Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudo normalnie cudo a siedzi zamkniety w ciasnym boksie w przepełnionym do granic mozliwosci Mieleckim schronisku :placz:pomozcie go wstawic na goldenie strony moze ktos go pokocha !

Oczywiscie jest mix-em goldka ale za to jakim :

4.X.2007 :
[FONT=Verdana]Tymczas jest, niewykluczone,że stały dom również...[/FONT][FONT=Verdana]Jest problem z transportem, wolontariuszka Fundacji może odebrać psa w promieniu 200km od Piły...[/FONT][FONT=Verdana]Za transport zapewniamy zwrot kosztów.[/FONT][FONT=Verdana]Bardzo prosimy o pomoc! [/FONT]

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Młody, piękny pies przypominający golden retrievera bardzo radosny, wesoły pies, w wieku ok. 1- 1.5 roku. W schronisku od niedawna. Może komuś zginął ?? Został przywieziony do schroniska z gminy Ostrowiec Świętokrzyski. Pies bardzo prosi o dom przed zimą.

Posted

Iwop,
wiem, ze gmina Ostrowiec placi mieleckiemu schronisku. A jak nie maja psow, to robia jakies lapanki, zeby nie placic za 'puste' miejsce.
Moze to jakis odlowiony pies. Nie wyglada na zabiedzonego.
Macie jakies ostrowieckie lokalne forum, zeby go tam oglosic?

Posted

ulka mamy ogłoszenia w lokalnej gazecie ale w ciągu ostatnich prawie dwóch lat NIKT nie zaadoptował z niego psa. Ostrowiec to dno jezeli chodzi o adopcje....Nikt go napewno nie szuka bo bym o tym wiedziała.

Jak zginie pies do dzwonia albo do mnie albo do Joli.

Posted

Iwop, dzieki za potwierdzenie.
W takim razie szukamy nowego, dobrego domu.

PS. Moze wlasciciele beda go szukac, ale pewnie zanim zorientuja sie, zeby szukac w schronisku, minie 2-3 miesiace jak w przypadku suni Czerwone Szelki. Sunia ta znalazla dobry dom w Mielcu, miesiac po przyjeciu, a niedawno odezwali sie dawni wlasciciele, ze ja chca odzyskac.
Byl placz mamy i malej dziewczynki, ktora powiedziala, ze nie odda juz suczynki. Ludzie naprawde nie maja pojecia, ze ich pies moze byc w schronie.

Posted

[quote name='Ulka18']Nie chwalac sie to moja reka z tym dlugopisem :evil_lol: Dostalam tez kilka buziakow :p

Psiak jest chyba ciut wyzszy niz zwykly golden.[/quote]

nie no ręka wyszła klasa :evil_lol: a ten długopis ;)

moze i wyzszy ale goldkowy bardzo :loveu:te madre oczy ech !!!

Posted

Dlugopis tzw. schroniskowy czyli najprostszy model z zaczepka do notesu.
Ciotka Aga pstryka zdjecia, mizia psiaki i jeszcze notuje, z ktorego boksu, jaki wiek, charakter, co sie uda na szybko ustalic.

A piecho jest cud nad cuda :loveu: Juz chwile siedzi w schronisku, dwa tygodnie na pewno :shake:

Posted

[quote name='Ulka18']A piecho jest cud nad cuda :loveu: Juz chwile siedzi w schronisku, dwa tygodnie na pewno :shake:[/quote]

Dwa tygodnie:crazyeye: -to moj goldek juz by tam zgłodu padł nic by nie ruszył ze stresu - bosz jak to cudo sobie tam radzi niech szybko dom znajdzie :placz:

Posted

Agatko,
pies juz jest po kwarantannie. Nikt sie o niego nie pytal, nikt nie jest na razie zainteresowany adopcja. To taki 'urok' mieleckiego schroniska. Malo ludzi je odwiedza :-(

Posted

[quote name='Ulka18']pies juz jest po kwarantannie.[/quote]
To oznacza, że w zasadzie jest adopcji na już ?
Rozumiem, że piesek jest poogłaszany na różnych aukcjach i portalach?

Posted

Rozumiem, że piesek jest poogłaszany na różnych aukcjach i portalach?
Pies ma allegro, jest na szansie dla goldenow oraz na stronie schroniska w Mielcu. Zdjecia robilam wczoraj popoludniu, wiec za wiele w sprawie jego adopcji nie jest zrobione.

Posted

Iwop,
mysle, ze SM powiedzialaby wlascicielowi, gdyby sie do nich zglosil, dokad sa odwozone psy bezdomne z Ostrowca. Gdyby chcial, to by psa znalazl.
Moze zamiast tego goldka, daj jakiegos innego psa, moze akurat sie uda znalezc mu dom (wiem, wiem, wierze w cuda :oops: )

Posted

ula ja w ostrowcu w cuda nie wierze - od miesiąca dajemy ogłoszenie, że dostanie nagrode osoba, która wskaże albo bedzie swiadkiem jak facet wywwiózł szczenną suczkę do lasu i jedyne co osiągnęłiśmy to telefony z pogróżkami... Ulla Ostrowiec to inna planeta :shake: