GoskaGoska Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 maote ty nie lepiej nie denerwuj :mad: ja nie wiem jakie macie plany , czy karma wam potrzebna czy jeszcze jest ? nic a nic nie wiem :shake: Quote
Mateo93 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 hehe:p karm,a jest:razz: spokojnie:razz: psiaki karmione:razz: zdjęć nie robie bo nie za bardzo chce taszczyć aparat, ale jak chcecie to moge wam zrobić żeby nie było powtórki z rozrywki że karmę sprzedałem czy coś...... mam jeszcze 25kg.:p a o akcjach się dowiecie;) GoskaGoska chyba nie pobijesz takiego słodkiego dzeciątka jak ja:evil_lol: Quote
Mateo93 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ciotka nasza kochana demi nie ma neta znowu... Quote
Belula Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 giselle4 napisał(a):....Ja mam prośbę i jednoczesnie pytanie:-( wiemy ile zwierząt jest u demi wiemy ile kosztuje utrzymanie takiej gromadki wiemy ze to młoda dziewczyna ....teraz pytanie- kto pomoze jej? czy mozemy jakiś grosz[nie mowie o kupie kasy] przelac na jej konto? zrobić bazarek na jej psy? pomoc je wyprowadzic na spacer czy zaprowadzić do weta? wiem ze odbiegam od tematu ale pomyslmy o tym i sie zjednoczmy. Mam nadzieje ze kiedy Edi juz będzie na chodzie nadal będzie stała w jednym szeregu z demi i jak mąż wspierała ją silniejszym ramieniem. Sorry ,ale musiałam:-( Podpisuję się, stanowczo. Ten post, nie może przejśc niezauważony. To co, Bazarek? Kto założy? Quote
irysek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 spytajcie najpierw demi o zdanie. te psy nie sa u niej na dt tylko na stale. na takie bazarkow robic nie mozna. jedynie ma ta czarna na dt, ktora wytrzasnelismy znikad :eviltong: na reszte niby mama lozy i po czesci asia. i z tego co mowi nie jest zle. Quote
demi Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='irysek']spytajcie najpierw demi o zdanie. te psy nie sa u niej na dt tylko na stale. na takie bazarkow robic nie mozna. jedynie ma ta czarna na dt, ktora wytrzasnelismy znikad :eviltong: na reszte niby mama lozy i po czesci asia. i z tego co mowi nie jest zle. nie jest źle, bo gorzej już być nie może;) nie damy sie:roll: A tak jak już by do tego wrócić, to może ktoś by na "ferie zimowe" chciał "pozyczyć" Czuczka, co bym mogła sie gdzieś ruszyć:razz: Jest jakiś desperat:diabloti: Powoli, a do przodu. Edi mam nadzieję, ze posłałaś pw komu trzeba. Dzis późnym wieczorkiem jak wróce z interwencji, zmolestuję Cię telefonem i ustalimy co kto, bo przecież termin sie zbliża:mad: a my w lesie. Quote
emilia2280 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Edi100 napisał(a):Macie pw:) Nie wiem jak Magda, ale ja nie dostalam zadnego pw. Quote
sleepingbyday Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 emilia2280 napisał(a):Nie wiem jak Magda, ale ja nie dostalam zadnego pw. ja też nie.. ale wątpię, żeby do mnie miało cos iść...:evil_lol: a tak sobie głoopoty gadam w przypływie dobrego humoru... Quote
magda222 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 emilia2280 napisał(a):Nie wiem jak Magda, ale ja nie dostalam zadnego pw. Ja dostałam. Quote
Edi100 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Dowiedziałam się dziś że jest o 4 psy mniej na zamku. Wyszły za bramę i są bezpieczne. Quote
Edi100 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Kuchnia, dogo mi szwankuje:( Ładuje pół godziny a potem mam "krzaczki" :( Piszcie do mnie na gg, bo inaczej nic nie dochodzi:( Quote
Mateo93 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 wyczowam latwy sposob nabijania sobie postow:mad: ale to tylko moje zdanie:razz: Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 jakie tam wyczuwam. gołym okiem widać... Quote
irysek Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 a kto nabija sobie posty? kolejne 4 mniej w takim razie. a jakie? te co luzem biegaly przy bramie. fajnie jakby ten bialy z lancucha uciekl :-( Quote
Mateo93 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 majku33krakow napisał(a):podnosze pieski o to nam chodzi:razz: Quote
Charly Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 skoro tak to ja też;), przy okazji zareklamuję moj podpis i z ciekawoscia spogladam na Twoj- czy się jeszcze zaden mod nie poskarzył? Quote
Recommended Posts