy psia wymiane... Ona mi przywiozła Pole na tymczas a ja jej Jacusia, ktory juz dzis bedzie grzal doopke w domku tymczasowym w hodowli Sentinel :)

A w adopcji astów generalnie zrobiło się cicho i glucho...

PS: Nie pogniewacie sie chyba, jesli wrzuce jutro na ten watek na pierwsza zdjecia Poli i napisze ze jest u mnie na tymczasie moze... Niektorzy ludzie boja sie isc do schroniska, wiec moze w ten sposob uda mi sie znaleźć dla niej domek...

Posted

Wrzucaj zdjęcia tej ślicznotki ;* nie jest tak cicho :cool3: Emdzionek rezerwuje dla kolegii tego malego rudziaszka ;D ;D Okazało się ze jutro bede w schronie więc Natalia spacerek chyba na piątek musimy przełożyć ;) Więc bede jutro i odrazu wchodząc rezerwuje malucha ;D Tylko szukamy transportu GDAŃSK-OLSZTYN. Dla malucha !!!

Posted

doddy napisał(a):
Ten artykul jest o Abigail. Sunia jest juz w hoteliku a nie w schronisku i czeka na dom.

Chociaż tyle dobrego...
Maluch zarezerwowany, Jacuś pupcię ma na posłanku. Przerzedza nam się tłumik bullątek więc myślę że nie ma co narzekać. a już w ogóle w niebo wzięta będę gdy Pan po nowym roku zabierze Saurona który z jego sunią się zgada.

Posted

doddy napisał(a):
Natalio, w razie co Pola ma swoj watek takze na dg i sa w nim zdjecia.

Wiem Kasiu wiem, ale pomysłałam, że warto i tutaj wrzucić, może ktoś z okolic Trójmiasta zabierze ta piekność... Tak strasznie chciałabym mieć ja gdzieś blisko... Najlepiej w swoim łóżeczku na stałe...

PS: Pola zjadła właśnie miske miesa, pasie sie teraz w łóżku... Jendocześnie chrapiąc i pierdząc :P