Wola Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 oby;) taki maluszek nie pasuje za kratami... Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial]w górę slodziaki ...może uda nam się wymarzyć te wyczekane domeczki...[/FONT] Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial]OJ a tu dziś pustki :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
Tengusia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 wszyscy siedza przed telewizorem i sie objadaja :grins: Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial]No cioteczki dosyć świętowania :razz::razz:.....a spacerki to kiedy ;)[/FONT] Quote
doddy Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Nikt sie nie leni, nie swietuje tylko do drogi sie szykuje. Jutro przywioze Jacusia do Wawy jak Natalii uda sie go rano wydobyc ze schroniska. Quote
Wola Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Rewelacja :lol: życzę spokojnej drogi bez żadnych sensacji, choć z tego co wiem Jacuś autami umie jeździć grzecznie;) Koniec objadania się, teraz czas sie podzielić z psiakami. Przynosimy schabik ze stołu i uzupełniamy miseczki Quote
Wola Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 http://www.dogomania.pl/portal/node/500 Właśnie trafiłam na ten artykuł... Przecież to chore:angryy: i jak tu pomagać?? Quote
karolina1 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 :angryy: nie wiem aż co na to powiedzieć:angryy: Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]:angryy:masakra......[/FONT] [FONT=Arial]a tymczasem bulląteczka na spacerek [/FONT] Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Wola']http://www.dogomania.pl/portal/node/500 Właśnie trafiłam na ten artykuł... Przecież to chore:angryy: i jak tu pomagać?? [FONT=Arial]chore.... jak milion innych biurokratycznych bezsensów w naszym biurokratycznym kraju cze psiaczki :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]Wieczorny spacerek na 1szą....[/FONT] Quote
natalia_aa Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Wiec tak Jacus jest juz w drodze do Wawy (albo moze nawet na miejscu) o 11 Kasia byla w Gdynii i zrobiłyśmy psia wymiane... Ona mi przywiozła Pole na tymczas a ja jej Jacusia, ktory juz dzis bedzie grzal doopke w domku tymczasowym w hodowli Sentinel :) A w adopcji astów generalnie zrobiło się cicho i glucho... PS: Nie pogniewacie sie chyba, jesli wrzuce jutro na ten watek na pierwsza zdjecia Poli i napisze ze jest u mnie na tymczasie moze... Niektorzy ludzie boja sie isc do schroniska, wiec moze w ten sposob uda mi sie znaleźć dla niej domek... Quote
karolina1 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Wrzucaj zdjęcia tej ślicznotki ;* nie jest tak cicho :cool3: Emdzionek rezerwuje dla kolegii tego malego rudziaszka ;D ;D Okazało się ze jutro bede w schronie więc Natalia spacerek chyba na piątek musimy przełożyć ;) Więc bede jutro i odrazu wchodząc rezerwuje malucha ;D Tylko szukamy transportu GDAŃSK-OLSZTYN. Dla malucha !!! Quote
doddy Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ten artykul jest o Abigail. Sunia jest juz w hoteliku a nie w schronisku i czeka na dom. Natalio, w razie co Pola ma swoj watek takze na dg i sa w nim zdjecia. Quote
karolina1 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Zabieram przed snem, dam kolacyjke i :sleep2: Quote
Wola Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 doddy napisał(a):Ten artykul jest o Abigail. Sunia jest juz w hoteliku a nie w schronisku i czeka na dom. Chociaż tyle dobrego... Maluch zarezerwowany, Jacuś pupcię ma na posłanku. Przerzedza nam się tłumik bullątek więc myślę że nie ma co narzekać. a już w ogóle w niebo wzięta będę gdy Pan po nowym roku zabierze Saurona który z jego sunią się zgada. Quote
Alicja Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Arial]Doberek poświateczne ....mam nadzieje ze z nowym roczkiem cos ruszy :razz::razz:[/FONT] Quote
natalia_aa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 doddy napisał(a):Natalio, w razie co Pola ma swoj watek takze na dg i sa w nim zdjecia. Wiem Kasiu wiem, ale pomysłałam, że warto i tutaj wrzucić, może ktoś z okolic Trójmiasta zabierze ta piekność... Tak strasznie chciałabym mieć ja gdzieś blisko... Najlepiej w swoim łóżeczku na stałe... PS: Pola zjadła właśnie miske miesa, pasie sie teraz w łóżku... Jendocześnie chrapiąc i pierdząc :P Quote
karolina1 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Mam zdjęcia tego nowego amstaffa ;] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f88bf236ab405337.html Quote
karolina1 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 o kurka właśnie przed sekundą przyszedł właściciel :D i już go odebrał ;] Quote
Recommended Posts