Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wola']Ciągła rotacja... Ale coraz starsze idą i przychodzą coraz młodsze. Maluchy długo nie siedzą więc zaraz bullowatych ubędzie;)

ja tylko się martwie ze zaraz przychodzą następne :shake:

Doberek psiaczki ....

Posted

Karola ja mam takie pytanko, doszly mnie sluchy ze nowy szczylek asta jest - ok 3 miesieczna sunia, biała w łaty, prawda to? Bo mi cos Jarek pisal na gg dzisiaj... Jak tak to moze niech ktos malej zdjeica porobi...

Posted

[quote name='natalia_aa']Karola ja mam takie pytanko, doszly mnie sluchy ze nowy szczylek asta jest - ok 3 miesieczna sunia, biała w łaty, prawda to? Bo mi cos Jarek pisal na gg dzisiaj... Jak tak to moze niech ktos malej zdjeica porobi...

:shake:..oj nie mów że kolejne maleństwo .....

Posted

a mnie cały czas zastanawia.... co sie dzieje z bublowatymi w jastrzębskim schronie- gdzie nie spojrzeć... wszędzie ich pełno... a u nas... były 2 i od razu "znalazły dom" :roll::placz:

Posted

[quote name='clockwork']a mnie cały czas zastanawia.... co sie dzieje z bublowatymi w jastrzębskim schronie- gdzie nie spojrzeć... wszędzie ich pełno... a u nas... były 2 i od razu "znalazły dom" :roll::placz:

:-(...no byly ...byly.......

Posted

No niestety przed 2 minutami POLICJA przywiozła małego asta.

SUKA ;D Ma ok. 3 miesięca, miła, sympatyczna, jak narazie do innych psów nie odnosi agresji. Choć kotów nie toleruje, powiedział tak policjant, ponieważ trzymał ją przez jeden dzień a ma kota i niezbyt go psiaczek lubi.:roll:

OTO PSIAK::loveu:

<Nie wiem może Jarek jest jasnowidzem i wiedział że coś dziś do nas przyjedzie ;P>