Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przystojniak mówi dzień dobry z rana. Właśnie siedzi mi na kolanach. Muszę pisać jedną ręką, bo druga muszę podtrzymaywać dłuuuuugą dupkę.:loveu:

Tanitko ja też im zazdroszczę.

Podziębił się, ale dziwne jest to, ze on charczy tylko przy piciu. Przy jedzeniu sporadycznie, a przy piciu za każdym razem.

Atrakcyjny Kazimierz. :evil_lol:

Posted

Domek z Bełchatowa czeka :razz:, jest jeszcze jeden potencjalny domek z Warszawy. :cool3:

A Kazik wzdycha tak przez okno do sąsiadki, dlugonogiej, brunetki z ...cieczką.:evil_lol:
Jako mąż i nie mąż...,:siara: ale już niedługo. Mam nadzieję.:diabloti:

Posted

AniaAniołek napisał(a):
TO NIESAMOWITE TO JEST 4 wątek NA który DZIŚ WCHODZĘ I 4 PIESEK który znalazł DOMEK I SWOICH LUDZI DO KOCHANIA .POWODZENIAAA:lilangel::lilangel:

Kazik jeszcze domu nie znalazł. U mnie jest w tylko w domu tymczasowym. Interesują się nim dwa domki, ale czy dojdzie do adopcji jeszcze nie wiadomo. :roll:

Tanitko Kazik się zakochał, wypatruje ukochanej przez okno, smutno spogląda na przychodzących do sąsiadki amantów, wzdycha, popiskuje pod drzwiami, próbował uprawiać bezpieczny seks z moja Gabi (wysterylizowaną) i niestety był zawiedziony, że go nie chciała. :evil_lol: Dalej znaczy teren w domu. :roll: Samo życie, :lol: ale tak poza tym apetycik dopisuje, do łóżka włazi, czyli wszystko w normie.:loveu: Po 16 będą wyniki badań. Oby były dobre. :roll:

Posted

Martwiłam się, że Kazik wcale nie szczeka. Do tej pory nie wydał z siebie żadnego głosu poza popiskiwaniem. Okazało się, że Kazik pięknie szczeka. Oj głos to on ma.:lol: Jak dzwon. Byliśmy w ogórdku i do siatki podszedł mały, jamnikowaty piesek. Kazik polecial w podskokach, merdając ogonkiem i nagle okazało się, że intruz za siatką to PIES. No i w Kazika wstąpił diabeł. :crazyeye: Zaczął skakać na siatkę, szczekać pięknym basem, dostał takiego powera, jakby odpalił jakieś turbo doładowanie. Latał jak oszalały, ile sił w krótkich łapkach. Lew w małym ciele. Wygląda jednak na to, że z Kaziczka jest niezły Casanova i te blizny to ślady po pogryzieniach. Może mieć skłonności uciekinierskie. Kastaracja bardzo by pomogła. Mam nadzieję, że będzie możliwa.

Posted

Rozmawiałam z Bunią. Niestety są złe wieści. Kazik ma chorą wątrobę. Stąd te wymioty. :-( Wyniki podobno nie są tragiczne, ale dobre też nie. :shake: Czekają go ze 2 tygodnie leczenia. Potem kolejne badania. Kastracja na razie jest niemożliwa. Kazik będzie potrzebował specjalnej karmy dla wątrobowców. I teraz mam prośbę czy ktoś może się dołożyć do zakupu tej karmy? :modla::modla::modla: :oops: Może ktoś wspomoże bazarkiem. Karma jest niestety bardzo droga, mnie nie stać na taki zakup. Fundacja Niechciane i Zapomniane pomaga w opłaceniu kosztów leczenia Kazika, pokryje koszt kastracji, ale oni też mają ograniczone środki finansowe, a tyle psiaków na utrzymaniu. Będziemy wdzięczni za pomoc.
Póki co będę Kazikowi gotować dalej ryż z kurczakiem i indykiem.
Nie wiem czy potencjalne domki się nie rozmyślą. :roll:

Posted

a co na to domek z Bełchatowa, wiedza już? oni licytują Kazika na allegro do środy do 23.00 jeśli rezygnują z niego to wolałabym odrzucić ofertę przed końcem aukcji, zeby kwasu jakiegoś potem nie było.:roll:

ja oczywiście pomogę z tą karmą.

Posted

Tanitko domek z Bełchatowa dzisiaj zrezygnował z przyczyn losowych. :roll: Podejrzewam, że się troszkę wystraszyli.
Domek z Warszawy przysłał mi dzisiaj bardzo ciepłego i sympatycznego maila. Odpisałam. Zobaczymy czy nie zrezygnują.

Posted

[quote name='Moriaaa']Mam jeszcze jeden domek spod Wawy.
Mail do chłopaka [email protected]
Karolcia napisz do niego ;)

OK. Napiszę. Oby ktoryś domek pokochał Kazika.
Chłopak ma się dzisiaj doskonale. W nocy nie wymiotował. :multi:
Jest wesoły. Nawet pobawił się zabawkami. :cool3:
Dzisiaj jedziemy do Buni. Dupka znowu będzie pokłuta.:-(

Chcem na rączki.

I jak go nie kochać?