Klaudus__ Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Więc tak... Po zobaczeniu zdjęcia moja Pani Doktor powiedziała tak "Ma zdeformowana tą łapke.Wygląda na przykurcz ścięgien ,ale może zdjęcie nie oddaje wszystkiego.Rokowanie niepewne.Szkoda,ze to tak daleko bo najlepiej pooglądać,wymacać,zobaczyć psa w ruchu no i to zdjęcie rtg zobaczyć" oraz dodała, że trzeba Mu tą łapeczkę masować. powiedziała, że łapinka może być krótsza przez to rozszczepienie i że jak łapeczka jest operacyjna < co stwierdzi zaraz po zobaczeniu zdjęcia rent. > to jest bardzo wielkie prawdopodobieństwo że łąpeczka zacznie rosnąć. Powiedziała, że chętnie by Chłopczyka poznali osobiście ;) Jeżeli będzie w Sosnowcu to mogłabym Go któregoś dnia porwać na konsultację ( koszta konsultacji pokryję oczywiście ) i wiem, że udzieliliby tylko dobrych i owocnych rad - są to prawdziwi "lekarze" z ogromnym sercem do wszystkich stworzonek. Moją gromadkę ze spokojnym sercem powierzam w ich ręce jeżeli przychodzi taka potrzeba. Jakbyście byli zainteresowani pomocą z mojej strony ( bądz mam jeszcze o cosik zapytać Doktora lub Doktorkę ;)) to moje gg już podawałam. Chętnie pomogę. Quote
neverend Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tak Klaudus mamy gg... spotkanie "schroniskowe" mamy w sobotę i wtedy maluszka ujrzymy... Bardzo dziękujemy za pomoc...:) Quote
Klaudus__ Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Super... ;) A kiedy Maluszek jedzie do DT? Quote
cytrynka10 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98966 Quote
fafledwie Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Narazie sprawa wygląda tak.... konsultacja u dr Gierka umówiona...DT też... szukamy transportu w okolice Sosnowca... Jak będe mogła na miejscu w czymś pomóc proszę o kontakt,bo jak widzę cudo jedzie do nas! Telefon na PW. Pozdrawiam:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 fafledwie napisał(a):Jak będe mogła na miejscu w czymś pomóc proszę o kontakt,bo jak widzę cudo jedzie do nas! Telefon na PW. Pozdrawiam:loveu: PW odebrany :loveu: wielkie dziękuję :lol: za pomoc.... Quote
neverend Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 u Moriska jak widać... rośnie jak na drożdżach, dziewczyny go wyściskały i wytuliły za te długie tygodnie,dni... Quote
cytrynka10 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Morisek jak zawsze piekny MOris jaki ty kochany i faktycznie wysciskany przez wszystkich Quote
RITA & DIANA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dziewczyny ! jakiej pomocy Wam potrzeba? Quote
Aga_Mazury Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 RITA & DIANA napisał(a):Dziewczyny ! jakiej pomocy Wam potrzeba? każdej :cool1: obecnie próbujemy połączyć dwa transporty...bo jeszcze dalmatynczyk Cent od nas się wybiera w okolice Katowic....zahaczy o Lodz u buni....na przegląd.... PeterBeny a z DT coś więcej wiadomo? ...jak to wszystko się dogra to wiadomo trzeba będie to sfinansować, ale......narazie niech to ruszy w końcu;) Quote
RITA & DIANA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Z transportem Wam nie pomogę (jestem z dolnośląskiego), ale finansowo ...jak juz to do kogo ? Quote
Aga_Mazury Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 RITA & DIANA napisał(a):Z transportem Wam nie pomogę (jestem z dolnośląskiego), ale finansowo ...jak juz to do kogo ? narazie zbieramy na AFN z dopiskiem "Morisek Ostróda" Quote
Aga_Mazury Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 wątek Centa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8966026#post8966026 tak żeby była pewna sychronizacja .... transportowa Quote
Peter Beny Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 No i do Moriska nikt nie zagląda :placz::placz::placz::placz: Quote
Peter Beny Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Morisek , domek potrzebny , najlepiej na Śląsku , chociaż DT na czas zabiegu :shake::shake: Quote
AśkaK Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 ja nie rozumiem, nadal nic w sprawie psiaka się nie dzieje! Przecież DT na czas zabiegu oferuje fafledwie! Quote
Peter Beny Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 AśkaK a skąd masz takie informacje :crazyeye::crazyeye: Bo jak na razie ja się dwoję i troję by domek DT znaleźć i nic mi o tym nie wiadomo :shake::shake: Quote
AguśSosnowiec Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Czy ja dobrze rozumiem- Morisek ma juz zapewniony DT na śląsku?? Quote
egradska Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 fafledwie napisał(a):Czytam i czytam i kilku kwestii nie rozumiem?Dlaczego jest odrzucana pomoc finansowa dla psiaka-czy ktoś jest upoważniony do podejmowania takich decyzji, czy psiak podlega pod schron?Czy odbyły się jakiekolwiek konsultacje z dr Gerkiem z kliniki w Katowicach?Osoby ,które deklarują pomoc są lustrowane i traktowane niepoważnie.Piesek jest w schronie i w każdej chwili może być adoptowany przez jakąkolwiek osobę... Chyba na to wpływu niemacie.Najlepiej byłoby go wyadoptować i wtedy można mieć wpływ na jego przyszłość i dalsze losy. Jeżeli pies trafi na Śląsk! deklaruje swoją pomoc dla psiaka włącznie z domem tymczasowym,jeśli niemiał by się gdzie podziać po zabiegu.I jeżeli moje boksery go nie zjedzą!! Pozdrawiamy.:p myślę, że stąd Aska wie o ofercie fafledwie Quote
Recommended Posts