AguśSosnowiec Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Moge zaoferować dt w sosnowcu :) Tylko co z TRANSPORTEM? Kto pomoże? P.S.Co w ogóle z maluchem? jak się czuje? Quote
AguśSosnowiec Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Niech Ktoś Pomoże Zorganizować Transport... Czas, Kochani, Czas.. Quote
Edi100 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 AguśSosnowiec napisał(a):Niech Ktoś Pomoże Zorganizować Transport... Czas, Kochani, Czas.. Alez cudnie że jest DT:loveu: Morisku, już niedługo Quote
AguśSosnowiec Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Mogłabym go wziąć chocby od zaraz, gdyby nie odległość. Czy nie ma nikogo kto może pomóc? Morisku przyjeżdżaj juz do nas !! Quote
Edi100 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 AguśSosnowiec napisał(a):Mogłabym go wziąć chocby od zaraz, gdyby nie odległość. Czy nie ma nikogo kto może pomóc? Morisku przyjeżdżaj juz do nas !! Z tego co wycztałam to chyba klarował się jakiś transport:roll: Quote
AguśSosnowiec Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Słuchajcie. Rozmawiałam ze znajomym, będzie w piatek rano (ok.5-6...) wracał z Warszawy do Sosnowca. Mógłby zabrać Moriska, jest tylko kwestia tego, żeby ktoś go do tej Warszawy na ta wczesną ranną godzinę dowiózł... CZY ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ KTO POŚWIĘCI SWÓJ CZAS??????????? W ten sposób Morisek już w piątek mógłby byc u mnie.. Proszę pomóźcie!!! Quote
AguśSosnowiec Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Wg moich informacji transport jest jeszcze do końca nie ustalony, nic konkretnie nie postanowiono, dlatego rzuciłam taka propozycje Quote
Edi100 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 AguśSosnowiec napisał(a):Wg moich informacji transport jest jeszcze do końca nie ustalony, nic konkretnie nie postanowiono, dlatego rzuciłam taka propozycje Aga_Mazury wie napewno wszystko dokładnie:) Quote
AśkaK Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jeśli ktoś mógłby Moriska przywieźć w czwartek do Warszawy to mały może u mnie przenocować i w piątek rano przekażę go panu jadącemu do Sosnowca. Quote
AguśSosnowiec Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Suuper!! AśkaK- dzięki:loveu: Gdzie jestes transporciku Ostróda-Wawa? Quote
AśkaK Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Aga, no co ty, ja bym dla tego maluszka wszystko zrobiła, na tymczas bym wzięła gdyby operacja nie była konieczna, pojechałabym do Ostródy po niego...Niestety za 1,5 tyg. się hajtam, TZ w delegacji i zabrał auto, niewiele mogę w tej chwili pomóc. :oops: Quote
AguśSosnowiec Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ja niestety tez zbyt wiele nie pomogę, poza tym że zagwarantuję tymczasowo dach nad głową, opiekę i ciepło. Jednak pomoc finansowa jest mi strasznie potrzebna, bo nie stać mnie na utrzymanie tymczasowicza :sad: Quote
egradska Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Aguś, gdyby sprawa Moriska z jakichś względów okazała się nieaktualna,dziewczyny z Sosnowca mają dla Ciebie kolejną propozycję tymczasowicza w pilnej potrzebie, widziałam na wątku Brykusia Quote
BajkaB Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Moi Drodzy.Aguś weźmie psiaka na tymczas,ja pomogę ze wszystkich stron,bedę dowoziła na zabiegi,itd.Aguś mieszka rzut beretem ode mnie,więc damy wspólnie radę Organizujcie tylko transport,bo to w tej chwili jest największy problem.Może ewentualnie być łączony Aha,gdyby ktoś mnie jeszcze nie znał pod nowym nickiem,to jestem Edyta od Brajla i stadka B Quote
AguśSosnowiec Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Słuchajcie. Ten znajomy o którym wcześniej pisałam niestety w tym tygodniu nie będzie jechał z W-wy do Sosnowca, ale w przyszłym tygodniu napewno. Tyle wiem na obecną chwilę. Pomóżcie coś zorganizować!! Quote
egradska Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 BajkaB napisał(a):Moi Drodzy.Aguś weźmie psiaka na tymczas,ja pomogę ze wszystkich stron,bedę dowoziła na zabiegi,itd.Aguś mieszka rzut beretem ode mnie,więc damy wspólnie radę Organizujcie tylko transport,bo to w tej chwili jest największy problem.Może ewentualnie być łączony Aha,gdyby ktoś mnie jeszcze nie znał pod nowym nickiem,to jestem Edyta od Brajla i stadka B p. Edyto, brak mi słów po prostu:Rose: Quote
Peter Beny Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Cosik się rysuję :lol: Może już w sobotę Morisek trafi do Agusi na DT ;) Ale ciiiii, trzymajcie kciuki ;) Quote
Edi100 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Peter Beny napisał(a):Cosik się rysuję :lol: Może już w sobotę Morisek trafi do Agusi na DT ;) Ale ciiiii, trzymajcie kciuki ;) Bardzo trzymamy! Quote
fafledwie Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Cieszę się,że coś się klaruje w sprawie Moriska! Mam b. chorego psa, ale ile będę mogła pomóc na Śląsku to pomogę .Pozdrawiamy. Quote
Aga_Mazury Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 fafledwie napisał(a):Cieszę się,że coś się klaruje w sprawie Moriska! Mam b. chorego psa, ale ile będę mogła pomóc na Śląsku to pomogę .Pozdrawiamy. Dziękujemy :loveu: W ogóle dzieękujemy wszystkim.....:Rose: Trzymajcie kiuki....:kciuki:...jutro Morisek wyrusza ..opuszcza schronisko...i miejmy nadzieję, że jedzie po zdrowie i dom :multi: powodzenia śliczności nasze :calus: ..i pełną gębą rozpoczynamy zbiórkę na leczenie, konsultacje, jedzenie...i wszystkie potrzeby Moriska... konto AFN z dopiskiem "Morisek Ostróda" :modla: na chwilę obecną Morisek ma 290 zł co starczy na transport Quote
cytrynka10 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Morisek trzymam kciuki mam nadzieje ze wszystko sie ułozy i napewno bedzie Ci lepiej niz w schronisku Quote
Peter Beny Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 W sobotę jadę po Moriska , odbieram go z Łodzi i razem Agnieszką zawozimy go na DT w Sosnowcu , potrzebne wsparcie :multi::multi::multi: Quote
BajkaB Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Na miejscu pomogę we wszystkim.Będę zawoziła Moriska na zabiegi i rehabilitację.Pomogę w utrzymaniu. Na pewno jednak Morisek bedzie musiał przejść przed zabiegiem kwarantannę i szczepienia,identycznie jak Łapka.Chyba nikt nie będzie miał pretensji jeżeli po dokonaniu rozliczeń,część funduszy Brajla przeznaczymy na operację Moriska. Ja przynajmniej taką decyzję podjęłam. Quote
AguśSosnowiec Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Hurra!!!! Morisku czekam na ciebie maleństwo!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: Już nie mogę doczekać się soboty!!! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts