Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest taka malutka szansa na nowy domek dla Moriska...
bardzo bym chciała go przygarnąć, niestety moi rodzice byli temu przeciwni, ale powiedzieli że jeśli kupimy dom to mogłabym przygarnąć nawet kilka psiaków... Otóż przeglądamy ogłoszenia i mamy zamiar kupić ten dom.
A jeśli go kupimy, to mogłabym przygarnąć Moriska:multi::loveu:
Bardzo mi na tym zależy... Chciałabym wziąć pieska który ma niezbyt duże szanse na adopcje. Bo jakoś sie ludzie nie rwą żeby przygarnąć niepełnosprawnego szczeniaczka... A u mnie miałby wiele miłości:loveu:
I opiekę weterynaryjną na SGGW... Pokryłabym koszty ewentualnej operacji.
A więc szansa jest- niewielka ale zawsze...

Posted

baffi2 napisał(a):
jest taka malutka szansa na nowy domek dla Moriska...
bardzo bym chciała go przygarnąć, niestety moi rodzice byli temu przeciwni, ale powiedzieli że jeśli kupimy dom to mogłabym przygarnąć nawet kilka psiaków... Otóż przeglądamy ogłoszenia i mamy zamiar kupić ten dom.
A jeśli go kupimy, to mogłabym przygarnąć Moriska:multi::loveu:
Bardzo mi na tym zależy... Chciałabym wziąć pieska który ma niezbyt duże szanse na adopcje. Bo jakoś sie ludzie nie rwą żeby przygarnąć niepełnosprawnego szczeniaczka... A u mnie miałby wiele miłości:loveu:
I opiekę weterynaryjną na SGGW... Pokryłabym koszty ewentualnej operacji.
A więc szansa jest- niewielka ale zawsze...

oj gdyby sie udało to było by suuuper:loveu::multi:

Posted

Edi100 napisał(a):
Oj cicho tu i pusto a Morisek domku wypatruje!

taaaa...była jedna osoba co się zaoferowała na wątku, po czym na jakiekolwiek pytania nie udzieliła odpowiedzi....i zaczęła atakować na lewo i prawo...

natomiast czekam na odpowiedź osób, które czynią kroki aby zając się Moriskiem....

Posted

Słuchajcie, o ile mi wiadomo w Suwałkach był szczeniak z rozszczepioną łapą i on już chyba znalazł dom. Napiszcie do Konia Trojańskiego, może został jakiś domek?

Posted

albiemu napisał(a):
są w Warszawie i jeśli baffi podtrzyma swoją ofertę będzie idealnie ... a teraz na głowie stajemy a dom znaleźć musimy!!!!!!

oferte podtrzymuję ale jak napisałam, możliwe to będzie TYLKO wtedy jak kupimy dom... niestety:-(
ana razie nie wypatrzyliśmy żadnego... inajpierw musielibyśmy sprzedać dotychczasowe mieszkanie...

Posted

baffi2 napisał(a):
oferte podtrzymuję ale jak napisałam, możliwe to będzie TYLKO wtedy jak kupimy dom... niestety:-(
ana razie nie wypatrzyliśmy żadnego... inajpierw musielibyśmy sprzedać dotychczasowe mieszkanie...

to może trwać bardzo długo...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
taaaa...była jedna osoba co się zaoferowała na wątku, po czym na jakiekolwiek pytania nie udzieliła odpowiedzi....i zaczęła atakować na lewo i prawo...

natomiast czekam na odpowiedź osób, które czynią kroki aby zając się Moriskiem....

Jesli o mnie tobie chodzi ,to ja chcialam pomoc ,ale ty stwierdzilas ,ze psa "byle komu nie wydasz", wiec prosze nie przekrecaj :roll:.Jesli dla ciebie ktos ,kto chcial sam przejac koszty leczenia psa ,jest "byle kim "? No coz .
Trzymam kciuki by sie w koncu Moriskowi udalo .