Celina12 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Nie chorujcie psiaczki Kochane...słodki Kaziczku-:loveu:..KarOla proszę tez wycałować go ode mnie i pozdrowić od kuzynostwa. Quote
JamniczaRodzina. Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 KarOla Kazio jest sliczniutki:loveu: Quote
tanitka Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Koledzy.:lol: Kochasz mnie? No daj michę. nie mogę się napatrzeć!!! ale zazdroszczę nowemu domkowi Kazika:loveu: Quote
Agusia i Busiu Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Prześliczny ten Kaziu . Zakochać się można od razu. Mam nadzieję że wszystkie wyniki wyjdą mu ok . Mioże się bidulek przeziębił w schronisku i dlatego tak charczy ? Quote
Kar0la Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Przystojniak mówi dzień dobry z rana. Właśnie siedzi mi na kolanach. Muszę pisać jedną ręką, bo druga muszę podtrzymaywać dłuuuuugą dupkę.:loveu: Tanitko ja też im zazdroszczę. Podziębił się, ale dziwne jest to, ze on charczy tylko przy piciu. Przy jedzeniu sporadycznie, a przy piciu za każdym razem. Atrakcyjny Kazimierz. :evil_lol: Quote
Celina12 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Naprawdę Piękny jest:loveu::loveu:. Na pewno WAS juz pokochał...oj ciężko bedzie przy rozstawaniu się. Quote
tanitka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Kazimierz cudny i z "kumplami" jeszcze pięniejszy:loveu: cz domek z Bełchatowa czeka? Quote
Kar0la Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Domek z Bełchatowa czeka :razz:, jest jeszcze jeden potencjalny domek z Warszawy. :cool3: A Kazik wzdycha tak przez okno do sąsiadki, dlugonogiej, brunetki z ...cieczką.:evil_lol: Jako mąż i nie mąż...,:siara: ale już niedługo. Mam nadzieję.:diabloti: Quote
AniaAniołek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 TO NIESAMOWITE TO JEST 4 wątek NA który DZIŚ WCHODZĘ I 4 PIESEK który znalazł DOMEK I SWOICH LUDZI DO KOCHANIA .POWODZENIAAA:lilangel::lilangel: Quote
tanitka Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 jak sie czuje Kazik po wyborczym weekendzie?:razz: Quote
Kar0la Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 AniaAniołek napisał(a):TO NIESAMOWITE TO JEST 4 wątek NA który DZIŚ WCHODZĘ I 4 PIESEK który znalazł DOMEK I SWOICH LUDZI DO KOCHANIA .POWODZENIAAA:lilangel::lilangel: Kazik jeszcze domu nie znalazł. U mnie jest w tylko w domu tymczasowym. Interesują się nim dwa domki, ale czy dojdzie do adopcji jeszcze nie wiadomo. :roll: Tanitko Kazik się zakochał, wypatruje ukochanej przez okno, smutno spogląda na przychodzących do sąsiadki amantów, wzdycha, popiskuje pod drzwiami, próbował uprawiać bezpieczny seks z moja Gabi (wysterylizowaną) i niestety był zawiedziony, że go nie chciała. :evil_lol: Dalej znaczy teren w domu. :roll: Samo życie, :lol: ale tak poza tym apetycik dopisuje, do łóżka włazi, czyli wszystko w normie.:loveu: Po 16 będą wyniki badań. Oby były dobre. :roll: Quote
Kar0la Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Martwiłam się, że Kazik wcale nie szczeka. Do tej pory nie wydał z siebie żadnego głosu poza popiskiwaniem. Okazało się, że Kazik pięknie szczeka. Oj głos to on ma.:lol: Jak dzwon. Byliśmy w ogórdku i do siatki podszedł mały, jamnikowaty piesek. Kazik polecial w podskokach, merdając ogonkiem i nagle okazało się, że intruz za siatką to PIES. No i w Kazika wstąpił diabeł. :crazyeye: Zaczął skakać na siatkę, szczekać pięknym basem, dostał takiego powera, jakby odpalił jakieś turbo doładowanie. Latał jak oszalały, ile sił w krótkich łapkach. Lew w małym ciele. Wygląda jednak na to, że z Kaziczka jest niezły Casanova i te blizny to ślady po pogryzieniach. Może mieć skłonności uciekinierskie. Kastaracja bardzo by pomogła. Mam nadzieję, że będzie możliwa. Quote
Kar0la Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Rozmawiałam z Bunią. Niestety są złe wieści. Kazik ma chorą wątrobę. Stąd te wymioty. :-( Wyniki podobno nie są tragiczne, ale dobre też nie. :shake: Czekają go ze 2 tygodnie leczenia. Potem kolejne badania. Kastracja na razie jest niemożliwa. Kazik będzie potrzebował specjalnej karmy dla wątrobowców. I teraz mam prośbę czy ktoś może się dołożyć do zakupu tej karmy? :modla::modla::modla: :oops: Może ktoś wspomoże bazarkiem. Karma jest niestety bardzo droga, mnie nie stać na taki zakup. Fundacja Niechciane i Zapomniane pomaga w opłaceniu kosztów leczenia Kazika, pokryje koszt kastracji, ale oni też mają ograniczone środki finansowe, a tyle psiaków na utrzymaniu. Będziemy wdzięczni za pomoc. Póki co będę Kazikowi gotować dalej ryż z kurczakiem i indykiem. Nie wiem czy potencjalne domki się nie rozmyślą. :roll: Quote
eurydyka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 spytaj Buni czy nie potrzebuja dla niego ornipural Quote
tanitka Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 a co na to domek z Bełchatowa, wiedza już? oni licytują Kazika na allegro do środy do 23.00 jeśli rezygnują z niego to wolałabym odrzucić ofertę przed końcem aukcji, zeby kwasu jakiegoś potem nie było.:roll: ja oczywiście pomogę z tą karmą. Quote
Celina12 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Coś chyba KarOla mówiła ,że ten domek zrezygnował.....ale musimy na Nia poczekać.... Cioteczki POMOCY...następna bida.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8153826#post8153826 przepraszam ,że na tym wątku....ale wiecej nas tu już jest....:-( Quote
tanitka Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Coś chyba KarOla mówiła ,że ten domek zrezygnował.....ale musimy na Nia poczekać.... KarOla tak?? a ten z Warszawy też sie wystraszył?:crazyeye: Quote
Celina12 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Nic o tym z Warszawy nie wiem....ani dokładnie czemu ten z Bełchatowa zrezygnoiwał...KarOla pewnie napisze więcej.... Quote
Kar0la Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Tanitko domek z Bełchatowa dzisiaj zrezygnował z przyczyn losowych. :roll: Podejrzewam, że się troszkę wystraszyli. Domek z Warszawy przysłał mi dzisiaj bardzo ciepłego i sympatycznego maila. Odpisałam. Zobaczymy czy nie zrezygnują. Quote
Moriaaa Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Mam jeszcze jeden domek spod Wawy. Mail do chłopaka [email protected] Karolcia napisz do niego ;) Quote
Kar0la Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Moriaaa']Mam jeszcze jeden domek spod Wawy. Mail do chłopaka [email protected] Karolcia napisz do niego ;) OK. Napiszę. Oby ktoryś domek pokochał Kazika. Chłopak ma się dzisiaj doskonale. W nocy nie wymiotował. :multi: Jest wesoły. Nawet pobawił się zabawkami. :cool3: Dzisiaj jedziemy do Buni. Dupka znowu będzie pokłuta.:-( Chcem na rączki. I jak go nie kochać? Quote
Recommended Posts