Szyszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Morisek szuka najlepszego domku na świecie. Quote
marola Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 już o to pytałam, ale nikt nie odpowiedział, więc zapytam jeszcze raz. Jaki duży będzie Morisek jak dorośnie? Quote
Edi100 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='marola']już o to pytałam, ale nikt nie odpowiedział, więc zapytam jeszcze raz. Jaki duży będzie Morisek jak dorośnie? Cioteczki, wiecie???:roll: Quote
Paulina_mickey Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Edi100 napisał(a):Cioteczki, wiecie???:roll: moim zdaniem nie będzie za duży, ale może niech sie wypowiedzą Ci co go znają:loveu: Quote
Edi100 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Ja niestety nie znam Moriska osobiście:( i nie umiem powiedzieć:roll: Quote
baffi2 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [LEFT]ja także go nieznam osobiście, ale myślę że będzie on troche większy niż średniej wielkości:cool3: bo ma w sobie nieco z Australijskiego psa pasterskiego i z leonbergera;) [/LEFT] Quote
Aga_Mazury Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Morisek nie będzie dużym psiakiem.... wet też jest tego zdania.... co do leczenia Moriska....narazie czekamy, może uda się załatwić coś tam gdzie była operowana Łapka...ale nie zalezy to ode mnie...tylko od grupy kilku wspaniałych osób...i to narazie tyle co mogę napisać Quote
Edi100 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Morisek nie będzie dużym psiakiem.... wet też jest tego zdania.... co do leczenia Moriska....narazie czekamy, może uda się załatwić coś tam gdzie była operowana Łapka...ale nie zalezy to ode mnie...tylko od grupy kilku wspaniałych osób...i to narazie tyle co mogę napisać To znaczy że są szanse:) Wspaniale to kciuki zaciskamy i czekamy!:loveu: Quote
marola Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Dziękuję za odpowiedź. Morisek jest śliczny. Gdyby się jeszcze udało "naprawić" jego łapkę, to by było super. Quote
Majawrc Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 :loveu::loveu::loveu:Cudo nad cudami, już go kocham, jest przecudowny! Wygląda że duży nie będzie ale masywny, łapki ma nawet grubaśne. Na filmiku widać iż chyba faktycznie kalectwo tak bardzo mu nie doskwiera (mam na myśli bol) oprocz dyskomfortu biegania. Ma tak prześliczne umaszczenie że nie mogę się napatrzeć:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i gdyby nie fakt że sama adoptowałam miesiąc temu Emirka to zapewne na poważnie wziełabym go pod uwagę.:loveu: Z taką śliczną facjatką z pewnością szybko znajdzie domuś i wyrozumiałych, kochających pańciow, tak więc HOOOOPAJ NA SAMą GORę :modla::modla::modla:maleńkie,słodziutkie serduszko!:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 w góre maluszku:loveu::loveu::loveu: Quote
Akadna Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Niepełnosprawny szczeniaczek....Kto mu da dom? Kto go pokocha? Quote
RITA & DIANA Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 czy juz cos wiadomo w sprawie Moriskowej łapki, były jakieś konsultacje? Quote
Aga_Mazury Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Morisek...radosny maleńki szczeniaczek.... Quote
RITA & DIANA Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 cudowny, po prostu słodyszek kochany, ale trzeba mu pomóc , jezeli sie uda... a powinno sie udac!!!!!!!!!!!!! Quote
Edi100 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Morisek...radosny maleńki szczeniaczek.... Po oczkach i uszkach widać że maluch zastroskany:( Kto mu da DT, żeby nie siedział w schronie?:shake: Quote
egradska Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Sliczny szczeniak:loveu: szczęście w nieszczęściu, że on nie jest świadomy swojej "inności". Oby znalazł się kochający domek, trzymam kciuki Quote
baffi2 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 a może ogłoszenie w gazecie??:razz: jak sie ludzie dowiedzą o niepełnosprawnym szczeniaczku, to napewno znajdzie domek;) Quote
marola Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Morisek...radosny maleńki szczeniaczek.... Morisek jest śliczny. Jutro mój mąż ma rozmowę o pracę okolo 30km od Ostródy. Jeśli się zdecyduje to przeprowadzimy się na Mazury, wtedy bym miała blisko do Moriska :-) Ale to się dopiero okaże i to nic pewnego. Jednak jeśli "wypali" to mam nadzieję, że będzie można odwiedzać Moriska i inne pieski. Quote
Recommended Posts