Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marola']już o to pytałam, ale nikt nie odpowiedział, więc zapytam jeszcze raz. Jaki duży będzie Morisek jak dorośnie?
Cioteczki, wiecie???:roll:

Posted

[LEFT]ja także go nieznam osobiście, ale myślę że będzie on troche większy niż średniej wielkości:cool3:
bo ma w sobie nieco z Australijskiego psa pasterskiego i z leonbergera;)
[/LEFT]

Posted

Morisek nie będzie dużym psiakiem....

wet też jest tego zdania....

co do leczenia Moriska....narazie czekamy, może uda się załatwić coś tam gdzie była operowana Łapka...ale nie zalezy to ode mnie...tylko od grupy kilku wspaniałych osób...i to narazie tyle co mogę napisać

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Morisek nie będzie dużym psiakiem....

wet też jest tego zdania....

co do leczenia Moriska....narazie czekamy, może uda się załatwić coś tam gdzie była operowana Łapka...ale nie zalezy to ode mnie...tylko od grupy kilku wspaniałych osób...i to narazie tyle co mogę napisać

To znaczy że są szanse:) Wspaniale to kciuki zaciskamy i czekamy!:loveu:

Posted

:loveu::loveu::loveu:Cudo nad cudami, już go kocham, jest przecudowny! Wygląda że duży nie będzie ale masywny, łapki ma nawet grubaśne. Na filmiku widać iż chyba faktycznie kalectwo tak bardzo mu nie doskwiera (mam na myśli bol) oprocz dyskomfortu biegania. Ma tak prześliczne umaszczenie że nie mogę się napatrzeć:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i gdyby nie fakt że sama adoptowałam miesiąc temu Emirka to zapewne na poważnie wziełabym go pod uwagę.:loveu: Z taką śliczną facjatką z pewnością szybko znajdzie domuś i wyrozumiałych, kochających pańciow, tak więc HOOOOPAJ NA SAMą GORę :modla::modla::modla:maleńkie,słodziutkie serduszko!:loveu:

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Morisek...radosny maleńki szczeniaczek....

Po oczkach i uszkach widać że maluch zastroskany:( Kto mu da DT, żeby nie siedział w schronie?:shake:

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Morisek...radosny maleńki szczeniaczek....

Morisek jest śliczny.
Jutro mój mąż ma rozmowę o pracę okolo 30km od Ostródy. Jeśli się zdecyduje to przeprowadzimy się na Mazury, wtedy bym miała blisko do Moriska :-) Ale to się dopiero okaże i to nic pewnego. Jednak jeśli "wypali" to mam nadzieję, że będzie można odwiedzać Moriska i inne pieski.