Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, ja rozumiem te nasza wspólną frustrację i złość i niechęć do dalszego kontynuowania nawet rozmowy o tym, ale...w ten sposób biedakom nie pomożemy! One wciąż tam będą, głodne każdego dnia, czekając na kogoś kto się zlituje nad nimi...
Czy ktoś wie do kogo ja się mogę z moimi pytaniami zwrócic? Bede ogromnie wdzieczna za podpowiedz.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
o kontakt odsyłali do FUndacji Mrunio.
Nie mogę naprawdę szlag mnie trafia ze te psiaki tam jeszcze są a ja taka bezradna. To jedna z tych bid.

On ma nawet swój atek a nie wiadomo czy jeszcze zyje:shake::placz:

Posted

jak bylem to go nie widziałem:placz: był podobny ale nie miał już takich oczy:-( może wyzdrowiał...nie wiem...kamieniec to porażka...i porażką są ludzie co ta sprawe prowadzą:-(

Posted

Mateo93 napisał(a):
jak bylem to go nie widziałem:placz: był podobny ale nie miał już takich oczy:-( może wyzdrowiał...nie wiem...kamieniec to porażka...i porażką są ludzie co ta sprawe prowadzą:-(

Ponoć dali Go za jkaś folię. Nawet nie wiem za jaką:shake: Kuchnia:angryy:co sie tam dzieje????????????????????????

Posted

Edi,jaką folię? O czym Ty piszesz? Właśnie weszłam na ten wątek,przez całość jeszcze nie przebrnęłam, ale to troszkę już wystarczy!!! Nie, normalni ludzie nie mogą się z tym pogodzić,jaka porażka???Tak nie można!!! Ja w takim razie wysiadam...

Posted

to fakt sprawa okropna , dokladne do poczytanie : http://zotozwro.org.pl/mambo/ - sluchajcie widac dalej układy nie pękły.
APELUJE DO WSZYTSKI KTORZY MAJĄ ZNAJMOMYCH W MEDIACH TV, GAZETY, RADIO , INTERNET GDZIE TYLKO SIĘ DA, PROSZĘ NAGŁAŚNIAJcie to. Tam ręka rękę myje. W TOZ jest garstka ludzi, Mrunio - to za malo. A te psy cierpią przez ludzką bezradność, układy .
Az się wierzyc nie chce , ze jakis miejscowy dupek ma takie plecy.

Posted

zachary napisał(a):
Edi,jaką folię? O czym Ty piszesz? Właśnie weszłam na ten wątek,przez całość jeszcze nie przebrnęłam, ale to troszkę już wystarczy!!! Nie, normalni ludzie nie mogą się z tym pogodzić,jaka porażka???Tak nie można!!! Ja w takim razie wysiadam...

Wiem z relacji telefonicznej od pana Kawskiego, ze tam sa psy za jakąś folią i nie ma do Nich dostepu:placz: te które widac ponoć sa w lepszym stanie,to jakie są za tą folią????????????????? Ja nie wiem, stoi to w miejscu
:( ciągle nic i nic.O co tu chodzi? Zróbmy nie wiem może jakiś wiec w imieniu tych zwierząt w tym Kamieńcu czy co???????

Posted

tez mysłalam zeby zrobic jakis protest, obrzucac jajami chlopa( jesli to legalne) tylko, ze nie mogla tego zaproponowac bo nie jestem teraz w PL. A glupio cos takiego pisac, jak mnie nie ma na miejscu .

Posted

kochani, aż wstyd mówić, ale ....

Pan Kawski i Mrunio dostali pozwolenie na odbiór psów na okres 12 miesiecy ( a można wg ustawy tylko na 6) i sie ci mądrzy ludzie odwołali...

Kur** jaki ten świat jest dziwny!:placz:

Co kogo interesuje, ze wójt nie umie odczytać ustawy- a czarno na białym jest napisane!

I sie wlecze i zwierzęta poumierają w męczarniach!

"Za folią"- na zamku jest takie pomieszczenie z poziomo położonymi deskami, są tam dziury, wiec zakryli je folią. A w tym pomieszczeniu zamknęli psy... nawet biedactwa nie mogą niczego sobie poszukać do amania... siedzą tam i czekają nie wiem na co... na śmierć?

Posted

[quote name='demi']kochani, aż wstyd mówić, ale ....

Pan Kawski i Mrunio dostali pozwolenie na odbiór psów na okres 12 miesiecy ( a można wg ustawy tylko na 6) i sie ci mądrzy ludzie odwołali...

Kur** jaki ten świat jest dziwny!:placz:

Co kogo interesuje, ze wójt nie umie odczytać ustawy- a czarno na białym jest napisane!

I sie wlecze i zwierzęta poumierają w męczarniach!

"Za folią"- na zamku jest takie pomieszczenie z poziomo położonymi deskami, są tam dziury, wiec zakryli je folią. A w tym pomieszczeniu zamknęli psy... nawet biedactwa nie mogą niczego sobie poszukać do amania... siedzą tam i czekają nie wiem na co... na śmierć?
Ręce mi opadły po raz kolejny:placz::placz::placz::placz:

Posted

ja nie moge to wszytsko jest nie normalne, wogole po co psy odbierac na 6miesiecy, a co pozniej? Oddac je debilowi. Wyleczyc je wykurowac, by znow byly w taki stanie jak teraz!!!
To wszytsko jest nienormalne

Posted

A kto kogo zmusi zeby te psy po 6 miesiacach oddac Sobiechowi?? Przeciez sam po nie nie przyjedzie! Tak wiec ja mysle: odebrac nawet na te 6 miesiecy, byleby juz tam nie glodowaly, a potem bedziemy myslec dalej!
Tylko ja sie martwie o cos innego...My tu sobie gadu gadu, ze decyzja podjeta, ze mozna zabrac bla bla bla aczy tak naprawde ktos je zabierze? I kto? I jak? I dokad zostana przewiezione?
WIE KTOS COS? COKOLWIEK? Czy my tak bez sensu tu gadamy?

Posted

dawno tu nie zagladałam i nie mam czasu czytać całości ale czy ja dobrze zrozumiałam, że jest pozwolenie na zabranie psów a Mrunio i Pan Kawski odwołali się od tej decyzji zamiast zabrać psy i ewentualnie później odwołać się od decyzji????? czy ja kurna czegoś nie zrozumiałam ????

Posted

Magda222 myślę że to dobrry pomysł bo jeśli ja dobrze zrozumiałam i zamiast ratować psy ktoś pisze odwołanie od decyzji to znaczy że trzeba szukać kogoś kto uratuje psy. Kto zna EMIR i ARKĘ i może zainteresować ich tą sprawą? Może te fundacje uratują psy zamiast pisać odwołania a psy niech zdychają.