MichalMi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 bunia - tylko winni się tłumaczą :cool1: Quote
agata-air Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 z kupsprzedaj odezwala sie jakas dziewczyna. Pokierowalam ja pod twoj numer telefonu przed chwila:) Mail byl dziwny ale moze:) Quote
teqquila Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 zdjecioszki Lunki trzeba sie przypomniec :)dzis zastalam Lunke spiaca pewnie dlatego ze taki dzien do spania :) przyszly mnie focic :) no dosc juz tego focenia Quote
Karilka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Będąc u Buni miałam przyjemność spotkać Lunkę osobiście... CUD- MIÓD! Zakochałam sie.... :placz::placz::placz: Ehh...Niestety rozsądek nie pozwala na 3 psa.:roll: Quote
bea_m Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Śliczna. A jakiej wielkości jest? Ile ma w klębie i ile waży? Quote
Ulaa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Karilka napisał(a):Będąc u Buni miałam przyjemność spotkać Lunkę osobiście... CUD- MIÓD! Zakochałam sie.... :placz::placz::placz: Ehh...Niestety rozsądek nie pozwala na 3 psa.:roll: Czasem rozsądek trzeba schować do kieszeni... Ja mam aktualnie 5 :siara: Quote
bellatriks Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ulaa napisał(a):Czasem rozsądek trzeba schować do kieszeni... Ja mam aktualnie 5 :siara: Dziewczyny, zaraz się przez Was nabawię kompleksów :diabloti: Quote
Karilka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ulaa taaak tylko że ja w bloku mieszkam i nie stać nas na 3 psa... Quote
bunia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 No tak widzę,że muszę Lunie kołderkę wyprać :roll: Luna nie cierpi zdjęć. Jak tylko widzi ,że nadchodzę z aparatem robi taaaaaką minę A tutaj widać jak nasze pertraktacje trwają. Która dzisiaj śpi w łóżku,a która na kanapie.... Luna poruszyła już wiele serc. Dzisiaj dwóch pacjentów mówiło,że szuka jej domu. To naprawdę wspaniała i kochana sunia. Nie da się o niej zapomnieć Quote
bunia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 agata-air napisał(a):z kupsprzedaj odezwala sie jakas dziewczyna. Pokierowalam ja pod twoj numer telefonu przed chwila:) Mail byl dziwny ale moze:) Dostałam smsa. Na smsy staram się nie odpowiadać mam złe doświadczenia. Potem sygnał.. oddzwoniłam,ale odrzucono moja rozmowę,potem znów sms,że nie mogla odebrać chwilowo. Ponownie zadzwoniłam i znów odrzuciła moją rozmowę.... Chyba nikt konkretny:evil_lol: Quote
Gonitwa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Pewnie jakiś dzieciak sobie zrobił zabawę... Quote
bea_m Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 bunia napisał(a):Dostałam smsa. Na smsy staram się nie odpowiadać mam złe doświadczenia. Potem sygnał.. oddzwoniłam,ale odrzucono moja rozmowę,potem znów sms,że nie mogla odebrać chwilowo. Ponownie zadzwoniłam i znów odrzuciła moją rozmowę.... Chyba nikt konkretny:evil_lol: No to se pogadaliście :roll: Oby jak najmiej takich telefonów i takich idiotów. Bunia a jak duża jest Luna. Pytam się bo pomimo że mam dalmata nie znam się i trudno mi okreslić wymiary Luny. Mój kropek po porostu baaaardzo przerósł rasę. Quote
bunia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 27 kilo żywego kropka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bea_m Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 EEE noo to z Luny kawał suczydła jest. Chociaż z Parówką i jej 48 kg to troche przegrywa :) Quote
bea_m Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Bunia oby nie!!! To jest idealna waga dla suczki. Zresztą komu ja to mówię :roll: Quote
katya Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A ja dzisiaj poznałam Lunkę. I nawet na mnie zawarczała, bo chciałam jej dać buzi :) Kochana jest. Quote
bellatriks Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 katya napisał(a):A ja dzisiaj poznałam Lunkę. I nawet na mnie zawarczała, bo chciałam jej dać buzi :) Kochana jest. No, no, no :nono: Za bardzo się chciałaś spoufalić :evil_lol: Quote
katya Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 No właśnie sie goliłam rano specjalnie dla Luny :) Quote
Recommended Posts