Jump to content
Dogomania

Kielce - Suka ze stacji benznowej -wreszcie w NOWYM DOMKU!!!!

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coraz trudniej jest ratować psy:shake:.
Najlepiej klapki na oczy i uszy , nie widzieć i nie słyszeć o tych nieszczęściach, nie ma szans dla większości tych biedaków.
Na wszystkich naszych wątkach, tylko to bezsensowne hopanie w górę , już mam tego dosyć.:shake:

Posted

erka napisał(a):
Coraz trudniej jest ratować psy:shake:.
Najlepiej klapki na oczy i uszy , nie widzieć i nie słyszeć o tych nieszczęściach, nie ma szans dla większości tych biedaków.
Na wszystkich naszych wątkach, tylko to bezsensowne hopanie w górę , już mam tego dosyć.:shake:

Erka nie można sie poddawać, bo nadejdzie taki dzień i Lotoska trafi do swojego domku i jaka bedzie wtedy satysfakcja:evil_lol:
I wtedy okaze sie, że wszystko nabierze kolorow;)

Posted

Wczoraj w azylu gościłam TVP Kraków. Nakręcili materiał o wszystkich psach, w tym o Lotosce. Opowiedziałam też jej historię przed kamerą. Materiał ma być emitowany

21 lutego o godz. 18.40 w programie TVP Kraków "Kundel bury i kocury".

Jeśli to nie poskutkuje, to już nie wiem co ... :shake:

Posted

[quote name='Potter']

21 lutego o godz. 18.40 w programie TVP Kraków "Kundel bury i kocury".

To dla niej wielka szansa na dom! Trzymam kciuki za Lotoskę.:multi:

Wklejcie po emisji link do programu, bo o tej porze nigdy nie ma mnie
w domu.:shake:

Posted

Kundel juz wielu psom znalazdl domy :kciuki:

Poza tym Lotoska jest bardzo podobna do psiaka Alii (tego w chusteczce), a Alaa ma szczesliwa reke i na pewno jej obecnosc na tym watku przyniesie dom suni :thumbs:

Posted

Alaa - wpłynęło Twoje 150 zł :loveu:.

Wczoraj Lotoska była prezentowana ludziom, którzy chcieli zaadoptować większą sukę po stracie poprzedniej (po sterylizacji). Długo zachwalałam zalety Lotosi ..., niestety (stety) wybrali Falkę. No cóż, dobrze, że chociaż w ogóle się na coś zdecydowali :roll:...