Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem, jestem. Mam ogromne problemy z netem i z dogo. Nie mogłam się zalogować.
Z Tanitką już rozmawiałam, ale napiszę też tutaj.

Zabieram dzisiaj wieczorem Kazika do do siebie. Będę rozmawiała z potencjalnym domkiem. Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie, ale Kazik będzie wydany dopiero po kastracji.
Jak już będzie u mnie będę mogła podać o nim więcej informacji, o zachowaniu, upodobanianiach itd.

Posted

Żyję, żyję właśnie wróciliśmy.
Kazik to kochany pies. Ja już jestem zakochana. :loveu: Pcha się na kolana, rozdaje całuski, jak na jamnika przystało doskonale wie do czego służy łóżko. :evil_lol:
W samochodzie był super grzeczny. Jechał na kolanach i wyglądał przez okno. Na spacerku zrobił co trzeba. Troszkę zjadł i teraz śpi na fotelu. Tylko moje suki trochę obrażone.

Na całym ciele ma blizny i strupki. Moim zdaniem te blizny na głowie to ślady po zębach.

Posted

[quote name='Kar0la']Żyję, żyję właśnie wróciliśmy.
Kazik to kochany pies. Ja już jestem zakochana. :loveu: Pcha się na kolana, rozdaje całuski, jak na jamnika przystało doskonale wie do czego służy łóżko. :evil_lol:
W samochodzie był super grzeczny. Jechał na kolanach i wyglądał przez okno. Na spacerku zrobił co trzeba. Troszkę zjadł i teraz śpi na fotelu. Tylko moje suki trochę obrażone.

Na całym ciele ma blizny i strupki. Moim zdaniem te blizny na głowie to ślady po zębach.

to super wieści :multi:
KarOla, jesteś wielka:loveu:

Posted

[quote name='Kar0la']Nie przesadzajecie, ja nic nie zrobiłam. :oops:

jak nic !!??

wyciągnięcie ze schronu i danie mu schronienia przed zimą to jest NIC ?:mad::eviltong:

Posted

Celina12 napisał(a):
:multi::multi:-kocham Cię KarOla-ale o tym już wiesz....no szkoda ,że nie ma zdjęć...a pomnij coś....:diabloti:

Celinko pomnę. ;):calus:

Dzieci dobrze, głaszczą go i przytulają. Wołają na niego Kubuś, bo myślały, że to jamniś, który był kiedys u nas na tymczasie. :roll:
Jamniś ma się dobrze, slodko drzemie na kocyku. Zaraz idziemy na wieczorny spacerek a potem kąpiel, bo zmienił kolor prawie na czarny.

Posted

KarOla mówi, że jamniczek odzyskał humor i radość życia już w biurze przytuliska:lol:. Wszedl jej na kolana i całował. W domu został wygłaskany przez dzieciaczki, z czego był bardzo zadowolony:loveu:. KarOla go wykąpała a on znosił to jakby nigdy nic innego nie robił, tylko się kąpał. Noc minęła spokojnie i wybieraja sie do weta- naszej kochanej Buni.
Jamnik trzepie uszkami, ma dużo strupów, ale ogólnie jest w dobrej kondycji.
Planowana jest kastracja,a w kolejce już stoi potencjalny jamniczy domek z Bełchatowa.:razz: