Jump to content
Dogomania

Kielce - Suka ze stacji benznowej -wreszcie w NOWYM DOMKU!!!!

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poszukuję "prozwierzęcego" stowarzyszenia lub fundacji, które posiadają status ogranizacji pożytku publicznego (a przez to mogą zbierać pieniądze z 1%). Niestety moja organizacja, ponieważ nowopowstała, nie ma możliwości uzyskania statusu opp przed 30 kwietnia br.

Wiem natomiast o wielu osobach (głównie nasi członkowie, ich rodziny, znajomi i znajomi znajomych) chętnych przekazać właśnie nam swój 1%. Nie byłyby to jakieś kolosalne kwoty, ale panuje u nas taka nędza, że ucieszę się z każdych pieniędzy.

Jedyne rozwiązanie:
znaleźć organizację, która udostepni nam do wpłat swoje konto, po czym wpływami uzyskanymi z "moich" ofiarodawców dzielimy się pół na pół.

Myślę, że jest to uczciwy i legalny układ, na którym skorzystają obie strony.

Jeśli ktoś słyszał o organizacji chętnej do współpracy z nami w kwestii 1%, proszę o kontakt:

STOWARZYSZENIE OBRONA ZWIERZĄT
UL. 11 LISTOPADA 29
28-300 JĘDRZEJÓW
Tel. 607-171-458

Posted

Otrzymałam kilka, ale każda miała jakiś feler. Wszystkie wylądowały na skupie złomu, oprócz jednej, ale ona też bardzo słabo kręci - upranie jednego koca zajmuje mi kilka godzin:mad:. Dlatego, jeśli masz coś na zbyciu, to zainteresowana jestem tylko absolutnie sprawnym sprzętem.

Posted

Potter...przy praniu kocy to chyba nawet najnowsza pralka odmowi posluszenstwa - koc jest lekki jak jest suchy, a potem waży ze 100 razy więcej... Mam nad morzem taką franię, w ktorej prałam pościel - pościel prala, ale też pod warunkiem, że nie napakowalam po sam brzeg - więc sama nie wiem czy się nada....

Posted

Potter dała Lotosce szansę na nowe lepsze życie. Zabrała ja ze stacji benzynowej, gdzie sunia spędziła ostatnie lata i rodziła szczeniaki, które ginęły pod kołąmi samochodów, wysterylizowała... i niestety , mimo kilku miesięcy ogłaszania nie można jej znaleźć domu:shake:.
Tak można ratować psy u nas:angryy:.

Posted

Ja zawsze wkładam tylko jeden koc, a następnie uprawiam styl pralniczy z XIX w. - tzn. stoję sobie z kijem przy pralce i "pomagam" jej kręcić :grins:. Mój mąż na początku się śmiał, ale przy 7 kocu, już tylko pukał się w głowę. Ale jakie mięśnie potem miałam!