Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Murka']Ulka, a Ty wiesz jak ten psiak trafił do schroniska?
Został znaleziony, czy ktoś go oddał? :roll:
Murka, ja to zdjecie zrobilam po kryjomu prawie, bo pan Zbyszek mowil, zeby nie robic i nie dawac na strone, bo pies jest strasznie slaby.
Kierownika nie bylo, pan Zbyszek nie wiedzial, tylko tyle, ze jest od kilku dni w schronisku.
Napisalam juz do schroniska z prosba o sprawdzenie skad jest ten pies.

• Replies 946
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tzn to nie było takie normalne DT-tylko był u kogos kto go znalałz zachudzonego i ogłaszał na allegro ze szuka mu domu, to był Maciek jakis a kontakt do niego jest chyba na naszej adopcyjnej?????

Posted

Dzwoniłam, pies został oddany do jakiegoś ośrodka dla bezdomnych psów w Swilczy, w piatek albo w sobote-pan nie pamieta :roll:
dalszych losów nie znam...ale jak on trafił potem do Mielca, skoro sie błakał? Ktoś go adoptował? Uciekł?Czy z gminy do Mielca...
Pies podobno wspaniały nawet do dzieci, tylko trzeba go pilnować-lubi ucieczki.

Posted

Dzwoniłam, pies został oddany do jakiegoś ośrodka dla bezdomnych psów w Swilczy, w piatek albo w sobote-pan nie pamieta
Ze Swilczy k./Rzeszowa psy tez trafiaja do Mielca.
Wg mnie ten facet cos kreci :angryy:

Posted

Tak, tez tak sądze...zwłaszcza, że ja mu powiedziałam,że pies jest w Mielcu...wtedy zaczął kręcić, że pewnie uciekł albo on nie wie czy to ten sam...
Mi od początku ten pies przypominał mi Rubiego...:(
Ale on tragicznie wygląda, coraz gorzej...:(

Posted

kurczę ale Karilka pisze mi, że to nie ten... nic nie rozumiem, kto w mielcu mógłby na miejscu sprawdzić czy to pies czy suka, zobaczyć psa w całości i porównać z fotkami RUBIEGO?
No i na kogo teraz kontakt? na schronisko?

Posted

Doberman brązowy został przywieziony przez Straż miejską Mielec 06.12.2007.
tak jak pisala kierownik jest to pies.
Na miejscu w Mielcu nie ma nikogo, jest tylko Justynna, ale nie wiem kiedy wroci do Mielca z Warszawy.

Posted

TO JEST RUBI, jestem pewna.
Kontakt na kogos z nas, ewentualnie możemy się przeciez z Ulka18 skontaktowac, w razie czego...
Tylko jego to trzeba byłoby jak najszybciej wyciągnąć...:(

Posted

Mamy super hotelik u Murki :p
W tej chwili sa w hoteliku 2 mieleckie sunieczki Julcia i Kola.
Koszt za dobe wynioslby pewnie w przypadku duzego psa 18,-zl.
Ale to Murka musialaby sie wypowiedziec. Watek hoteliku jest na innych.

Posted

Koszt Rubiego (jeśli jest wielkości dobcia) byłby 15 zł/doba :roll:
Zostało akurat jedno wolne miejsce, bo obecnie są dwa boksy wolne, ale jutro przywozimy nowego lokatora ;)

Posted

Murka napisał(a):
Koszt Rubiego (jeśli jest wielkości dobcia) byłby 15 zł/doba :roll:
Zostało akurat jedno wolne miejsce, bo obecnie są dwa boksy wolne, ale jutro przywozimy nowego lokatora ;)

A pomożesz nam go wyciągnąć? I u siebie ulokujesz? I proszę-podaj mi nr konta gdzie trzeba przelac pieniadze.
Niemiecka fundacja zgodziła się pomóc i znalazła już DT dla tego psiaka, wiec jak wszystko pójdzie dobrze w styczniu pojechałby do Niemiec, po lepsze życie...
Pomożesz nam go przygotować (koszty też zostaną zwrócone).

Posted

aisaK napisał(a):
A pomożesz nam go wyciągnąć? I u siebie ulokujesz? I proszę-podaj mi nr konta gdzie trzeba przelac pieniadze.
Niemiecka fundacja zgodziła się pomóc i znalazła już DT dla tego psiaka, wiec jak wszystko pójdzie dobrze w styczniu pojechałby do Niemiec, po lepsze życie...
Pomożesz nam go przygotować (koszty też zostaną zwrócone).

Ale byłoby super :multi:.
Mureczko, dasz radę???

Posted

Trzeba koniecznie powiadomic schronisko o naszych planach. Pan Kierownik musi sie zgodzic, mieleckie schronisko zazwyczaj bardzo niechetnie wydaje psy z zlej kondycji.

Posted

W sobote kierownik jedzie po budy do Malway pod Rzeszow, gdyby byly pieniadze na dodatkowe paliwo, to moze by psa podrzucil do Murki.
Zapytac o ta mozliwosc? A jak z oplata za hotelik i leczenie?