Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 946
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie sie to wszystko komplikuje :-(
Pan chetny na sunie poprosil KARUSIAP o jej odebranie z transportu:angryy: Pewnie nie chcial zaplacic darowizny na schronisko.
Nie zadzwonil do schroniska, tylko do Karusiap :mad:

Nie jestem przekonany czy tem Pan chce rzeczywiście tą suczkę. Najpierw pisze że obojętnie kiedy teraz termin mu nie pasuje. Nie rozumie co to wolny datek, więc napisałem 170 zł w tym sterylizacja, szczepienie szczepionką skojarzoną i połowa transportu do Bochni. Przyzna Pani że cena niezbyt wygórowana. Czyżby przestraszył się kosztów? Gdyby rozumiał co to wolny datek dałby 100 zł za wszystko i po krzyku.

Posted

Tez jestem zdziwiona.sam umowil sie na termin...Parokrotnie mowilam,ze ne dzialam w Mielcu,nie moge decydowac za tamte psy oraz nie znam decyzji kerownictwa i wolontariuszy...ale nadal byl kontakt do mnie a dopiero ja do Ulki:shake:dzisiejszy tel byl wyjatkowo dziwny,nie wchodzac w szczegoly.....
Myslalam,ze naprawde mu zalezy,ale zaczynam miec watpliwosci co do tej adpopcji....

Posted

Panda dzisiaj jedzie zgodnie z umową. Facet wysłał SMS do Wieśka! że
przyjedzie do Mielca po dobermankę sam w sobotę.
Taki jest final transportu dobci :mad: Chyba trzeba bedzie szukac suni domu po sobocie.

Posted

Ulka jesli on w sobote nie przyjedzie ,to jesli sie zgodzisz ja do niego zadzwonie ,zeby go poinformowac ze na tym moze zakonczyc starania o jakiegokolwiek dobka.My potrzebujemy odpowiedzialnych domow i ludzi.

Posted

Jasne, ze sie zgadzam. Widze po mailach pana kierownika, ze tez ma dosc. Chyba nigdy nie zalatwial adopcji droga smsowa-telefoniczna przez wolontariuszy ;) Ja bym nawet wolala, zeby ten pan zrezygnowal i zeby szukac dobuni innego domu :roll:

Posted

Karusiap, a za co Ty przepraszasz? Przeciez zrobilas co bylo w mocy, sprawdzilas dom, kto by przypuszczal, ze trafimy na żartownisia.
Dziekuje Ci za to, ze zadzwonilas dzisiaj :calus:

Posted

O rety :shake:
A tak mi się właśnie dziwne wydawało, że się nie śpieszył z tym dzwonieniem do schroniska :shake:
Poruzmiewać się SMSami i mailami przy adopcji psa? w dodatku rasowego? :shake:

Posted

Dla mnie to tez dziwne :no-no-no: gosciu wydzwania do Karusiap, pisze maile na jedna linijke, do dzisiaj nie podal danych do karty adopcyjnej. Nie dzwonil do schroniska, pytalam kierownika.

Mam nadzieje, ze z nowego kontaktu od Reno2001 cos wyjdzie. Pani Diana jest zainteresowana, ale sunia mus zdac test na koty. Poprosilam juz o nie p.kierownika.

Posted

Murko,
na razie cisza, ale watpie, zeby mu sie chcialo jechac w taka pogode :roll: P.kierownik na pewno napisze, gdyby ten gosc przyjechac. A jak nie to zrobi testy w kociarni.

Więcej na temat dobci napiszę w sobotę wieczór bo jak Pani wie muszę czekać czy ten kandydat się pojawi umówiony przez P.Wieśka na sobotę.

Posted

Czekamy więc na dziś :loveu:.
Ciekawa jestem kto sie po nią zgłosił???
Dobrze, ze juz pójdzie do domu, po aura nie jest sprzyjająca dobciom.

Aga, widziałam, że też masz aukcję dobermana.
Powiedz, czy ja mam zmienić moją na innego psiaka? Może szkoda się dublować i lepiej dać szansę innemu?

Posted

Ewa,
mysle,ze sie nic nie stanie gdy bedzie jedna wspolna aukcja dobciow, a jedna osobna tego oddanego dobka. Im wieksze naglosnienie dobkow mieleckich, tym wieksza szansa na domy dla nich.
Dalam ja, bo mam kilka aukcji wyroznionych i licze na to, ze ktos sfiltruje aukcje po uzytkowniku i zobaczy dobusia ;)