dzodzo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 odnosnie drugiego dobeczka-może udałoby mu się zrobić lepsze zdjęcia? to na pewno sliczny pies-no bo każdy doberman jest sliczny:), tylko zdjęcia nie oddaja uroku-a na allegro to pół sukcesu. Quote
Ulka18 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dzodzo, pamietam o zdjeciach....wiem, ze dobre zdjecia to polowa sukcesu. Ale na razie nie wybieram sie do schroniska, w pazdzierniku bylam 2 razy. Dopiero teraz skonczylam dodawac na strone te moje zdjecia z 20.10 oraz nowe, ktore dostalam od p.kierownika. Musze zlapac oddech, bo juz nie wyrabiam... Quote
Ulka18 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Tamte zdjecia dobka robila pani Iza z p.kierownikiem, stad nie za dobra ich jakosc. Zdjecia robione przeze mnie sa w galerii widoczne, rzadko robie zdjecia za kratami i mniej niz 9-10 na jednego psa. Niestety tempo przyjmowania nowych psow jest szybsze niz my dajemy rade przyjezdzac, stad musimy sie posilkowac zdjeciami schroniskowymi. Quote
Reno2001 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Moja prośba- czy można z grubsza określić wiek dobka? Ja tylko wiem, że dwa lata był w ostatnim domu. I z uporem maniaka wypisuję, że ma kilka lat :evil_lol:. No ale to kilka to może być i 4 i 9 co robi subtelną różnicę :cool3:. Zmianiłam już allegro wyżełka na pinczerkę: Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=263847330 Quote
Murka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Pamiętajcie jeszcze o tym mix dobusiu :modla: On jest taki kochany... Quote
Murka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 karusiap, a co się w końcu stało z tamtą poprzednią dobką p. Darka - dowiedziałaś się? :roll: Quote
karusiap Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Pan Darek powiedzial,ze zmarla chorujac...Wyrazal sie o niej bardzo cieplo,ale tego watku nie rozwijal.Juz i tak dopytywalam sie pare razy ,zeby to uslyszec... Quote
Ulka18 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Karusiap, dzieki za wyjasnienie :calus: Mam nadzieje, ze pan Darek skontaktowal sie z kierownikiem, jak prosilam w mailu. Kierownik moze jechac w dniach wtorek-czwartek. Quote
Reno2001 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Ciekawa jestem, jakie decyzje w zwiazku z transportem? Quote
Ulka18 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Pani Joanna od psa Pandy sie odezwala mailowo, pasuje jej wtorek po 15, sr-czw po 18. Pan Darek nie pisal maila, ale prosilam go o bezposredni telefon do kierownika, ja nie chce sie juz mieszac w kwestie transportowe. Mam nadzieje, ze dzwonil. Quote
Reno2001 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Ulka18 napisał(a):... Mam nadzieje, ze dzwonil. Ja też :roll:. Najgorsze to czekanie :razz:. Quote
Ulka18 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mimo prosb o kontakt chetny na dobermanke nie skontaktowal sie ze schroniskiem. Temat: Re: dobermanka - Krzeszowice/ PANDA Bochnia Od: [email protected] Data: Pn Listopada 5 2007, 9:22 pm Do: [email protected] Nikt się nie kontaktował ze mna w sprawie dobermanki. Podobno do Niepołomic, ale to tylko od innych. Jeżeli tak to pasuje wiedziec kiedy i gdzie bowiem ciężko mi odpowiedziec Pani od Pandy kiedy będę w Bochni.Dzisiaj wieczorem ma do mnie Pani od Pandy dzwonić. Quote
Reno2001 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Ulka18']Mimo prosb o kontakt chetny na dobermanke nie skontaktowal sie ze schroniskiem. :mad::mad::mad: No szlag mnie zaraz trafi ( a może ja zbyt niecierpliwa jestem???) Quote
Ulka18 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ewa, ja tez jestem niecierpliwa. Dlatego przed chwilka wyslalam kolejnego maila z prosba o telefon do schroniska, tym razem z opcja potwierdzenia przeczytania wiadomosci. Wiem, ze mail zostal przeczytany. W czasie gdy pisalam ten post, przyszla odpowiedz od Pana Darka. proszę o podanie terminu kiedy P. kierownik jedzie do Bochni, jestem w staniepodjechać do Bochni, potrzebny jest tylko termin uzgodniony z Tą Panią, dostosujesię, zawsze to koszty się pomniejszają i jest to jedno miejsce spotkania. PozdrawiamDario - Krzeszowice Quote
Reno2001 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Ulka18 napisał(a):Ewa, ja tez jestem niecierpliwa. Dlatego przed chwilka wyslalam kolejnego maila z prosba o telefon do schroniska, tym razem z opcja potwierdzenia przeczytania wiadomosci. Wiem, ze mail zostal przeczytany. W czasie gdy pisalam ten post, przyszla odpowiedz od Pana Darka. Ufff, no to kamień z serca. Choc wolałabym, aby pan Darek załatwił to sam telefonicznie z P.Kierownikiem. Jesoooo, ale ja mam wymagania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Ulka18 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ewa, tak by wypadalo :oops: Bo w koncu to pies jest w schronisku, a nie u mnie czy u Ciebie w domu. Najwazniejsze, ze Pan Darek sie dostosuje i podjedzie po sunie, kiedy bedzie pasowalo Pani Joannie od Pandy2. Quote
Ulka18 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Jutro około godziny 18.15 Wiesiek będzie z obydwoma pieskami koło Bochni. Dam mu numery telefonów i będzie się kontaktował .Jeszcze dzisiaj wieczorkiem będzie dzwonił do tych Państwa i umawiał się o sposobie odbioru piesków. Prosimy o kciuki za jutrzejsza podróz do nowego domku :kciuki: Quote
karusiap Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 wlasnie dostalam smsa ile ma wzziac p.Darek pieniedzy,napisalam by kontaktowal sie z osoba wiozaca psiaka,bo ja w tym nie posrednicze.. a kciuki bardzo mocno trzymam kciuki!!! no dobra,p.Darek nie odpuszcza:)Ulka powiedz mi blagam ile ma wziac na jakis dodatek?? Quote
violka49 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 witajcie, nie przebijałam sie przez cały wątek ale zauważyłam temat...powiedzcie czy nadal chcecie sprawdzić ten dom w Krzeszowicach???? to jest ode mnie 15 minut jazdy wiec w razie W mogę podjechać Quote
Ulka18 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 karusiap napisał(a):wlasnie dostalam smsa ile ma wzziac p.Darek pieniedzy,napisalam by kontaktowal sie z osoba wiozaca psiaka,bo ja w tym nie posrednicze.. no dobra,p.Darek nie odpuszcza:)Ulka powiedz mi blagam ile ma wziac na jakis dodatek?? Ja pisalam do Pana Darka maila, ze 140 zl za transport podzielic na 2 psy plus dowolny datek na schronisko. Ile Pan Darek da, tyle bedzie. Nie chce nic sugerowac, bo datki sa rozne, za sterylizowane suczki ok. 50-150 zl, zalezy tylko od zasobnosci portfela adoptujacego. Quote
Murka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 violka49, domek już sprawdzony ;) Trzymam kciuki za dobusię i Pandę, żeby dojechały do domków bezpiecznie! :multi: Quote
violka49 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 to bardzo się cieszę i trzymam kciukasy za dobcie :multi: Quote
Ulka18 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Pan Darek napisal maila w sprawie datku. A to jest naprawde dowolna sprawa. Każdy daje ile uważa, ze może dac. Jedni daja 50 zl, inni 200 zl. Sa osoby, które daja 20 zl za małego pieska. Trzymajcie kciuki za podróz, bo pogoda jest nieciekawa :kciuki: Quote
Recommended Posts