Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mulinka napisał(a):
podnoszę, może go ktoś zauważy i da mu dom
śliczny bannerek - możecie podać kod do wklejenia w podpis ?

Ja niestety potrafię robić tylko takie proste banerki. :oops:
Mulinko nie mam pojęcia jaki jest kod. :-?

Kazik prosi o pomoc. Jamniś w budzie w taka pogodę...:placz:

Wiadomo czy Kazik lubi koty?

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

qarina_77 napisał(a):
Ja mam obecnie jamnika na tymczasie, daje mi dużo radości i nie jest kłopotliwy.

Wiemy, wiemy i śledzimy losy Tojfelka. :cool3:

U nas dzisiaj pada i pada. Obrzydliwa pogoda. A Kaziu tam marznie.

Posted

Celina12 napisał(a):

Pokazuj się Biedaku-spodobaj się KOMUŚ....musi Cię KTOŚ pokochać...tak na zawsze.

Mnie się już bardzo spodobał i chwycił za serce, ale co zrobić? :niewiem:

Posted

malagos napisał(a):
człowiek czuje sie taki bezradny :placz:

Otóż to. Tak mi szkoda tego jamnisia. Gnębię TZ i gnębię, ale na razie bez skutku.:-( Na kilka dni by się pewnie zgodził, ale na długi tymczas nie mamy ani warunków mieszkaniowych ani finansowych. :roll:

Może ktoś może dać tymczas jamnisiowi? Prosimy o pomoc. :modla::modla:

Posted

No właśnie-te warunki...:shake:..u mnie do tego dochodzi jeszcze straszna zazdrość Hektorka o Dumcię-nie toleruje obcych facetów w domu przy niej.Jedynie Atosik może być.

Może by tak bazarek zrobić, pomóc KOMUŚ KTO zechciał by go zabrać na tymczas???? Mam szklane figurki zwierzątek....doradźcie proszę. Jak tak to zabieram się wieczorem do focenia i zakładam bazarek.

Posted

ja się też boję, zeby w złe ręce nie wpadł, on już wystarczajaco się nacierpiał.... bez domu tymczaoswoego który miałby pełną kontrolę nad wydaniem Kazika jest to chyba nie wykonalne:-(

Posted

nie mogę sie doczekać, bardzo bym chciała żeby dzisiaj już Kazik- Kacper trwafił do swojego domu!
Swoją drogą co się z nim działo przez ten czas. Jeśli to on, to zaginął zimą, ludzie dali odłoszenie na stronie schroniska w Łodzi w połowie sierpnia, a na Kosodrzewiny Pani Siemińska mówiła, że on nie jest długo w przytulisku.... co sie z nim działo??

Posted

tanitka napisał(a):
na to wygląda, ze nikt nic nie wie. Dziwne to, nie sadzisz Karola? :shake:

Dziwne, a Kazik dalej marznie... :-( No nic, zobaczymy co da się załatwić.

Posted

pani, do której zadzwoniłam (z informacją, że pies pasujący opisem do jej zaginionego w styczniu jamnika jest w przytulisku), nie pojechała zobaczyc go na kosodrzewiny. jeśli jest ktoś, kto może go wziąć na dt, to nie ma się co zastanawiać

Posted

_Tosia_ napisał(a):
pani, do której zadzwoniłam (z informacją, że pies pasujący opisem do jej zaginionego w styczniu jamnika jest w przytulisku), nie pojechała zobaczyc go na kosodrzewiny.
:angryy::shake: Do niczego są Ci ludzie , jak można małego jamniorka skazywac na zimne schronisko . Naprawdę nikt nie ma kawałka poduchy na Dt dla małego?