kika22 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Andzia dopisz na początku jeszcze telefon kontaktowy:cool3: Quote
andzia69 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Pozwoliłam sobie przekopiowac tu śliczną karteczkę made in Betel:loveu: Quote
andzia69 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 o taaak - w górę po nowy domek w nowym roku!!!!! Quote
ewelinka_m Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 teraz w nowym roku to już musi się udać :loveu: Quote
oktawia6 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no faktycznie z nowym rokiem bez zmian:-( Quote
andzia69 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 oktawia6 napisał(a):no faktycznie z nowym rokiem bez zmian:-( przykre - prawda??????:-(:-(:-( Quote
ewelinka_m Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 nikt jej nie chce pokochać?przytulić?pogłaskać?pocałować w zimny nosek? dobry człowieku gdzie jesteś? nie pozwól jej tyle czekać.. Quote
Potter Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Poszukuję "prozwierzęcego" stowarzyszenia lub fundacji, które posiadają status ogranizacji pożytku publicznego (a przez to mogą zbierać pieniądze z 1%). Niestety moja organizacja, ponieważ nowopowstała, nie ma możliwości uzyskania statusu opp przed 30 kwietnia br. Wiem natomiast o wielu osobach (głównie nasi członkowie, ich rodziny, znajomi i znajomi znajomych) chętnych przekazać właśnie nam swój 1%. Nie byłyby to jakieś kolosalne kwoty, ale panuje u nas taka nędza, że ucieszę się z każdych pieniędzy. Jedyne rozwiązanie: znaleźć organizację, która udostepni nam do wpłat swoje konto, po czym wpływami uzyskanymi z "moich" ofiarodawców dzielimy się pół na pół. Myślę, że jest to uczciwy i legalny układ, na którym skorzystają obie strony. Jeśli ktoś słyszał o organizacji chętnej do współpracy z nami w kwestii 1%, proszę o kontakt: STOWARZYSZENIE OBRONA ZWIERZĄT UL. 11 LISTOPADA 29 28-300 JĘDRZEJÓW Tel. 607-171-458 Quote
andzia69 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Potter - ja tak nie w temacie - ale czy masz już tą pralkę "franię"??? Quote
Potter Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Otrzymałam kilka, ale każda miała jakiś feler. Wszystkie wylądowały na skupie złomu, oprócz jednej, ale ona też bardzo słabo kręci - upranie jednego koca zajmuje mi kilka godzin:mad:. Dlatego, jeśli masz coś na zbyciu, to zainteresowana jestem tylko absolutnie sprawnym sprzętem. Quote
andzia69 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Potter...przy praniu kocy to chyba nawet najnowsza pralka odmowi posluszenstwa - koc jest lekki jak jest suchy, a potem waży ze 100 razy więcej... Mam nad morzem taką franię, w ktorej prałam pościel - pościel prala, ale też pod warunkiem, że nie napakowalam po sam brzeg - więc sama nie wiem czy się nada.... Quote
erka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Potter dała Lotosce szansę na nowe lepsze życie. Zabrała ja ze stacji benzynowej, gdzie sunia spędziła ostatnie lata i rodziła szczeniaki, które ginęły pod kołąmi samochodów, wysterylizowała... i niestety , mimo kilku miesięcy ogłaszania nie można jej znaleźć domu:shake:. Tak można ratować psy u nas:angryy:. Quote
Potter Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ja zawsze wkładam tylko jeden koc, a następnie uprawiam styl pralniczy z XIX w. - tzn. stoję sobie z kijem przy pralce i "pomagam" jej kręcić :grins:. Mój mąż na początku się śmiał, ale przy 7 kocu, już tylko pukał się w głowę. Ale jakie mięśnie potem miałam! Quote
kika22 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Lotoska uciekaj do góry! Potter a może Fundacja " Ast" Zwierze nie jest rzeczą. http://www.fundacja-ast.pl/content/view/41/44/ Nie mogę znaleść czy ma status ogranizacji pożytku publicznego:roll: I czy by chciała z Tobą współpracować? Quote
zdrojka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Słuchajcie, zrobiłam listę opp (organizacji pożytku publicznego) pomagających zwierzętom, na które można wpłacać 1% podatku, roześlijcie do znajomych link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102846 Jeśli macie coś do dodania - serdecznie zapraszam :p Quote
andzia69 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 dzięki Zdrojka - właśnie mialam wkleić link do watku Quote
andzia69 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='kika22']Lotoska uciekaj do góry! Potter a może Fundacja " Ast" Zwierze nie jest rzeczą. http://www.fundacja-ast.pl/content/view/41/44/ Nie mogę znaleść czy ma status ogranizacji pożytku publicznego:roll: I czy by chciała z Tobą współpracować? niestety nie jest OPP:shake: Quote
kika22 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 andzia69 napisał(a):niestety nie jest OPP:shake: wielka szkoda:shake: Quote
kika22 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Czemu ta Lotoska tak długo czeka? Taka fajna, żywiołowa i kochana sunka:placz: Quote
Potter Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dzisiaj wysyłam zdjęcia Lotosi ludziom spod Krakowa, którzy szukają onkowanej suki. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
Recommended Posts