tanitka Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 będę w środę normalnie pracować, więc mogę podjechać odebrać- nie ma sprawy:lol: Quote
tanitka Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 nikt tu jeszcze dziś nie zajrzał??:crazyeye: Kazimierzu Jak żyjesz w poniedziałek?:razz: Quote
Kar0la Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Kazimierz ma się dobrze. Żyjemy sobie po malutku. Quote
Agusia i Busiu Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Fajne te zdjęcia z prawie nowego domu , a może z nowego samochodu narazie ? :-D Aż mi sie ciepło robi na serduchu że tu takie dobre wieści ! KarOla wielka jesteś! Quote
tanitka Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 a kiedy kastracyjka? domek nie zrezygnował, czeka?:roll: Quote
Kar0la Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 tanitka napisał(a):a kiedy kastracyjka? domek nie zrezygnował, czeka?:roll: Kazik ma jutro badania krwi. Jak będą OK to kastracja pewnie w poniedziałek lub wtorek. Na sobotę Bunia już nie ma miejsca.:shake: Domek wie o jutrzejszych badaniach. Jak bedą wyniki to zawiadomię ich o termienie kastracji. Wiedzą, że trzeba poczekać. Mam nadzieję, że się nie rozmyślą. :roll: A pewien dłuuuuuuuuuugi, rudy, całuśny przystojniak właśnie siedzi mi na kolanach. :loveu::loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Trzymamy mocno :thumbs: za domek dla Kaziutka.Pozdrawiamy Was.:loveu: Quote
tanitka Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 mam już lekarstwa od eurydyki:lol:. Bede w łodzi w piątek. KarOlina tobie czy Buni przekazać? Quote
eurydyka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 dzieki Tati dzis za podjechanie do leki, dziewczyny przejmijcie je pliz w Lodzi od Tati i koniecznie jak najszybciej zeby dotarly do BUni, bo o ile wiem to psiaki czekaja Quote
Kar0la Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Eurydyko dziękujemy za leki. :Rose::Rose::Rose: Tanitko leki lepiej przekazać od razu Buni. Ja będę u niej prawdopodbnie dopiero w poniedziałek lub wtorek, zależnie od wyników Kazika, a lek przyda się innym psiakom. Ja mieszkam z drugiej strony Łodzi i nie bardzo mam możliwość by podjechać do lecznicy wcześniej. Tanitko jeśli jednak będziesz miałą chwilę czasu to zapraszamy z Kazikiem na kawę. :cool3::kaffee_2: Quote
Fundacja Medor Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1343 kurcze na marmurowej jest taki bidus prawie jamnik Quote
Kar0la Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Fundacja Medeor']http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1343 kurcze na marmurowej jest taki bidus prawie jamnik Nie wiem czy ten jamniś jest jeszcze w schronie. Dziewczyny mówiły, że w schronie są tylko dwa starsze jamniki. No, chyba, że tego bidulka nie zauważyły.:roll: A atrakcyjny Kazimierz pozdrawia cioteczki.:loveu: Quote
bunia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Mam wyniki badań Kazika:cool3: Są bardzo dobre :lol: Kar0la proszę o telefon w sprawie terminu zabiegu:lol: eurydyka:loveu::loveu::loveu: Wysyłam PW tanitko ,Tobie tez PW wyślę i jakoś się umówimy:loveu: Quote
Celina12 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 :multi::multi::multi:-Kocham Bunię...kocham KarOlę...kocham Kazika...no Brachu -dobrze się spisałeś...:loveu::loveu: Quote
Kar0la Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 O rany, ależ się cieszę. Buniu jak załatwiłaś wyniki takim ekspresem??? Quote
eurydyka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Bunia, a nie chcesz moze blizej Wawy sie przeniesc?:) Quote
tanitka Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Buniu z lekami od eurydyki będe u Ciebie w piątek ok. południa, ok?:razz: Kaziku wiekki buziak za dobre wyniki krwi!:loveu: Quote
Kar0la Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tanitko, gdyby co to zapraszamy. Kazik też przesyła buziaki. Quote
Celina12 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Co u Przystojniaka słychac? KarOla tęsknię za rozmowami na gg...:-( Quote
Kar0la Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Celina12 napisał(a):Co u Przystojniaka słychac? KarOla tęsknię za rozmowami na gg...:-( Przystojniak ma się świetnie. Właśnie zajął miejsce w "loży widokowej". :evil_lol: Tylko łobuz z niego i żarłok. Mimo, że był świeżo po śniadaniu ukradł dziecku kanapke z ręki. :mad: Celinko ja też tęsknię. Niech Pepko szybko wraca i naprawia. :placz: :splat: A tak wogóle to gdzie ja mam głowę. :oops: Celinko dziękuję za wczesniejsza pomoc finansowa dla Kaziczka. :Rose::Rose: Aaaa. W poniedziałek Kaziczek straci klejnoty. :diabloti: Quote
Celina12 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :oops::oops:-jej nie ma za co....:loveu::loveu: Ciekawe jak to zniesie i kiedy do Domciu Stałego będzie mógł pojechac...??? Quote
bunia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ornipural przyjechał w samo południe;) Wielkie dzięki dla eurydyki i tanitki :Rose::Rose::Rose: Dzisiaj miałam przyjemność osobiście tanitke poznać:loveu: Byłam pewna,że to taka kobita przynajmniej w moim wieku,a tu proszę nastolatka:cool3: Quote
eurydyka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 a ja tutaj podziekuje tanitce bo gdyby nie ona to tak latwo by ten transport nie poszedl bunia, niech lek sluzy zwierzakom, inny wlasnie dociera ratowac kociczke w sopocie Quote
Recommended Posts