kika22 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Chyba trzeba bedzie jej wymyslić jakiś łzawy tekst, bo cos się zasiedziała u Potter:cool3: Albo jej tam za dobrze;) Quote
andzia69 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 hopsiamy na pierwszą.... nie mam już pomysla - jest wszędzie pooglaszana i nic:-( Quote
Alaa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Potter zanosi Ci sie rezydentka na stale. Tylko nie wiem czy sie cieszyc czy smucic;) Ja slowa danego dotrzymam jakby co:evil_lol: i bede systematycznie uiszczac. Ale marzy mi sie taki sliczny domek ze sliczna Lotosia po ogrodku biegajaca. Swieta ida- moze sie spelni moje marzenie? Quote
ewelinka_m Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 a może tego poranka ktoś się zakocha? Quote
oktawia6 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 by takdobrze Lotoska trafiła jak ci farciarze z pocztówki:-( Quote
Alaa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Hehe Andziu nie potrzebujesz czwartego Mikolaja?:evil_lol: Quote
eliza_sk Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Zapraszam na bazarek z podpisu z kalendarzami i nowymi filmami dvd dla jędrzejowskich psiaków. Quote
oktawia6 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 zastój u Lotoski i jeszcze Sylwester i następne wolne dni.... Quote
andzia69 Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 i jak tu jej znaleźć dom?????:shake: Quote
kika22 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Dziwi mnie, że Lotoska tak długo czeka....:placz: Quote
kika22 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Hej. Mówią na nie Lotoska. Nazwano mnie tak na "cześć" stacji benzynowej na której pomieszkiwałam i tam mnie znaleziono. Miałam tam prowizoryczną budę i jakieś byle jakie jedzenie. Tam też urodziłam swoje dzieci, które gineły pod kołami pedzących samochodów. Ile razy słyszałam płacz rozjeżdzanych swoich maluchów i nie umiałam im pomóc? I tak sobie żyłam obok ludzi, których nie obchodził mój los. Aż do dnia, kiedy ktoś złapał mnie i zabrał ze sobą. Na początku troszkę się bałam, ale okazało się że niepotrzebnie. Zostałam zabrana do przytuliska dla zwierząt w Jedrzejowie. Tu zostałam zaszczepiona i wysterylizowana. Moi opiekunowie mówią, że jestem bardzo ładną i mądrą suczką w typie owczarka niemieckiego. Ja bardzo lubie się przytulać, być miziana i jestem bardzo towarzyska do ludzi.Bardzo ładnie chodzę na smyczy. Teraz czekam na swój stały domek... Może dasz mi go Ty?A ja za to pokocham Cię całym moim psim sercem. Kontak w sprawie adopcji 607-171-458 Transport suni w miarę możliwości. P.S. jeśli coś trzeba dopisać dajcie znać, jak nie to proszę o wrzucenie do pierwszego postu! Quote
Alaa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Dzien dobry Lotosiu, dzien dobry kolezanki:lol: Quote
Potter Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='kika22']Hej. Mówią na nie Lotoska. Nazwano mnie tak na "cześć" stacji benzynowej na której pomieszkiwałam i tam mnie znaleziono. Miałam tam prowizoryczną budę i jakieś byle jakie jedzenie. Tam też urodziłam swoje dzieci, które gineły pod kołami pedzących samochodów. Ile razy słyszałam płacz rozjeżdzanych swoich maluchów i nie umiałam im pomóc? I tak sobie żyłam obok ludzi, których nie obchodził mój los. Aż do dnia, kiedy ktoś złapał mnie i zabrał ze sobą. Na początku troszkę się bałam, ale okazało się że niepotrzebnie. Zostałam zabrana do przytuliska dla zwierząt w Jedrzejowie. Tu zostałam zaszczepiona i wysterylizowana. Moi opiekunowie mówią, że jestem bardzo ładną i mądrą suczką w typie owczarka niemieckiego. Ja bardzo lubie się przytulać, być miziana i jestem bardzo towarzyska do ludzi.Bardzo ładnie chodzę na smyczy. Teraz czekam na swój stały domek... Może dasz mi go Ty?A ja za to pokocham Cię całym moim psim sercem. Kontak w sprawie adopcji 607-171-458 Transport suni w miarę możliwości. P.S. jeśli coś trzeba dopisać dajcie znać, jak nie to proszę o wrzucenie do pierwszego postu! Może "rodziłam swoje dzieci", bo przecież działo się to wielokrotnie. I może wyciąć to "złapał mnie" (bo brzmi to trochę brutalnie) i zostawić samo "zabrał mnie ze sobą" ? Poza tym - nic dodać, nic ująć :loveu:. Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 może ktoś ją wreszcie zauważy..... Quote
Potter Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 I faktycznie trzeba to dać na pierwszą. Quote
Recommended Posts