natija Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 jejku taka kochana mordka a dolej w schronisku,kto przygarnie Moriska.... Quote
Paulina_mickey Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 taki piekny psiaczek i nadal w schronie:placz: Quote
baffi2 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 jest taka malutka szansa na nowy domek dla Moriska... bardzo bym chciała go przygarnąć, niestety moi rodzice byli temu przeciwni, ale powiedzieli że jeśli kupimy dom to mogłabym przygarnąć nawet kilka psiaków... Otóż przeglądamy ogłoszenia i mamy zamiar kupić ten dom. A jeśli go kupimy, to mogłabym przygarnąć Moriska:multi::loveu: Bardzo mi na tym zależy... Chciałabym wziąć pieska który ma niezbyt duże szanse na adopcje. Bo jakoś sie ludzie nie rwą żeby przygarnąć niepełnosprawnego szczeniaczka... A u mnie miałby wiele miłości:loveu: I opiekę weterynaryjną na SGGW... Pokryłabym koszty ewentualnej operacji. A więc szansa jest- niewielka ale zawsze... Quote
Paulina_mickey Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 baffi2 napisał(a):jest taka malutka szansa na nowy domek dla Moriska... bardzo bym chciała go przygarnąć, niestety moi rodzice byli temu przeciwni, ale powiedzieli że jeśli kupimy dom to mogłabym przygarnąć nawet kilka psiaków... Otóż przeglądamy ogłoszenia i mamy zamiar kupić ten dom. A jeśli go kupimy, to mogłabym przygarnąć Moriska:multi::loveu: Bardzo mi na tym zależy... Chciałabym wziąć pieska który ma niezbyt duże szanse na adopcje. Bo jakoś sie ludzie nie rwą żeby przygarnąć niepełnosprawnego szczeniaczka... A u mnie miałby wiele miłości:loveu: I opiekę weterynaryjną na SGGW... Pokryłabym koszty ewentualnej operacji. A więc szansa jest- niewielka ale zawsze... oj gdyby sie udało to było by suuuper:loveu::multi: Quote
Paulina_mickey Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Morisku w góre:loveu::loveu::loveu: Quote
Majawrc Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dobranoc Morisku, słodziutkich snow:loveu: Quote
Edi100 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Oj cicho tu i pusto a Morisek domku wypatruje! Quote
Aga_Mazury Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Edi100 napisał(a):Oj cicho tu i pusto a Morisek domku wypatruje! taaaa...była jedna osoba co się zaoferowała na wątku, po czym na jakiekolwiek pytania nie udzieliła odpowiedzi....i zaczęła atakować na lewo i prawo... natomiast czekam na odpowiedź osób, które czynią kroki aby zając się Moriskiem.... Quote
Rybc!a Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Słuchajcie, o ile mi wiadomo w Suwałkach był szczeniak z rozszczepioną łapą i on już chyba znalazł dom. Napiszcie do Konia Trojańskiego, może został jakiś domek? Quote
albiemu Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 cześć Gdyby była szansa zoperowania łapki Moriska?? Warunkiem jest niezbędna po tym rehabilitacja tak więc i adopcja. Quote
albiemu Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 są w Warszawie i jeśli baffi podtrzyma swoją ofertę będzie idealnie ... a teraz na głowie stajemy a dom znaleźć musimy!!!!!! Quote
Edi100 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Byłoby cudownie, gdyby miał taką szansę!:) Quote
baffi2 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 albiemu napisał(a):są w Warszawie i jeśli baffi podtrzyma swoją ofertę będzie idealnie ... a teraz na głowie stajemy a dom znaleźć musimy!!!!!! oferte podtrzymuję ale jak napisałam, możliwe to będzie TYLKO wtedy jak kupimy dom... niestety:-( ana razie nie wypatrzyliśmy żadnego... inajpierw musielibyśmy sprzedać dotychczasowe mieszkanie... Quote
neverend Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 baffi2 napisał(a):oferte podtrzymuję ale jak napisałam, możliwe to będzie TYLKO wtedy jak kupimy dom... niestety:-( ana razie nie wypatrzyliśmy żadnego... inajpierw musielibyśmy sprzedać dotychczasowe mieszkanie... to może trwać bardzo długo... Quote
baffi2 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 neverend napisał(a):to może trwać bardzo długo... tak, niestety tak...:placz: bardzo bym chciała już go przygarnąć ale niestety to nie odemnie zależy... Quote
niufek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Aga_Mazury napisał(a):taaaa...była jedna osoba co się zaoferowała na wątku, po czym na jakiekolwiek pytania nie udzieliła odpowiedzi....i zaczęła atakować na lewo i prawo... natomiast czekam na odpowiedź osób, które czynią kroki aby zając się Moriskiem.... Jesli o mnie tobie chodzi ,to ja chcialam pomoc ,ale ty stwierdzilas ,ze psa "byle komu nie wydasz", wiec prosze nie przekrecaj :roll:.Jesli dla ciebie ktos ,kto chcial sam przejac koszty leczenia psa ,jest "byle kim "? No coz . Trzymam kciuki by sie w koncu Moriskowi udalo . Quote
Marlena:) Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Dla Moriska;) : http://ooomarlenaooo.wrzuta.pl/film/nyQbyPuTHB/moris_-_tylko_mnie_kochaj Quote
Aga_Mazury Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Marlena:)']Dla Moriska;) : http://ooomarlenaooo.wrzuta.pl/film/nyQbyPuTHB/moris_-_tylko_mnie_kochaj Bardzo pięknie dziękujemy :Rose: Jesteście Kochane :calus: Quote
Recommended Posts