Reno2001 Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Czy sa jakieś wieści w sprawie adopcji dobeczki??? Quote
Ulka18 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dzisiaj Karusiap miala sie kontaktowac z panem Darkiem. Quote
karusiap Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 bylismy wstepnie umowieni na jutro po poludniu,ale dzis rano dostalam smsa,ze jednak p.Darkowi pasuja tylko godz dopoludniowe....ciezko sie wybrac w tyg a takich godz,ale juz planuje wypad na sobote...jesli p.Darek bedzie mial czas to ja zrobie wszytsko by pojechac.Przepraszam cioteczki,ale wiecie jak to jest wyrwac sie gdzies w tygodniu przed poludniem:roll: Quote
Ulka18 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Karusiap, wiemy, wiemy. Ja zeby sie wyrwac dopoludnia musialabym brac caly dzien urlopu ;) ciezko jest... czekamy cierpliwie na wyniki Twojej wizyty. Dziekujemy z gory za sprawdzenie domu. Quote
karusiap Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 udalo mi sie umowic z Panem Darkiem na sobote godz 9:)mam nadzieje,ze juz nic sie nie zmieni Quote
Ulka18 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Karusiap, dzieki wielkie :calus: do soboty niedaleko ;) oby to byl dobry domek dla suczynki :kciuki: Quote
dzodzo Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 no Karolinka tzrymam kciuki-bo poki co miałam sen proroczy odnośnie tej adopcji:cool3:serio Quote
karusiap Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Asiu a jak w nim bylo??bo podobno sny sie na odwrot spelniaja...ale jesli ten byl proroczy:cool3: Quote
dzodzo Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 no własnie-tak mysle ze musi być na odwrót, bo ten był na nie...to był koszmar:evil_lol: czyli musi byc na tak!!!!!! Quote
karusiap Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 no to albo bedziemy uciekac z krzykiem,albo bedzie super:evil_lol: Quote
Murka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Trzymam kciuki za jutro :cool2: Robi się zimno, a suńka ma krótką sierść :shake: Quote
Ulka18 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja tez trzymam kciuki :kciuki: Oby to byl ten domek :kciuki: Quote
Ulka18 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Karusiap, to jak organizujemy transport do Bochni ew. Niepolomic? Dalej schroniskowy bus raczej nie dalby rady dojechac. Quote
Ulka18 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Karusiap napisala mi pw. Za chwilke pewnie napisze wiadomosc na forum. Mysle, ze jest Karusiap dala zielone swiatlo, to jest wszystko ok. Quote
karusiap Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Przepraszam.napisalam szybko priwa do Ulki i musialam leciec..a wiec bylysmy z AniaB-dziekuje:loveu:i ...domek z duuuzym ogrodzonym ogrodem.Pan Darek mial juz dobke, a teraz wszyscy domownicy zgadzaja sie na ta sunie....bedzie miala kolezanke shitzu (jakkolwiek sie to pisze:oops:)oraz jej malego,ktory tez zostaje w domu po podrosnieciu.Pan Darek cieszy sie,ze dobka po sterylce:)bedzie miala tez zapewnione dlugie spacery i spala oczywiscie w domu:)Pan Darek obiecal tez fotki i relacje:) Jesli sunia moze dojechac do Niepolomic to super,mysle ze Pan Darek po nia podjedze,a jak nie da rady to bedziemy organizowac pomoc;) Quote
Ulka18 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Wiadomosc nt. wyjazdu do Krzeszowic. Temat: Re: dobermanka - Krzeszowice Od: [email protected] Data: So Listopada 3 2007, 2:22 pm Do: [email protected] [SIZE="4"]Wyjazd do Bochni jest pewny na 100% jest tylko kwestia w który dzień. Jakby Pani miała chętnych w na pieski kierunku na Kraków to służę podwiezieniem od wtorku do czwartku. Poniedziałek i piątek mam załadowany. Dzisiaj zabrali rotwailerkę a kiedyś czekoladowy z wysunięta szczęką z wyb.177. Proszę przenieś do adoptowanych Mix wyżła węgierskiego z 97. Quote
karusiap Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 super:)Ilka a rozmawialas moze z p.Darkiem czy da rade podjechac po sunke?? Quote
Ulka18 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Napisalam do p.Darka maila z prosba o podanie danych do karty i kontakt telefoniczny z p.kierownikiem. Quote
karusiap Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 mam nadzieje,ze uda sie Im cos ustalic,jakby trzeba bylo pomocy,dajcie znac;) Quote
Murka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Super, że dobcia jedzie do domku :multi: Ulka18, który to piesek czekoladowy z 177 znalazł dom? Ten siwiutki wystawiany na allegro? Fajnie, że mix wyżła i rottka już poza schroniskiem :multi: Quote
dzodzo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 no to teraz trzeba zrobic dobry PR drugiemu dobkowi:razz: Quote
Reno2001 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Cieszę sie niezmiernie, że sunia bedzie miała domek :multi::multi::multi:. Fakt, że teraz trzeba popracować nd dobciem :-(. Z tego co wiem to jest jeszcze mix pinczer sredni. Może teraz allegro dla niego zrobie skoro wystawiany przeze mnie wyżełek znalazł dom i zwolniło się allegro. Quote
Ulka18 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Mnie sie tez zwolni miejsce na aukcji Pandy2, ktory pojedzie razem z dobusia do Bochni. Wiec wystawie innego psa, obiecalam wystawic sunie Joyke. Trzeba wystawiac te psiaki, bo to daje efekty :multi: Quote
Recommended Posts