Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja przez moment myslałam, że Negra może jakąś klatkę w domu ma. Niektóre pieski tak lubią.
Ja na legowiska mówię koszyk. I nie ma znaczenia czy to faktycznie wiklinowy kosz czy miękki, gąbkowy ponton :cool3: czy tez posłanko z kocyków.

• Replies 946
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dla odmiany na legowiska mówię buda, co czasem powoduje konsternację u ludzi nie wiedzących co i jak, bo przecież budy nie widzą a ja moim polecam do niej iść.:evil_lol:

Posted

justynan2 napisał(a):
W bloku, bloku. Ja na jej legowisko mówię kojec nawet nie wiem dlaczego. Poprawię się na przyszłość. W sklepie sprzedawca też mówił kojec wiec myślałam że to nie ma znaczenia. Negrunia ma legowisko wiklinowe ogromniaste robione na zamówienie z dwoma kołderkami i dwoma kocami.

Zupelnie mi do Ciebie Justynko ten kojec nie pasowal :evil_lol: dlatego zapytalam :lol:

My w domu mowimy na poslania dziewczynek : łóżka :eviltong:
a to dlatego, ze starsza sunia Kostaryka wie, co to znaczy iśc spac do łózka ;) teraz ma swoje duuuze i wygodne :p a kocyki przewaznie sa wywlekane na srodek pokoju :evil_lol:

Posted

Justynko,
to dwa psiaki, a raczej suczynki :loveu:
Na drugim zdjeciu jest Casablanka z mieleckiego schroniska, adoptowana przeze mnie w maju'2007. Miala byc na tymczasie, ale juz jej nie oddamy :eviltong:

Posted

Ale bida :placz:
Przez te żeberka trudno stwierdzić do jakiej rasy można psinę przypisać, ale wg mnie to ani dobek, ani wyżeł :roll:
Może jakiś posokowiec albo rhodesian?
Mam nadzieję, że w schronisku ją odkarmią :placz:
Dobrze, że jest na hali, tam zawsze troszkę cieplej...

Posted

Na tych fotkach faktycznie wygląda bardziej dobermanowato :cool3:
Mielec od Rzeszowa jest zaledwie 60 km :cool3:

Ulka, a Ty wiesz jak ten psiak trafił do schroniska?
Został znaleziony, czy ktoś go oddał? :roll:

Posted

Takie ciekawe umaszczenie, ale "podpięłyśmy" go pod dobermana...
Najbardziej martwi mnie jego wygląd: albo DT się nie spisał albo pies jest chory, albo tak źle znosi schronisko. :(:(:(
Co by tu zrobić, gdzie go dać?