Kar0la Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 mulinka napisał(a):podnoszę, może go ktoś zauważy i da mu dom śliczny bannerek - możecie podać kod do wklejenia w podpis ? Ja niestety potrafię robić tylko takie proste banerki. :oops: Mulinko nie mam pojęcia jaki jest kod. :-? Kazik prosi o pomoc. Jamniś w budzie w taka pogodę...:placz: Wiadomo czy Kazik lubi koty? Quote
qarina_77 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ja mam obecnie jamnika na tymczasie, daje mi dużo radości i nie jest kłopotliwy. Może ktoś się znajdzie kto mógłby Kazia wziąć bo w schronisku na pewno mu bardzo zimno:-( Quote
Kar0la Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 qarina_77 napisał(a):Ja mam obecnie jamnika na tymczasie, daje mi dużo radości i nie jest kłopotliwy. Wiemy, wiemy i śledzimy losy Tojfelka. :cool3: U nas dzisiaj pada i pada. Obrzydliwa pogoda. A Kaziu tam marznie. Quote
eurydyka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 strasznie podla pogoda dla jamnikow i to jeszcze w budzie, wyc sie chce Quote
Celina12 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :-(:-(-straszne to...jamnik i buda....ja tez niestety nie mogę Go zabrać...:shake: Pokazuj się Biedaku-spodobaj się KOMUŚ....musi Cię KTOŚ pokochać...tak na zawsze. Quote
DuDziaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 TERAZ TO NIE WYTRZYMAM!!!! ta blizna na glowce to jaby goktos specjalnie ciol... .wredni ludzie!!! :-( Quote
Kar0la Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Celina12 napisał(a): Pokazuj się Biedaku-spodobaj się KOMUŚ....musi Cię KTOŚ pokochać...tak na zawsze. Mnie się już bardzo spodobał i chwycił za serce, ale co zrobić? :niewiem: Quote
malagos Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Kar0la napisał(a):Mnie się już bardzo spodobał i chwycił za serce, ale co zrobić? :niewiem: człowiek czuje sie taki bezradny :placz: Quote
Kar0la Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 malagos napisał(a):człowiek czuje sie taki bezradny :placz: Otóż to. Tak mi szkoda tego jamnisia. Gnębię TZ i gnębię, ale na razie bez skutku.:-( Na kilka dni by się pewnie zgodził, ale na długi tymczas nie mamy ani warunków mieszkaniowych ani finansowych. :roll: Może ktoś może dać tymczas jamnisiowi? Prosimy o pomoc. :modla::modla: Quote
Celina12 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 No właśnie-te warunki...:shake:..u mnie do tego dochodzi jeszcze straszna zazdrość Hektorka o Dumcię-nie toleruje obcych facetów w domu przy niej.Jedynie Atosik może być. Może by tak bazarek zrobić, pomóc KOMUŚ KTO zechciał by go zabrać na tymczas???? Mam szklane figurki zwierzątek....doradźcie proszę. Jak tak to zabieram się wieczorem do focenia i zakładam bazarek. Quote
tanitka Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 ja się też boję, zeby w złe ręce nie wpadł, on już wystarczajaco się nacierpiał.... bez domu tymczaoswoego który miałby pełną kontrolę nad wydaniem Kazika jest to chyba nie wykonalne:-( Quote
tanitka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 jest szansa, ze odnalazł sie właściciel Kazika, być moze jest on pieskiem który zaginął zimą w Łodzi i nazywa się Kacper:roll: Quote
Kar0la Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Widziałam na tamtym wątku. Mam nadzieję, że to on. Czekamy na wieści. A ja namawiałam TZ byśmy się dzisiaj do Kazika przejechali. :cool3: Quote
tanitka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 nie mogę sie doczekać, bardzo bym chciała żeby dzisiaj już Kazik- Kacper trwafił do swojego domu! Swoją drogą co się z nim działo przez ten czas. Jeśli to on, to zaginął zimą, ludzie dali odłoszenie na stronie schroniska w Łodzi w połowie sierpnia, a na Kosodrzewiny Pani Siemińska mówiła, że on nie jest długo w przytulisku.... co sie z nim działo?? Quote
Kar0la Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Może go ktoś przygarnął, a potem wyrzucił lub sam uciekł. Jeśli zginął swojemu Państwu to mógł uciec i komuś innemu. Możliwe, że poleciał za suką. Quote
Agusia i Busiu Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Żeby kazik okazał sie Kacprem , a może państwo go wezmą nawet jak to nie będzie Kacper ? Tak to czasem jest.... a on taki biedy w tym schronie. Quote
tanitka Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 na to wygląda, ze nikt nic nie wie. Dziwne to, nie sadzisz Karola? :shake: Quote
Kar0la Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 tanitka napisał(a):na to wygląda, ze nikt nic nie wie. Dziwne to, nie sadzisz Karola? :shake: Dziwne, a Kazik dalej marznie... :-( No nic, zobaczymy co da się załatwić. Quote
_Tosia_ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 pani, do której zadzwoniłam (z informacją, że pies pasujący opisem do jej zaginionego w styczniu jamnika jest w przytulisku), nie pojechała zobaczyc go na kosodrzewiny. jeśli jest ktoś, kto może go wziąć na dt, to nie ma się co zastanawiać Quote
Agusia i Busiu Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 _Tosia_ napisał(a):pani, do której zadzwoniłam (z informacją, że pies pasujący opisem do jej zaginionego w styczniu jamnika jest w przytulisku), nie pojechała zobaczyc go na kosodrzewiny. :angryy::shake: Do niczego są Ci ludzie , jak można małego jamniorka skazywac na zimne schronisko . Naprawdę nikt nie ma kawałka poduchy na Dt dla małego? Quote
tanitka Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 coś się jednak dzieje, jest chętny DT a i docelowy dom sie zgłosił, może to ten właściwy?:roll: Quote
Recommended Posts