karolina1 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Tak tak natalia ten Max, sama się zdziwiłam ale mama mi wytlumaczyła ten z czarną plamką na oku..to mówie o matko ten maluszek ;D Quote
natalia_aa Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Jaki on maluszek, toz to kawal psiaka, tylko jakis taki niefotogeniczny :evil_lol: Quote
karolina1 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 no nie za bardzo .. ;PP oj maluszek maluszek taki kochany ;D Quote
Wola Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Tak to moje piękne rękawiczki :evil_lol: Super!! Maxio najstarszy, miał najmniejsze szanse. A teraz juz w domku;) Super:) Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 to ja zaciskam :kciuki: żeby domeczek był ten naj naj ....i za domeczki dla innych :loveu: Quote
karolina1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Zabieram na spacerek gromadę.. :razz: Quote
karolina1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 ach te nasze bullowate ;P to ja nie zabiore juz na spacerek tylko dam po smakołyczku ;D Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 bry wieczorek moje kochanieńkie.. śnieg i mrozy zapowiadają :placz::placz: czy schron jest przygotowany na zime??? ocieplony jako tako?? czy jak NIEKTÓRE :roll: uważają że to niepotrzebny wydatek... że lepiej dać premie dyrektorowi............ Quote
karolina1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dziś do domku poszła następna Bulka. Moria już dziś siedzi w cieplutkim domku.Wziął ją pan który brał od nas asta już dawno.Przyszedł dziś z nim sprawdzić czy dogada się z Morią. Wszystko było dobrzę, więc ją wziąl ;D Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='karolina1']Dziś do domku poszła następna Bulka. Moria już dziś siedzi w cieplutkim domku.Wziął ją pan który brał od nas asta już dawno.Przyszedł dziś z nim sprawdzić czy dogada się z Morią. Wszystko było dobrzę, więc ją wziąl ;D super!!!! szacun dla pana :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='karolina1']Dziś do domku poszła następna Bulka. Moria już dziś siedzi w cieplutkim domku.Wziął ją pan który brał od nas asta już dawno.Przyszedł dziś z nim sprawdzić czy dogada się z Morią. Wszystko było dobrzę, więc ją wziąl ;D :multi::multi::multi:no super ....a jednak się dogadały :loveu::loveu: Quote
karolina1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 no tak się ucieszyłam jak mi powiedziano :multi: już myślałam że bidulka będzie musiała przesiedzieć zimę, która by dobrze na nią nie wpłyneła..ale naszczęscie wszystko się dobrze kończy i teraz następne niech lecą do domu, narazie ciągle myśle żeby wkońcu pokazał się u nas ten jedyny właściciel dla Sauronka. Narazie go mam na 1 ogień na mojej liście! Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='karolina1']no tak się ucieszyłam jak mi powiedziano :multi: już myślałam że bidulka będzie musiała przesiedzieć zimę, która by dobrze na nią nie wpłyneła..ale naszczęscie wszystko się dobrze kończy i teraz następne niech lecą do domu, narazie ciągle myśle żeby wkońcu pokazał się u nas ten jedyny właściciel dla Sauronka. Narazie go mam na 1 ogień na mojej liście! to ja bede zaciskać :kciuki: za Sauronkowego wybawce ....oby sie objawił Quote
natalia_aa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Wiem wiem, Asia mi juz dala znac :) Mialam wlasnie pisac ale widze ze mnie uprzedzilas :) Strasznie sie ciesze ze Hoganek sie dogadal z Moria, na pewno bedzie miala super domek :) Quote
Wola Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ale nam się zawęża grono i to na chwilę przed świętami:D no rewelacja :D To ile nam ich już zostało (licząc że zarezerwowane to takie co dom mają)? ja naliczyłam 7. Teraz moje priorytety z bullowej listy to Sauron i Pluskwa. No jeju... nie mogę wyjść z zachwytu co to za psiak. No ona jest rewelacyjna wprost. Quote
karolina1 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Wola napisał(a):ale nam się zawęża grono i to na chwilę przed świętami:D no rewelacja :D To ile nam ich już zostało (licząc że zarezerwowane to takie co dom mają)? ja naliczyłam 7. Teraz moje priorytety z bullowej listy to Sauron i Pluskwa. No jeju... nie mogę wyjść z zachwytu co to za psiak. No ona jest rewelacyjna wprost. na mojej na 1 jest Sauron ;D a zresztą wszystkie ;D No też się ciesze że przed tymi mrozami co się niedłygo zaczną idzie ich coraz więcej :multi: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 no dzieciaczki ...ładna pogoda to choćta na psacerek Quote
Atkaaaa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 super! Jeszcze Koksik mogł by znalezc ten swój dom... Pixi jest sliczna... Quote
Wola Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 od rana znów na spacer i poszukiwania włącznie. A może wpadniemy na super właściciela:cool3: Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ...śniadanko :pi na poszukiwania :razz::razz: Quote
karolina1 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 do wieczora a tu ciszą?? ZAbieram szybko psiaki bo już prawie siusiają pod siebie..!! ;D Quote
natalia_aa Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 No to przynosze Wam wiesci... ale jak to bywa, sa i dobre i te nienajlepsze :shake: Zaczynajac od dobrych: 1. Pixi juz w nowym domku u wolontariusza Jarka, wieczorem bede miala wiesci jak dogadala sie z jego sunia :) 2.Alfa jedzie w niedziele do Warszawy niemalze na 100%, pani dzisiaj do mnie dzwonila, pytala sie czy sunia jeszcze w schronie, ma zadzwonic wieczorkiem po dokladny adres. Porozmawiam z pania takze, czy nie mialaby miejsca wsamochodzie jeszcze dla Jacusia, skoro on tez ma jechac do Warszawy do pani Ani z hodowli Sentinel, narazie na DT. Dzisiaj zostal on wykastrowany wiec moze sie uda. 3.No i szczeniaczek asta tez zarezerwowany i lada dzien powinien grzac doopke w nowym domku :) No a z tych gorszych wiadomosci to tak: 1. Mamy nowego szczeniaka, najprawdopodbniej kolejny bandos, ma okolo 4 miesiecy i juz jest gdzies do kolan. Nie mamy pojecia w sumie co to za mieszanka, pregowany klapniete uszka i zupelnie bez ogonka, moze 1 krag mu zostal. Moze to Cane Corso, moze Dogo Canario mieszane z jakims astem czy pittem. 2. Trafila tez nowa sunie, pregowana z biala glowka, tez mlodziutka, mix boksera z astem (podobno teraz ta krzyzowka jest modna:roll:) 3.A teraz najgorsza wiadomosci :-( Marx przekroczyl dzis rano TM :( Od kilku tygodni byl leczony na zapalenie uszu, nie dawal sobie robic zastrzykow ani nie pozwalal na czyszczenie uszu. Wszystkie zabiegi musielismy wykonywac mu pod narkoza. Wiec zabiegi nie mogly odbywac sie regularnie bo przeciez nie moglismy codzienie go usypiac do zabiegu, wiec jeden dzien leczenia 3 dni przerwy. Nie dawal sie wyprowadzac na spacery, na karku pojawil sie guzek, i przy zakladaniu obrozy lub proby chiciazby zobaczenia co to jest, rzucal sie i probowal gryżć. Niestety schronisko strasznie zmienia psa a choroba to juz wogole :( Dlugo pracownicy dawali mu szanse, wierzyli ze bedzie dobrze, no ale niestety, nie dalismy rady, a pies sie meczyl :( Takze biegaj kochaniutki za TM, tam juz nikt, nigdy Cie nie skrzywdzi... Quote
Recommended Posts