bunia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Póki ,co nie mam co napisać. Lunka nadal u mnie. Wczoraj dzwoniłam do nowego domku aby uprzedzić o naszym przyjeździe w niedzielę. Lunka troszkę się podziębiła i pokasłuje :roll: Tak ,to już jest jak ktoś prosto z pod kołdry na taki ziąb wychodzi :cool1: Więc Pani się zaniepokoiła i woli aby całkiem zdrowa przyjechała. Quote
RITA & DIANA Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Oj Buniu! Brakuje mi słow aby moc opisac co czuje...jestes dla tych psów wszystkim w całym tego słowa znaczeniu, dobrze , ze Luna jest u Ciebie , to szybciutko wróci do zdrowia. A nowy domek cieplutki i pani ma dobre serduszko wiec bedzie dbała o sliczną Lunke... Quote
katya Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Mój Szogunek też z kaszlem pojechał... Ale Pani to nie zniechęciło. Trzymam kciuki za Lunkę. Quote
Gonitwa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 O ja też trzymam! To musi być to! Lunka idź do domu, daj miejsce innym;) Quote
bea_m Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Luna miała dzisiaj pojechać do nowego domu. Buniu napisz nam czy się to udało. Proszę. Quote
:: FiGa :: Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Czekamy na wieści... oby dobre... :kciuki: Quote
RITA & DIANA Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 czekamy...czekamy...pewnie pod wieczór Bunia sie odezwie z Łodzi do Świerk kawałek, pewnie podróz tam i z powrotem jest mecząca, ale póżniej zadzwonie do Buni i sie dowiem ...i napisze co i jak. Quote
bunia Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Pani nie chciała Luny z kaszlem:shake: Najwcześniej za tydzień jedziemy. Quote
Rybka_39 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 bunia napisał(a):Pani nie chciała Luny z kaszlem:shake: Najwcześniej za tydzień jedziemy. Coż...to poostaje nam cały tydzień trzymać kciuki.. Buniu jesteś wspaniała, żę dajesz domek psiakom!:multi: Quote
bea_m Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Buniu i co z Luną? Bo nie wiem co z wątkiem zrobić. Quote
bunia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Lunka nie jedzie do Wałbrzycha :shake: Nadal troszkę kaszle. Dzisiaj byłyśmy w odwiedzinach w nowym domku Lunki. Raptem 2,8 km w linii prostej od nas :evil_lol: Lunka na dzień dobry zrobiła wielką kupę w przedpokoju:crazyeye::oops: Państwo jakoś przeżyli,ja mało się ze wstydu pod ziemię nie zapadłam:roll: No cóż emocje. Potem zwiedziła całe mieszkanie. Zostawiliśmy ją na 10 min samą z nowymi opiekunami. Drzwi wytrzymały. Umówiliśmy się na piątek jako dzień adopcji Lunki . Państwo będą mogli się jeszcze zastanowić. Daj mi Boziu zdrowie... Za stara jestem na takie stresy;) Mam jedno obrzydłe zdjęcie z nowego domku Quote
bea_m Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 To Lunka zachowała się jak prawdziwa gospodyni. Babkę upiekła na Dzień Dobry i to w przedpokoju!!! Super dziewczyna. Mam nadzieje że sie na niej poznali. W końcu to kropiaste cudo jest :) Quote
MichalMi Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 jak głosi staropolskie przysłowie: "Dobra gospodyni do domu doniesie" :lol: i widać Lunka zaczęła wczuwać się w rolę dobrej gospodyni :evil_lol: Quote
pusia2405 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 MichalMi napisał(a):jak głosi staropolskie przysłowie: "Dobra gospodyni do domu doniesie" :lol: i widać Lunka zaczęła wczuwać się w rolę dobrej gospodyni :evil_lol: Powalił mnie ten komentarz:lol: Chyba sobie zapiszę ku pamięci:lol:. Mam nadzieję, że Lunka w końcu znalazła ten właściwy dom:roll:!! I do tego tak blisko, byłaby pod kontrolą;). Buniu, podziwiam Cię za Twoje oddanie tym biednym zwierzakom i życzę Ci zdecydowanie mniej stresów:razz:. Quote
katya Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 MichalMi napisał(a):jak głosi staropolskie przysłowie: "Dobra gospodyni do domu doniesie" :lol: i widać Lunka zaczęła wczuwać się w rolę dobrej gospodyni :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bunia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Cytaty boskie :loveu::loveu::loveu: Otrzymałam sms od Pana,że jednak po przemyśleniu nie mogą zapewnić Lunie właściwej opieki. Chodzi oczywiście o codzienne obowiązki i pracę. Rozumiem. Posiadanie psa ,to naprawdę wielki obowiązek nie tylko przyjemność ,czy zbieranie kupy w przedpokoju,za którą naprawdę bardzo przepraszamy :oops::oops::oops: Lunka nadal szuka domu . Niestety nigdy nie zdecyduje się oddać jej na drugi koniec Polski :shake: Quote
pati Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 tak nam przykro aale buniu jak psaik jest u ciebie to juz wygral wielki los na loterii Quote
bellatriks Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 I naprawdę nie ma innych chętnych na taką śliczną sunię? Quote
Madzik77 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 podnosze sliczna LUNKE dobrze ze zrobiłas wstepne zapoznanie Quote
Recommended Posts