Gonitwa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 najśliczniejsza ze ślicznych, najpiękniejsza z pięknych księżniczka! Quote
bellatriks Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Gonitwa napisał(a):najśliczniejsza ze ślicznych, najpiękniejsza z pięknych księżniczka! wooow! Gonitwo, jestem pod wrażeniem! :lol: Quote
Gonitwa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ależ nie ma czego- to tylko moje zdanie;) Quote
bea_m Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 ... nie tylko Twoje :eviltong:. Lunka jest piękna.I taka przytulanka. Nie rozumię jak ktoś mógł ją tak potraktować. Kofane maleństwo :loveu: Quote
Gonitwa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 No jest wspaniała. Aż dziw, że nie ma po nią kolejki chętnych! Quote
MichalMi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 musimy jeszcze bardziej sunię rozreklamować, bo coś kiepsko dzwonią... Quote
szajbus Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Luna niemożliwe, ze jeszcze cię nikt nie wypatrzył! Quote
agata-air Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 a czy sunia była zadbana?? rozwazałyście możliwosc ze sie komus zgubiła?? Quote
bunia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Gonitwa napisał(a):najśliczniejsza ze ślicznych, najpiękniejsza z pięknych księżniczka! Jednym słowem Lunka :loveu: Mała czy=uje się bardzo dobrze. Wczoraj skusiła się co prawda dopiero popołudniu na mojego schabika :roll: ale już dzisiaj apetyt wrócił do normy. Zdecydowanie mniej pije i mniej siusia. I pomyśleć,że z tego powodu straciła dom... Było kilka telefonów ale wszyscy chcieli Lunę do pilnowania ogrodu :crazyeye: Toż to chodząca łagodność i łóżkowy pluszak,a nie podwórkowy pies :shake: Szukamy dalej. Quote
bunia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 agata-air napisał(a):a czy sunia była zadbana?? rozwazałyście możliwosc ze sie komus zgubiła?? Lunę ktoś przywiazał do płota :angryy: Quote
agata-air Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 wiem czytałam:) tylko.. Pisze tak poniewaz kiedys sama o mały włos nie uznałabym za bezdomnego psa ktory mial swoich ludzi- moze nie idealnych ale byli. Warto niekiedy przyjezec sie dokladnie okolicznoscia. Gdzie byla przywiazana, na czym?? Moze zerwala sie np. z pod sklepu ktos inny ja zlapal i przywiazał. Wiem nadzieje i waira w ludzi matka głupich ale trudno mi uwierzyc ze takiemu pieknemu psu i wydaje sie zadbanemu ktos nie szukal domu tylko wyrzucil:( Quote
bunia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Luna pochłonęła 250 gram puszki dla psów i jajecznicę z trzech jajek na szynce... Teraz czeka na przyzwoitą kolację :crazyeye: Dzisiaj shabowego nie oddam :cool1: Quote
bea_m Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Buniu jak tak dalej pójdzie to cię puści z torbami :evil_lol: Oj trzeba jej szybko domek znaleść :) Quote
katya Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 http://forum.muratordom.pl/post2078464.htm#2078464 Quote
bunia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Bardzo dziękujemy za kolejne ogłoszenie :loveu: Quote
bea_m Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 :roll:nic z twego nie rozumię. Tyle ogłoszeń i ani jednego sensownego domku. A ponoć dalmaty się tak podobają. Co robić :placz: Quote
Czarodziejka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A jaka jest przyczyna picia i siusiania? Quote
agata-air Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 jutro zostawie jeszcze ogłoszenie u mojego weta. Kilka domkow już mi kiedys przyslam, moze i dla małej cos znajdze Quote
bunia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Czarodziejka napisał(a):A jaka jest przyczyna picia i siusiania? Przyczyną było ropomacicze. Luna pozdrawia wszystkie Ciotki. Domku jak ie było na horyzoncie ,tak nie ma:shake: Quote
szajbus Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Biedna Luna. Kto pokocha ta śliczną kropeczkę? Quote
Recommended Posts