Negri_2008 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 lilith27 napisał(a):Negri miałaś popatrzeć tam na wyciąg i popatrzyłam. :lol: Wysyłam PM Quote
lilith27 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 odpisałam pogubiłam się wszyscy dostali zatem już cegiełki komentarze wystawiłam osobom co do których byłam pewna na 100% w zasadzie to brakuje mi 3 komentarzy do wystawienia w tym osobie, która miała wysłać 30 zł a wd pw doszło 3 zł jest to mój błąd ponieważ powinnam poprosić, żeby w tytule przelewu pisać nick allegrowy no cóż jestem dobrej myśli mam nadzieję, że nikt się nie pogniewał to moje pierwsze kroki w zasadzie w cegiełkach Quote
Negri_2008 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 lilith27 napisał(a):odpisałam pogubiłam się wszyscy dostali zatem już cegiełki komentarze wystawiłam osobom co do których byłam pewna na 100% w zasadzie to brakuje mi 3 komentarzy do wystawienia w tym osobie, która miała wysłać 30 zł a wd pw doszło 3 zł jest to mój błąd ponieważ powinnam poprosić, żeby w tytule przelewu pisać nick allegrowy no cóż jestem dobrej myśli mam nadzieję, że nikt się nie pogniewał to moje pierwsze kroki w zasadzie w cegiełkach według mnie wyszło bardzo dobrze :lol: Quote
_ogonek_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Czy wiadomo ile Nela ma już na "swoim koncie"? Będzie dobrze mała :-( Quote
lilith27 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Negri_2008 napisał(a):według mnie wyszło bardzo dobrze :lol: dla nelki dobrze to najważniejsze Quote
_ogonek_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Hopsnę ją jeszce. A czy mogłabym prosić o jakieś aktualne zdjęcia Neli? Chętnie bym sobie na nią popatrzyła :loveu: :oops: Quote
koss Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='agata51']koss, twoja sunia ma wątek na dogo? Chętnie bym tam zajrzała. 1,5 roku temu odszedł za TM nasz Fikus. Trafił do nas jako 6-miesięczny szczeniak, a potem przez 14 lat codziennie chciał zagryźć mojego TŻ(ogólnie rzecz biorąc, nie znosił facetów). Czasami udawało mu się nawet go capnąć (na szczęście atakował but n anodze, a nie np. łydkę - chociaż parę razy zdarzyło mu się nie trafić). TŻ go uwielbiał, przekupywał, podlizywał się i nic tylko szczerzenie kłów. Chyba TŻ musiał bardzo go kochać, skoro tak długo wytrzymał z tym potworem. Więc wiem, że z Nelką nie będzie łatwo, ale wierzę, że w końcu zaufa człowiekowi. Oby. Bo pewnie ciężko się żyje psiakowi z takim obciążeniem. Trzymam za ciebie kciuki, Nelusiu. http://www.dogomania.pl/forum/f85/po-spedzonym-dziecinstwie-w-schronisku-nieduza-kochana-dosia-jest-juz-w-swoim-domu-86041/index40.html na str. 10 filmik z moimi dzikuskami -zrozumiesz dlaczego musiałam je zabrać...( wtedy nazywały sie MOLLY I DOLLY) Początkowa chciałam zostawić AMELKE -Antoś ja polubił..ale Dosia -ZOSIA była w duzo gorszym stanie i nie nadawała sie do adopcji ,wiec Amelka poszła do domku wątek AMELKI( były jednojajowe-nie do odróznienia) http://dogomania.pl/forum/showthread...78#post9619778 a zarówno Dosia jak i Amelka -to siostry NELUNI Quote
