Miki Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 I jeszcze wpłata Gdgt - 40 zł Wielkie dzięki :calus: Quote
gdgt Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Miki napisał(a):I jeszcze wpłata Gdgt - 40 zł Wielkie dzięki :calus: to z bazarków podarowanych przez beam6 :loveu: Quote
Miki Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 O Froda nikt nie pyta, nikt nawet nie zajrzy. :shake: A domek tymczasowy cały chory :p, nie jest dobrze. Quote
Yona Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Cóż tutaj mówić... Wydaje mi się, że to syndrom psa w DT vel w hotelu. Wystawiam w tej chwili kilkanaście psów. O te psy, które są już poza schronem, nie są w tragicznej sytuacji, sporadycznie ktoś pyta. Pozostałe mają wieksze wzięcie. Ludzie dzwonią w ich sprawie, pytają, adoptują... Kiepsko... kiepsko... Quote
Yona Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Zaraz, zaraz... A dlaczego ten wątek nie jest już na psach w potrzebie do adopcji?... :crazyeye::crazyeye: Przecież Frodo ciągle bezdomny... Nawet jak ktoś na dogo będzie szukał psa, to tutaj nawet nie zajrzy :cool1: Pies z kulawą nogą też nie... Quote
Miki Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No o to trzeba by zapytać matki chrzestnej, która chyba już całkiem o nim zapomniała. Neigh ..................HALLO!!!!!!! Quote
Neigh Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Nie zapomniała, tylko czasu brak tradycyjnie. A skąd ja to mogę wiedzieć??? Ktoś przeniósł przecież nie ja! Wyraźnie stoi w tytule, żę Frodo na lecznie łapy zbiera. Kurde......Widać jakiś mod okazał się nadgorliwy - trzeba do kogoś napisać. Pytanie do kogo? Quote
Yona Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Neigh']Nie zapomniała, tylko czasu brak tradycyjnie. A skąd ja to mogę wiedzieć??? Ktoś przeniósł przecież nie ja! Wyraźnie stoi w tytule, żę Frodo na lecznie łapy zbiera. Kurde......Widać jakiś mod okazał się nadgorliwy - trzeba do kogoś napisać. Pytanie do kogo? To może na początek dobrze byłoby zmianić tytuł. Frodo powinien teraz z niego skorzystać. A jak moda znaleźć?... Idę poszukać... A teraz coś z allegro... żebyś się Miki lepiej poczuła, jak masz ten domek taki chory... Zawsze to coś... :) "Witam, Chciałam tylko powiedzieć że dobrze że są Tacy ludzie jak Państwo, którzy nie przechodzą obojętnie obok tak biednych zwierząt. pozdrawiam serdecznie" Quote
Yona Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Postanowiłam, że w przyszłym miesiącu poślę go do "Mojego Psa". Tam powinien się ktoś znaleźć... Quote
Neigh Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Poproszę zdjęcia Froda na mail.........jest ktoś chętny...... Quote
Neigh Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Na razie to ja nie dostałam, więc tym samym i chętny nie.......Ja wyciąć z wątku nie umiem. Quote
gdgt Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Neigh napisał(a):Na razie to ja nie dostałam, więc tym samym i chętny nie.......Ja wyciąć z wątku nie umiem. musisz kliknąć na zdjęcie prawym przyciskiem myszy i wybrać save image as albo zapisz obrazek jako... Z tego co rozumiem dotychczasowe ustalenia Miki, jej bratanica jest chętna na Froda, i kwestią nie jest szukanie mu domu, tylko leczenie łapy i zbieranie na to pieniędzy. Teraz już nic nie rozumiem. Quote
Neigh Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 No ja się też w takim razie powoli gubię. Z tego co ja wiem, Miki nie jest zbyt chętna na oddawanie psa bratanicy. Jednocześnie nie chce go oddać nim nie dojdzie do siebie, ale domu to mu szukać można. ( ja tak myślę ) bo przecież z nowym domem nim się człowiek dogada, nim psa odbiorą, to będzie zdrowy. Ale może ja się narzucam? Hmmm Nie mam niestety dziś czasu na wycinanie zdjęć. Do poniedziałku mogę tylko migiem przesłać maila z krótkim opisem do osoby, która się zgłosiła jako szukająca psa Quote
Yona Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 To może wyślij link do wątku?... Jak się ktoś poświęci i to wszystko przeczyta, to pewnie i psa adoptuje... Quote
