Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdyska25 napisał(a):
Co do DT to postaram się coś zdziałać ALE NIE OBIECUJE. Szkoda że mój Amorek nie toleruje innych psów(nawet szczeniaków):(:(

no to naprawde szkoda i oczywiscie liczymy ze cos sie uda wykombinowac z domem tymczasowym

Posted

Napewno znajdzie domek!! I nie "tymaczasowy" tylko na zawsze! Nie rozumię jak można Go nie chcieć! Jakbym tylko mogła to zaraz jadę po Niego! Zakochałam się w tym maluszku! Niech Mu ktoś stworzy prawdziwy dom...:(

Posted

Kanzaj napisał(a):
Ludzie - domek dla Moriska bardzo pilnie potrzebny!!!!!!!!! W schronisku juz kilka psiaków zachorowało na parwo!

Już kilka razy czytałam na wątku posty z deklaracją chęci adopcji Moriska i jakoś nikt na nie zbyt nie zareagował. Dlaczego? Jeśli ktos chce Moriska na tymczas, ale chyba nawet na stałę, to czemu On nadal w schronie?

Posted

marola napisał(a):
Cytrynka, dlaczego wątpisz?

bo pewnie kierowniczki nie bedzie i go nie zobacze i wiele się nie myliłam nie było jej pojechała na jakies wezwanie i przywiezie kolejna biede Morisku teskie za toba ale w sobote Cie wymizam od wszystkich ciotek tak bardzo bym sie cieszyła jak bys wkoncu poszedł do domciu :) kiedy los sie do Ciebie odwruci i pozwoli Ci na nowy domek sama bym Cie wzieła chocby na tymczas ale nie mam mozliwosci :(

Posted

marola napisał(a):
Już kilka razy czytałam na wątku posty z deklaracją chęci adopcji Moriska i jakoś nikt na nie zbyt nie zareagował. Dlaczego? Jeśli ktos chce Moriska na tymczas, ale chyba nawet na stałę, to czemu On nadal w schronie?

no właśnie czemu?

gdzie te chętne osoby bo chyba coś przeoczyłam :razz:

Posted

Czytam i czytam i kilku kwestii nie rozumiem?Dlaczego jest odrzucana pomoc finansowa dla psiaka-czy ktoś jest upoważniony do podejmowania takich decyzji, czy psiak podlega pod schron?Czy odbyły się jakiekolwiek konsultacje z dr Gerkiem z kliniki w Katowicach?Osoby ,które deklarują pomoc są lustrowane i traktowane niepoważnie.Piesek jest w schronie i w każdej chwili może być adoptowany przez jakąkolwiek osobę... Chyba na to wpływu niemacie.Najlepiej byłoby go wyadoptować i wtedy można mieć wpływ na jego przyszłość i dalsze losy. Jeżeli pies trafi na Śląsk! deklaruje swoją pomoc dla psiaka włącznie z domem tymczasowym,jeśli niemiał by się gdzie podziać po zabiegu.I jeżeli moje boksery go nie zjedzą!! Pozdrawiamy.:p

Posted

fafledwie napisał(a):
Czytam i czytam i kilku kwestii nie rozumiem?Dlaczego jest odrzucana pomoc finansowa dla psiaka-czy ktoś jest upoważniony do podejmowania takich decyzji, czy psiak podlega pod schron?Czy odbyły się jakiekolwiek konsultacje z dr Gerkiem z kliniki w Katowicach?Osoby ,które deklarują pomoc są lustrowane i traktowane niepoważnie.Piesek jest w schronie i w każdej chwili może być adoptowany przez jakąkolwiek osobę... Chyba na to wpływu niemacie.Najlepiej byłoby go wyadoptować i wtedy można mieć wpływ na jego przyszłość i dalsze losy. Jeżeli pies trafi na Śląsk! deklaruje swoją pomoc dla psiaka włącznie z domem tymczasowym,jeśli niemiał by się gdzie podziać po zabiegu.I jeżeli moje boksery go nie zjedzą!! Pozdrawiamy.:p

Nie był konsultowany bo jak?

Czekałam na wiadomości od osób, które swego czasu zadeklarowały chęć zabrania Moriska i jego operacji, ale niestety....cisza. Może wyjechały, nie wiem.
Gdzie pomoc finansowa została odrzucona? Na stronie afn-u cały czas jest apel o pomoc dla Moriska i ludzie, którzy czują taką potrzebę wpłacają.

Była propozycja operacji w Wawie gdy będzie miał dom u baffi2 co wiadomo narazi jest niemożliwe bo nie rodzicie nie kupili domu.

Nie widze problemu jeżeli masz ochotę wziąć Moriska na DT. Skąd jesteś? Nie wiem tylko co dziwnego jest w lustrowaniu osób? Jest to robione przy każdej adopcji więc ...chyba normalne, że się chce wiedziec gdzie psiak ma trafić i do kogo?