gonia66 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='koss']http://www.dogomania.pl/forum/f85/po-spedzonym-dziecinstwie-w-schronisku-nieduza-kochana-dosia-jest-juz-w-swoim-domu-86041/index40.html na str. 10 filmik z moimi dzikuskami -zrozumiesz dlaczego musiałam je zabrać...( wtedy nazywały sie MOLLY I DOLLY) Początkowa chciałam zostawić AMELKE -Antoś ja polubił..ale Dosia -ZOSIA była w duzo gorszym stanie i nie nadawała sie do adopcji ,wiec Amelka poszła do domku wątek AMELKI( były jednojajowe-nie do odróznienia) http://dogomania.pl/forum/showthread...78#post9619778 a zarówno Dosia jak i Amelka -to siostry NELUNI Obejrzalam filmiki..i przed snem sie poplakałam....:placz::placz::placz: Dobrze, ze wczesniej nie widzialam...zanim udalo nam sie Nele wywieźć...bo zanim by to sie stalo to bym chyba umarla..wiesz...ja nigdy nie bylam w schronisku..zadnym..i juz wiem ze nie pojde...nie moglabym...tak zawsze myslalam..teraz to wiem...co tam sie dzieje wsrod psow, ze one tak dziczeja...to straszne...aj...zwylam sie totalnie:placz::placz: Quote
agata51 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 koss, nie wiedziałam, że też masz bidę z Elbląga. Ja tych koszmarów z tamtejszego schronu naoglądałam się już wcześniej. Przecież Nela to trzecia suczka stamtąd, której pomagam. Ale z Lori i Dabi jakoś się udało, więc może i z Nelą nie będzie tak źle. Oby. Wymiziaj Dosię ode mnie. :loveu: Nie otwiera mi się strona Amelki. Ona na pewno w domku? Bo w 1. poście wątku Dosi stoi jak byk, że wciąż go szuka. Neluś, nie wygłupiaj się, zaufaj ludziowi - warto! Szybciej do domku pojedziesz! A i ciotki finansowo odciążysz! :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='koss']http://www.dogomania.pl/forum/f85/po-spedzonym-dziecinstwie-w-schronisku-nieduza-kochana-dosia-jest-juz-w-swoim-domu-86041/index40.html na str. 10 filmik z moimi dzikuskami -zrozumiesz dlaczego musiałam je zabrać...( wtedy nazywały sie MOLLY I DOLLY) Początkowa chciałam zostawić AMELKE -Antoś ja polubił..ale Dosia -ZOSIA była w duzo gorszym stanie i nie nadawała sie do adopcji ,wiec Amelka poszła do domku wątek AMELKI( były jednojajowe-nie do odróznienia) http://dogomania.pl/forum/showthread...78#post9619778 a zarówno Dosia jak i Amelka -to siostry NELUNI przeczytałam, ale nie do konca na razie, filmiki obejrzałam :shake: Koss - no szacunek normalnie, za ocalenie dla piesów :saint1: Ciekawe ile czasu człowiek, w końcu wszechpotężna istota na tym świecie, niepodzielny władca planety wytrzymałby w taki osaczeniu, w takim zagrożeniu :angryy: Quote
Negri_2008 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Negri_2008']do skarpety wpłyneło: Agata51 - 50 zł Mysza1 - 50 zł Gonia66 - 15 zł cegiełki 45 zł razem : 292 zł :bigcool: doszła wpłata od: Gonia13 - 10 zł Negri_2008 - 30 zł Nela ma w kasie: 332 zł Cioteczki: :oops: jeżeli jeszcze któraś z Was nie wpłaciła za luty - zapraszamy Quote
koss Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 "Ale z Lori i Dabi jakoś się udało, więc może i z Nelą nie będzie tak źle. Oby. Wymiziaj Dosię ode mnie. :loveu: Nie otwiera mi się strona Amelki. Ona na pewno w domku? Bo w 1. poście wątku Dosi stoi jak byk, że wciąż go szuka" JUŻ WPŁACAM NA MARZEC-WOLĘ TERAZ,KIEDY WŁASNIE KASA WPŁYNEŁA:p Agatko-toz LORII osobiscie zabierałam od Basi z( PASŁEKA)i wiozłam do Włocławka -do AGATY, potem " moja "cudna Elza zabrała do Milicza...a potem IZIS:loveu:skontaktowała z ANI... AMELKA -własnoręcznie wyadoptowałam do Zielonej GÓRY -reguralnie dostaję zdjecia i udzielamy sobie porad..jak mogłabym nie wiedzieć -skoro obie sunie były u mnie: Amelka do adopcji ,a Dosia -Zosia jest i będzie... !!!!! Quote