Miki Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Neigh napisał(a):No ja się też w takim razie powoli gubię. Z tego co ja wiem, Miki nie jest zbyt chętna na oddawanie psa bratanicy. Jednocześnie nie chce go oddać nim nie dojdzie do siebie, ale domu to mu szukać można. ( ja tak myślę ) bo przecież z nowym domem nim się człowiek dogada, nim psa odbiorą, to będzie zdrowy. Ale może ja się narzucam? Hmmm Nie mam niestety dziś czasu na wycinanie zdjęć. Do poniedziałku mogę tylko migiem przesłać maila z krótkim opisem do osoby, która się zgłosiła jako szukająca psa Wszyscy się powoli gubią? Neigh się narzuca? Już wyjaśniam. W tym tygodniu cała moja rodzina miała koszmarną grypę. Z tą grypą musiałam wychodzić załatwiać różne sprawy, wychodzić z psami na spacery, jeździć na zmianę opatrunku. Właśnie dziś byłam - kolejne 40 zł (Pani doktor opowiadała o wizycie Gdgt z dwoma szczeniakami):loveu: Więc niech nikogo nie dziwi, że nie miałam siły na pisanie postów. Jeśli chodzi o moją bratanicę, to przeprowadziłam z nią można powiedzieć rozmowę przedadopcyjną i wypadła ona, nie wdając się w szczegóły, negatywnie - niestety. Frodo jeszcze będzie jeździł na zmiany opatrunku - nie wiadomo jeszcze jak długo. Moja córka chciałaby, aby Frodo poszedł do nowego domu po to, byśmy mogli pomóc następnej potrzebującej biedzie. Ale ja jej tłumaczę cierpliwie, że limit wydatków na psy został solidnie przekroczony..... a to oznacza, że Frodo może u nas zostać. Czy to tak trudno zrozumieć Neigh ????????????????? Quote
Neigh Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Tak:-) Czyli co, wyślesz mi te zdjęcia i mam pokazywać dalej? Czy limit wyczerpany i zostaje? Kasę zbieram dla Ciebie i myślę, że przed Świętami jeszcze coś dotrze. Quote
Yona Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Miki'] Moja córka chciałaby, aby Frodo poszedł do nowego domu po to, byśmy mogli pomóc następnej potrzebującej biedzie. Ale ja jej tłumaczę cierpliwie, że limit wydatków na psy został solidnie przekroczony..... a to oznacza, że Frodo może u nas zostać. Jakby to powiedzieć :roll: Ja też nie rozumiem :roll: :placz: Zostaje?... Nie zostaje?... Jak mam rozumieć to "Frodo może u nas zostać"? Pytam, bo jeśli nie muszę go już wystawiać (bo ma domek), to mam już kolejną bidę w kolejce do ogłoszeń... Oczywiście będę go wystawiała tak długo, dopóki Ty, Miki, nie zdecydujesz inaczej... Quote
Neigh Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Ja Ci przy okazji Yona przypomnę o mojej Tolce ........zrobiłam jej allegro, ale hmmm no daaaleko jej do Twojego - se możesz obejrzeć...Na allegro mam tego samego nicka. Dobra .........mnie do poniedziałku raczej na dogo już nie będzie. Kurde ZACHRZAN mam :-( Quote
gdgt Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Miki'] (Pani doktor opowiadała o wizycie Gdgt z dwoma szczeniakami):loveu: O takie to to: Na szczęście właśnie wychodzą z parvowirozy, więc przez następne kilka miesięcy nie będę mogła przechowywać nieszczepionych bid... Quote
Miki Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Przepiękne. Właśnie je podziwiałam na tamtym wątku. Quote
Neigh Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Się okaże co z Bejem. Ja tam się nigdy nie cieszę .........nie lubie rozczarowań. Miki jak tylko zrobię zestawienie kasy, zaraz Ci coś poślę. Przepraszam, że moze mało do mnie dociera, ale mam problemy - psie, ale osobiste nie dogomaniackie. Quote
Neigh Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Miki']Frodo Wydatki na leczenie: 285 zł - SGGW - rtg + gips 20 zł - robale 100 zł - Osowska - podcinanie gipsu + rtg 127 zł - Gagarina - podcinanie gipsu 40 zł - Osowska - zdjęcie gipsu + opatrunek - 28.11. 40 zł - Osowska - opatrunek - 30.11. 40 zł - Osowska - opatrunek - 03.12. ----------------------------------------------------------------------- RAZEM - 652 zł Wpłaty: 50 zł - Neigh 25 zł - Noemik 100 zł - Beka 20 zł - Edi100 20 zł - Gdgt 150 zł - Witokret ----------------- RAZEM - 365 zł :Rose: DZIĘKI 652 zł - 365 zł = 287 zł Miki ile w tej chwili wynosi dług wobec Ciebie za Froda? 300 zł? więcej? No i w ogóle jak ta łapa? Zadzwonię do Ciebie.........szybciej będzie. Quote
Recommended Posts