solito Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 justynavege napisał(a): jedyna wada to to ze ciagnei na smyczy .. eee tam...! Taka wada to nie wada!;) Quote
justynavege Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Joggi ......... na pewno gdzieś czeka na ciebie domek Quote
uxmal Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pewnie że nie wada. Przede wszystkim trzeba patrzeć na zalety:) Quote
rotek_ Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 jako jedyny psiak w naszym schronisku ma osobny boks Quote
solito Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Może by spróbować dać Jogiemu dziewczyny /Karinę i Sarnę/ do towarzystwa, żeby chłopak się nie odzwyczaił od psów...? A Reksiu by odpoczął od nich choć trochę...:cool3: Quote
rotek_ Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 do kotów nie jest specjalnie agresywny... ale bza wszelką cenę chce się z nimi zapoznać... a panterze takie zachowanie nie odpowiada i często traktuje go łapą...dlatego kontakty z tą kotką są mocno ograniczone. Quote
justynavege Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='solito']Może by spróbować dać Jogiemu dziewczyny /Karinę i Sarnę/ do towarzystwa, żeby chłopak się nie odzwyczaił od psów...? A Reksiu by odpoczął od nich choć trochę...:cool3: wg mnie nei najlepszy pomysl reks b zżyl się z czarnymi Oswiadczam ze Jogi jest psem ktory umie lapać myszy .... złapal zywą( miałam go na smyczy) ale na szczescie mysz uratowalam :) Quote
uxmal Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dodałam Jogiego jeszcze tutaj http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=20002 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/801078_mlodziutki_yogi_przepelniony_miloscia.html Quote
justynavege Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ux dziękuję :)) wiecie na poczatku pobytu Joggiego bylam pelna optymizmu bo młody fajny psiak teoretycznie szybko powinien znależć dom........ Quote
uxmal Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Czasem jakoś takie dziwne rzeczy się dzieją. Zobacz Kenia- też swietna, ciągle ma obserwatorów 3 czasem więcej. I nic:( Quote
justynavege Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 no własnie a takie " nieadopcyjne " ( wg mnie nei ma nieadopcyjnych :evil_lol: )jak np Pikuś , Radar dawno mają domki rzec się chce za Niemenem "dziwny jest ten świat " Quote
yewcia1 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Też nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje:shake: Quote
rotek_ Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 wczoraj przyjechały 2 wolontariuszki z dzierzoniowa widać ze jogi najbardziej zapadł im do serca.... to pies idelany do dzieci.... dogaduje sie z nimi bez słów..właściwie bez szczeknięcia:evil_lol: przy czesaniu wystawil tylko brzuszek... a potem wdrapał sie na kolana by być jak najbliżej czlowieka:-( jogi dzielnie uczy się chodzić przy nodze... ciągnie już dużo mniej w porownaniu w pierwszymi dniami pobytu w schronisku Quote
yewcia1 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Jogi pies idealny -tylko bezdomny:shake: Quote
justynavege Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 mnie Joggi nadal ciągnie bardzo na smyczy :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 justynavege napisał(a):mnie Joggi nadal ciągnie bardzo na smyczy :evil_lol: Jogi ciągnie tego , kto mu na to pozwala:evil_lol: Quote
solito Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 justynavege napisał(a):mnie Joggi nadal ciągnie bardzo na smyczy :evil_lol: Jakbyś nie była takie chucherko i miała więcej siły, to by Cię nie ciągnął! ;) Quote
justynavege Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 okazalo się ze Joggi w szelkach mniej ciągnie :multi: ma przesliczne niebieściutkie :) Gosia ja chucherko ;):evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Yogi czeka na dom już tak długo............... Quote
Recommended Posts