gonia66 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Moria']Takie dwa skromne ŁAO.... MATUCHNO...JAKAŻ ONA PIĘKNA SIĘ ZROBIŁA!!!tO NIE TEN SAM PIES CO W SCHRONISKU- Z PODKULONYMI USZAMI...TWEDY LĘK YLO WIDAĆ Z DALEKA..TERAZ BARDZIEJ WIDAC ZACIEKAWIENIE ZYCIEM I ŚWIATEM..PEWNIE NELCIA SOBIE MYŚLI...TO NAPRAWDĘ JEST TEN ŚWIAT KTORY JA ZNAM??nIC MI SIĘ NIE SNI>?????:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
lilith27 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 no właśnie mnie bardzo ciekawi co taki psiak sobie myśli kiedy mu się życie zmienia na lepsze Quote
agata51 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='koss']"Ale z Lori i Dabi jakoś się udało, więc może i z Nelą nie będzie tak źle. Oby. Wymiziaj Dosię ode mnie. :loveu: Nie otwiera mi się strona Amelki. Ona na pewno w domku? Bo w 1. poście wątku Dosi stoi jak byk, że wciąż go szuka" JUŻ WPŁACAM NA MARZEC-WOLĘ TERAZ,KIEDY WŁASNIE KASA WPŁYNEŁA:p Agatko-toz LORII osobiscie zabierałam od Basi z( PASŁEKA)i wiozłam do Włocławka -do AGATY, potem " moja "cudna Elza zabrała do Milicza...a potem IZIS:loveu:skontaktowała z ANI... AMELKA -własnoręcznie wyadoptowałam do Zielonej GÓRY -reguralnie dostaję zdjecia i udzielamy sobie porad..jak mogłabym nie wiedzieć -skoro obie sunie były u mnie: Amelka do adopcji ,a Dosia -Zosia jest i będzie... !!!!! Wiem, koss - przy okazji przeleciałam wątek Lori. :evil_lol: No to o Amelkę jestem już spokojna. Może zaktualizuj ten 1. post? Neluś, śliczna suczko, uśmiechnij się! Wciąż nie możesz uwierzyć? Quote
Bambino Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Moria']Takie dwa skromne JEST CUDNA, ZAWSZE BYŁA MOIM FAWORYTEM. JEST TAK PIĘKNA, JAK MOJA PIĘKNA PUSIEŃKA. Tak nota bene moja Puśka zachowuje się identycznie jak Nelka. Chyba będziemy musieli przejechać 1/2 Polski do Morii. :evil_lol::evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Nela bawi sie z pasami????? :-o:loveu::multi: To ogromny postęp, zważywszy co przeszła w schronisku, szczególnie w ostatnich dniach. Moria - dzięki za zdjęcia i za opiekę nad dziewczynką. A tak w ogóle to Nelka jest bardzo śliczna :loveu: Quote
gonia66 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Patrze na te fotki i pycholek mi sie uśmiecha do kompa..niezła jazda...ale Wy tez chyba tak macie cioteczki:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
_ogonek_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Fiu fiu jaka psia ferajna :multi: :evil_lol: Quote
koss Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 SZCZERZE...ani NELA ani moja Zoska -nie są sliczne..ale maja cos bardzo wzruszajacego w sobie -moze te "stare "pyszczki-to madre i wiedzace spojrzenie...zobaczcie ona nie ma mordki szczyla...( a ja kocham stare psy one dopiiero sa w pełni ludzkie-oczywiscie mam na mysli ludzkie wydanie II poprawione...) Quote
gonia66 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 koss napisał(a):SZCZERZE...ani NELA ani moja Zoska -nie są sliczne..ale maja cos bardzo wzruszajacego w sobie -moze te "stare "pyszczki-to madre i wiedzace spojrzenie...zobaczcie ona nie ma mordki szczyla...( a ja kocham stare psy one dopiiero sa w pełni ludzkie-oczywiscie mam na mysli ludzkie wydanie II poprawione...) No coś Ty??Koss...one naprawdę są ŚLICZNE!!!!!!!!!Te mordeczki mają taki mądry wyraz...zwłaszcza na tych wczesniejszych fotkach to widać(z wczoraj chyba)...nie przesadzam nic a nic..NELA JEST PIĘKNA....Zośka na pewno też- bo to bliźniaczka Nelci:loveu::loveu::loveu::loveu:Cudeńka i już!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts