Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 946
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bylismy wstepnie umowieni na jutro po poludniu,ale dzis rano dostalam smsa,ze jednak p.Darkowi pasuja tylko godz dopoludniowe....ciezko sie wybrac w tyg a takich godz,ale juz planuje wypad na sobote...jesli p.Darek bedzie mial czas to ja zrobie wszytsko by pojechac.Przepraszam cioteczki,ale wiecie jak to jest wyrwac sie gdzies w tygodniu przed poludniem:roll:

Posted

Karusiap, wiemy, wiemy. Ja zeby sie wyrwac dopoludnia musialabym brac caly dzien urlopu ;) ciezko jest... czekamy cierpliwie na wyniki Twojej wizyty. Dziekujemy z gory za sprawdzenie domu.

Posted

Przepraszam.napisalam szybko priwa do Ulki i musialam leciec..a wiec bylysmy z AniaB-dziekuje:loveu:i ...domek z duuuzym ogrodzonym ogrodem.Pan Darek mial juz dobke, a teraz wszyscy domownicy zgadzaja sie na ta sunie....bedzie miala kolezanke shitzu (jakkolwiek sie to pisze:oops:)oraz jej malego,ktory tez zostaje w domu po podrosnieciu.Pan Darek cieszy sie,ze dobka po sterylce:)bedzie miala tez zapewnione dlugie spacery i spala oczywiscie w domu:)Pan Darek obiecal tez fotki i relacje:)
Jesli sunia moze dojechac do Niepolomic to super,mysle ze Pan Darek po nia podjedze,a jak nie da rady to bedziemy organizowac pomoc;)

Posted

Wiadomosc nt. wyjazdu do Krzeszowic.

Temat: Re: dobermanka - Krzeszowice
Od: [email protected]
Data: So Listopada 3 2007, 2:22 pm
Do: [email protected]

[SIZE="4"]Wyjazd do Bochni jest pewny na 100% jest tylko kwestia w który dzień. Jakby Pani miała chętnych w na pieski kierunku na Kraków to służę podwiezieniem od wtorku do czwartku. Poniedziałek i piątek mam załadowany.

Dzisiaj zabrali rotwailerkę a kiedyś czekoladowy z wysunięta szczęką z wyb.177. Proszę przenieś do adoptowanych Mix wyżła węgierskiego z 97.

Posted

Super, że dobcia jedzie do domku :multi:

Ulka18
, który to piesek czekoladowy z 177 znalazł dom?
Ten siwiutki wystawiany na allegro?
Fajnie, że mix wyżła i rottka już poza schroniskiem :multi:

Posted

Cieszę sie niezmiernie, że sunia bedzie miała domek :multi::multi::multi:.
Fakt, że teraz trzeba popracować nd dobciem :-(.

Z tego co wiem to jest jeszcze mix pinczer sredni. Może teraz allegro dla niego zrobie skoro wystawiany przeze mnie wyżełek znalazł dom i zwolniło się allegro.

Posted

Mnie sie tez zwolni miejsce na aukcji Pandy2, ktory pojedzie razem z dobusia do Bochni. Wiec wystawie innego psa, obiecalam wystawic sunie Joyke.
Trzeba wystawiac te psiaki, bo to daje efekty :multi: