Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aska Axelowa napisał(a):
Nie strasz! A co oznacza obecność "siwej zmory"? :crazyeye:;)

Siwa zmora dba bardzo o swoją reputację siejąc postrach wśród wolontariuszy :evil_lol: traktujac ludzi oschle i nieprzyjemnie (niewiele więcej może ;) ).

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
Siwa zmora dba bardzo o swoją reputację siejąc postrach wśród wolontariuszy :evil_lol: traktujac ludzi oschle i nieprzyjemnie (niewiele więcej może ;) ).

a nie można jej psami poszczuć ? ;):razz:

Posted

Murka napisał(a):
Ojej :shake:
A co się stało autku? Mam nadzieję, że mrowa jest cała? :roll:
Da sobie radę w dodarciu do domu?

Mrowa cała :lol: Ale poszedł jej wahacz. Teraz czeka na swojego TZta, który ma ja zaholować do domu...

Posted

No wię tak...
Bardzo, bardzo, strasznie mi przykro, że tak wyszło i, piesio będzie siedział jeszcze w schronie... :placz::placz::placz:
Niestety najbliższy teraz termin, kiedy mogę wziąć psiaka to za 2 tygodnie (22.10). Może przez ten czas znajdzie się dla niego fajny domek... A jeżeli nie, to w poniedziałek 22.10 lub we wtorek 23.10. wysyłam jednego chłopaczka bezpośrednio z Piły do Mileca, który odbierze psa osobiście i przywiezie mi go tutaj, na miejsce. Niestety wcześniej nie da rady... :shake:

Posted

może do tego czasu ktoś go wypatrzy i pokocha, a jak nie - to na pewno po 22 piesek pojedzie do Piły. Jeżeli nie jest chory i nie jest nękany przez inne psy, to chyba przez tydzień da sobie radę :-)

Posted

no i doczlapalam sie do domu ... ale jestem wsciekla:angryy: przepraszam was a w szczeglnosci psiaka nosz po prostu jak pech to pech...spedzilam wiekszosc dnia a to na stacji czekajac a to u mechanika czekajac a to przy rowie czekaja grrrr a mialo byc tak fajnie i mial juz byc w domku...

Posted

mrowa, no co Ty, najważniejsze, że nic Ci się nie stało. Samochód tak jak windows - czasem zawodzi ;) i żadnej w tym Twojej winy nie ma.

Trzymam kciuki za złociutkiego, aby wytrzymał te półtora tygodnia jakoś lub znalazł dom wcześniej...

Posted

Trzymam kciuki za złociutkiego, aby wytrzymał te półtora tygodnia jakoś lub znalazł dom wcześniej...
Ja tez trzymam kciuki :kciuki: Nie slyszalam, zeby stala kolejka po tego psa, ani po zadne psiaki z mieleckiego schroniska :shake:

Posted

Taka mam odpowiedz na moj mail w sprawie goldka :

Temat: Re: zapytanie] chetna na goldena z Warszawy
Od: [email protected]
Data: Cz Października 11 2007, 9:01 pm
Do: [email protected]

Ja już nie wiem co robić. Dziennie mam 6 telefonów z całej Polski, a ja go trzymam kiedy przyjedzie ta osoba co miała przyjechać.

Nie macie co jeszcze w stronę Krakowa?

Posted

A Ty Asiu nie zadzwoniłaś do schroniska, że mrowa nie przyjedzie i żeby w razie czego pies mógł pójść do adopcji??? :roll:
Nic dziwnego, że się Kiero wkurza...

Posted

To może nie odczytał maila? :roll:
Lub odczytał, że ma z psem czekać do 22-ego? :roll:

No nic w każdym razie mam nadzieję, że się uda z tą Warszawą...

Posted

Murka napisał(a):
A Ty Asiu nie zadzwoniłaś do schroniska, że mrowa nie przyjedzie i żeby w razie czego pies mógł pójść do adopcji??? :roll:
Nic dziwnego, że się Kiero wkurza...

Murka, nie dzwoniłam, bo rozmawiałam o tej sprawie z Ulką18 (telefonicznie) i prosiłam ją, żeby dała znać w schronie i Tobie o zaistniałej sytuacji. Powiedziała, że to zrobi... Naprawdę.
Byłam przekonana, że to zrobiła... O ile pamiętam, to wyraziła się, że "zaraz tam napisze" (chodziło o schron).
Nie wiem... może się źle zrozumiałyśmy...?
Rozmawiałam z nią o tym, że albo ktoś wcześniej go adoptuje, albo poczeka aż my wrócimy z gór...
Strasznie mi przykro, że tak wyszło! Biedny goldas, niepotrzebnie siedzi i czeka... :placz: I kierownik niepotrzebnie się denerwuje...