Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

odnosnie drugiego dobeczka-może udałoby mu się zrobić lepsze zdjęcia?
to na pewno sliczny pies-no bo każdy doberman jest sliczny:), tylko zdjęcia nie oddaja uroku-a na allegro to pół sukcesu.

• Replies 946
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzodzo,
pamietam o zdjeciach....wiem, ze dobre zdjecia to polowa sukcesu. Ale na razie nie wybieram sie do schroniska, w pazdzierniku bylam 2 razy.
Dopiero teraz skonczylam dodawac na strone te moje zdjecia z 20.10 oraz nowe, ktore dostalam od p.kierownika. Musze zlapac oddech, bo juz nie wyrabiam...

Posted

Tamte zdjecia dobka robila pani Iza z p.kierownikiem, stad nie za dobra ich jakosc. Zdjecia robione przeze mnie sa w galerii widoczne, rzadko robie zdjecia za kratami i mniej niz 9-10 na jednego psa.
Niestety tempo przyjmowania nowych psow jest szybsze niz my dajemy rade przyjezdzac, stad musimy sie posilkowac zdjeciami schroniskowymi.

Posted

Karusiap, dzieki za wyjasnienie :calus:

Mam nadzieje, ze pan Darek skontaktowal sie z kierownikiem, jak prosilam w mailu. Kierownik moze jechac w dniach wtorek-czwartek.

Posted

Pani Joanna od psa Pandy sie odezwala mailowo, pasuje jej wtorek po 15, sr-czw po 18. Pan Darek nie pisal maila, ale prosilam go o bezposredni telefon do kierownika, ja nie chce sie juz mieszac w kwestie transportowe.
Mam nadzieje, ze dzwonil.

Posted

Mimo prosb o kontakt chetny na dobermanke nie skontaktowal sie ze schroniskiem.

Temat: Re: dobermanka - Krzeszowice/ PANDA Bochnia
Od: [email protected]
Data: Pn Listopada 5 2007, 9:22 pm
Do: [email protected]

Nikt się nie kontaktował ze mna w sprawie dobermanki. Podobno do Niepołomic, ale to tylko od innych. Jeżeli tak to pasuje wiedziec kiedy i gdzie bowiem ciężko mi odpowiedziec Pani od Pandy kiedy będę w Bochni.Dzisiaj wieczorem ma do mnie Pani od Pandy dzwonić.

Posted

[quote name='Ulka18']Mimo prosb o kontakt chetny na dobermanke nie skontaktowal sie ze schroniskiem.

:mad::mad::mad:
No szlag mnie zaraz trafi ( a może ja zbyt niecierpliwa jestem???)

Posted

Ewa, ja tez jestem niecierpliwa. Dlatego przed chwilka wyslalam kolejnego maila z prosba o telefon do schroniska, tym razem z opcja potwierdzenia przeczytania wiadomosci. Wiem, ze mail zostal przeczytany.
W czasie gdy pisalam ten post, przyszla odpowiedz od Pana Darka.

proszę o podanie terminu kiedy P. kierownik jedzie do Bochni, jestem w staniepodjechać do Bochni, potrzebny jest tylko termin uzgodniony z Tą Panią, dostosujesię, zawsze to koszty się pomniejszają i jest to jedno miejsce spotkania. PozdrawiamDario - Krzeszowice

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewa, ja tez jestem niecierpliwa. Dlatego przed chwilka wyslalam kolejnego maila z prosba o telefon do schroniska, tym razem z opcja potwierdzenia przeczytania wiadomosci. Wiem, ze mail zostal przeczytany.
W czasie gdy pisalam ten post, przyszla odpowiedz od Pana Darka.

Ufff, no to kamień z serca.
Choc wolałabym, aby pan Darek załatwił to sam telefonicznie z P.Kierownikiem. Jesoooo, ale ja mam wymagania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

Ewa, tak by wypadalo :oops: Bo w koncu to pies jest w schronisku, a nie u mnie czy u Ciebie w domu. Najwazniejsze, ze Pan Darek sie dostosuje i podjedzie po sunie, kiedy bedzie pasowalo Pani Joannie od Pandy2.

Posted

Jutro około godziny 18.15 Wiesiek będzie z obydwoma pieskami koło Bochni. Dam mu numery telefonów i będzie się kontaktował .Jeszcze dzisiaj
wieczorkiem będzie dzwonił do tych Państwa i umawiał się o sposobie odbioru
piesków.

Prosimy o kciuki za jutrzejsza podróz do nowego domku :kciuki:

Posted

wlasnie dostalam smsa ile ma wzziac p.Darek pieniedzy,napisalam by kontaktowal sie z osoba wiozaca psiaka,bo ja w tym nie posrednicze..

a kciuki bardzo mocno trzymam kciuki!!!

no dobra,p.Darek nie odpuszcza:)Ulka powiedz mi blagam ile ma wziac na jakis dodatek??

Posted

witajcie, nie przebijałam sie przez cały wątek ale zauważyłam temat...powiedzcie czy nadal chcecie sprawdzić ten dom w Krzeszowicach???? to jest ode mnie 15 minut jazdy wiec w razie W mogę podjechać

Posted

karusiap napisał(a):
wlasnie dostalam smsa ile ma wzziac p.Darek pieniedzy,napisalam by kontaktowal sie z osoba wiozaca psiaka,bo ja w tym nie posrednicze.. no dobra,p.Darek nie odpuszcza:)Ulka powiedz mi blagam ile ma wziac na jakis dodatek??

Ja pisalam do Pana Darka maila, ze 140 zl za transport podzielic na 2 psy plus dowolny datek na schronisko. Ile Pan Darek da, tyle bedzie. Nie chce nic sugerowac, bo datki sa rozne, za sterylizowane suczki ok. 50-150 zl, zalezy tylko od zasobnosci portfela adoptujacego.

Posted

Pan Darek napisal maila w sprawie datku. A to jest naprawde dowolna sprawa. Każdy daje ile uważa, ze może dac. Jedni daja 50 zl, inni 200 zl.
Sa osoby, które daja 20 zl za małego pieska.

Trzymajcie kciuki za podróz, bo pogoda jest nieciekawa :kciuki: